Ванга: Когато Сирия ке падне, България ке се оправи!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
stn

Re: Ванга: Когато Сирия ке падне, България ке се оправи!

Мнениеот stn » 28 авг 2013 19:07

защо написа:Аз познавам двама души, които са ходили при Ванга. Като бях в казармата, едно момче изчезна и техните бяха ходили да я питат за него. Тя им беше казала, че е жив и е в Гърция. След два дена го извадиха от Панчарево. Другата беше една колежка, която я беше питала, дали да се оперира мъжът и. Тя беше отговорила да се оперира, иначе ще умре, човекът се оперира и умря в болницата. Освен това, преди Световното в Мексико през 86-та се говореше, че е казала, че България ще бие Италия на откриването с 3:1, с два гола на Стойчо Младенов. Това не познавам хора, които да са го чули лично, ама пък много го разправяха... :roll:

Все пак, може на стари години да е загубила връзка с кораба-майка, а през 70-те да е целела в прогнозите.

Тя каза по телевизията, че и два отбора с буквата Б ще играят на финала на САЩ 94.
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 28 авг 2013 19:13

Thsmith написа:Ае стига глупости... Ванга била казала, Нострадамус бил казал, края на света, бла бла бла... като деца сте :lol:

Настрадамус е бил много точен астролог. Не е имал никаква дарба. Само,че неговия метод на астрология не се използва от астролозите, защото е доста сложен.

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 28 авг 2013 20:10

stn написа:
защо написа:Аз познавам двама души, които са ходили при Ванга. Като бях в казармата, едно момче изчезна и техните бяха ходили да я питат за него. Тя им беше казала, че е жив и е в Гърция. След два дена го извадиха от Панчарево. Другата беше една колежка, която я беше питала, дали да се оперира мъжът и. Тя беше отговорила да се оперира, иначе ще умре, човекът се оперира и умря в болницата. Освен това, преди Световното в Мексико през 86-та се говореше, че е казала, че България ще бие Италия на откриването с 3:1, с два гола на Стойчо Младенов. Това не познавам хора, които да са го чули лично, ама пък много го разправяха... :roll:

Все пак, може на стари години да е загубила връзка с кораба-майка, а през 70-те да е целела в прогнозите.

Тя каза по телевизията, че и два отбора с буквата Б ще играят на финала на САЩ 94.

Верно, това го бех забравил! :lol: Та при мен е 4:0 за здравия разум.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 29 авг 2013 07:13

Да така е.Звездите ми говорят.И не горката пророчица, а самият Нострадамус.И не Сирия,а русия.За това гласувайте за негър в следващите избори.

Потребителски аватар
becks32milan
Контакти:

Мнениеот becks32milan » 01 сеп 2013 13:09

„Очаквайте промени към добро”, Религиите ще се обединят, мирът ще се установи на земята, хората ще разберат духовния свят... няма да има потоп, предстоят ни мир и благоденствие.

Изображение
[rimg]http://prntscr.com/7ogjt7[/rimg]

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 01 сеп 2013 17:02

Пичове, май още малко остана Сирия да падне и България да с еоправи. Така че харчете на воля и си живейте живота, защото всеки ден ще е така до последния ви ден.
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

Върни се в “Свободна зона”