Едно си баба знае, едно си баба бае... Хванал се е за това и толкоз.
Тия, които убиха Стоян Балтов, футболисти ли са? Трагедията пред "Соло" футболисти ли я направиха?
Комплексар ли си, няма никакво значение каква е професията ти.
Справедливост и присъди за убийците на Петър Алексов - ПЕПИ!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Справедливост и присъди за убийците на Петър Алексов - ПЕПИ!
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".
Карай, няма да се разберем. Нямах предвид комплексарщината, а това, че спортистите са хора с по-особен режим на живот, който го изисква самата им професия. И това, че в България никой не го спазва ..... то затова и футболът ни е на този хал.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
В България, битият бит, ебaният ебaн, справедливост няма.
-
- Контакти:
acmilan написа:Изключително гадна ситуация се е получила. Такива като Алексов с лопата да ги ринеш. Напиват се или се дрогират някъде вечерта и стават абсолютни лайна по заведенията, търсят само с кого да се заядат. Балджийски е прекалил, абсолютен факт е това, ударил го е силно и онзи е паднал. В никакъв случай не го оневинявам, но дано този случай послужи за някакъв пример за тези, които си избиват комплексите по заведенията. Така подлагат на риск не само другите, а и самите себе си. Бог да го прости човека, искрено съжалявам, че е починал, съжалявам и за Балджийски, че животът му отиде по дяволите, макар и жив. Пак казвам, дано всички си вземем някаква поука и намалим агресията.
А аз съжалявам единствено за Балджийски.
- Червени_шампиони
- Контакти:
Заралията фен на Милан, понеже работя в нощен клуб, милата ни част от "А" група, тази живееща в София "случайно" след полунощ до сутринта пият и отпускат за следващия мач. Не говори, като не знаеш и живееш в някакъв твой измислен свят, където всичко е перфектно.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
Червени_шампиони написа:Заралията фен на Милан, понеже работя в нощен клуб, милата ни част от "А" група, тази живееща в София "случайно" след полунощ до сутринта пият и отпускат за следващия мач. Не говори, като не знаеш и живееш в някакъв твой измислен свят, където всичко е перфектно.
Добре, де, къде съм казал, че не ходят по дискотеки? Много добре знам, че го правят, тук също се случва, не си мисли, че извън София няма заведения. В никакъв измислен свят не живея и знам прекрасно за какво става въпрос. Както и ще говоря каквото сметна за добре, стига да е съобразено с правилата на форума. В случая не мога да приема, че щом е футболист, значи автоматично в 12 часа няма никакво право да се движи в автомобил по улицата, само това съм оспорил от генералната линия на мнозинството пишещи тук. Иначе какво точно е станало, тепърва ще се уточнява. Нека не разглеждаме хората като футболисти, юристи, икономисти, лекари и т.н., всички сме преди всичко хора.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Само знам, че ако ме напсува мен някой, най-малко ще му е боя. Мога да го убия и умишлено и няма да съжалявам. В България хората са станали тотално изкривени в разбиранията си. Виждаш ли, ако някой ме унижава, трябва да се уплаша, да се свия и да изчезна, като сянка. Ами приемете, че не всички са мижитурки и страхливци. Като псуваш и унижаваш някого, ще си поемаш последствията. Като не можеш да се биеш, няма да си просиш боя. Миналата година се прибирам от Германия и на летището ме вземат приятели с кола. По пътя спрял някакъв "голф" от него излезли някакви момчета и когато минаваме покрай тях, показват ни средни пръсти, викат и псуват по нас, без да се познаваме, без нищо. Спираме ние, слизаме и тръгваме към тях и те започват "Извинявайте, ние сме се припознали..." Е, разминаха се с няколко шамара и единия дето беше най-смел си седна на задника, ама ако не си го просеха, нямаше да има проблеми.
И не знам, как някои си го представят, че могат да псуват и обиждат и това е в реда на нещата. Ами не е ! Влизам в бой на секундата без да се обяснявам. После се оплаквай на хисарския поп ! Това, че гражданина от София
е загинал си е лошо стечение на обстоятелствата. Ако се е правил на господ, не го жаля !
И не знам, как някои си го представят, че могат да псуват и обиждат и това е в реда на нещата. Ами не е ! Влизам в бой на секундата без да се обяснявам. После се оплаквай на хисарския поп ! Това, че гражданина от София

- TSHABALALA
- Контакти:
Reckless написа:Само знам, че ако ме напсува мен някой, най-малко ще му е боя. Мога да го убия и умишлено и няма да съжалявам. В България хората са станали тотално изкривени в разбиранията си. Виждаш ли, ако някой ме унижава, трябва да се уплаша, да се свия и да изчезна, като сянка. Ами приемете, че не всички са мижитурки и страхливци. Като псуваш и унижаваш някого, ще си поемаш последствията. Като не можеш да се биеш, няма да си просиш боя. Миналата година се прибирам от Германия и на летището ме вземат приятели с кола. По пътя спрял някакъв "голф" от него излезли някакви момчета и когато минаваме покрай тях, показват ни средни пръсти, викат и псуват по нас, без да се познаваме, без нищо. Спираме ние, слизаме и тръгваме към тях и те започват "Извинявайте, ние сме се припознали..." Е, разминаха се с няколко шамара и единия дето беше най-смел си седна на задника, ама ако не си го просеха, нямаше да има проблеми.
И не знам, как някои си го представят, че могат да псуват и обиждат и това е в реда на нещата. Ами не е ! Влизам в бой на секундата без да се обяснявам. После се оплаквай на хисарския поп ! Това, че гражданина от Софияе загинал си е лошо стечение на обстоятелствата. Ако се е правил на господ, не го жаля !
Най-после коментар на един истински човек. Алкохолизираното и наркоманизирано леке "Пепи" си е заслужавал боя, просел си го е и си го е получил. Това, че е сдал багажа след първия тукат в муцуната си е лично негова вина, Боби Балджийски заслужава похвала, че е прочистил един боклук от София.
За режима си има хора, които го определят и държат сметка за спазването му, но нали се сещате, че това не сте вие, комплексарчето, което в цялата тема оспами за тоя режим очевидно е мрази футболистите, защото живеят 100 пъти по-добре от него и затова излива злоба безпричинно.
Естествено Балджийски ще получи условна присъда, глупаците които говорят за затвор, пък явно току що са паднали от друга планета.
Лично за мен и условната е много, да не се лъжем кажете си правичката - Колко струва живота на един наркоман, алкохолик, комарджия и адвокат на Топлофикация всичкото отгоре ?
Да беше хан Крум тук щяхте да видите, ако защитавате "Пепито" значи сте като него, извинете.
Първо искам да кажа, че ситуацията е изключително неприятна. Аз отношение по детайлите за вина и последствия няма да взема.
Пиша, защото чета някакви странни мисли, че видите ли псуването задължително следва да бъде съпроводено с ответна реакция на агресия. Борислав Балджийски е един от хората, които би следвало да са свикнали с псувните по техен адрес. Не че е нормално, но по стадионите сме виждали и чували какви ли не простотии. Та... ако псуването го е афектирало, е странно как това не се е случило на Герена, на Лазур, на Овча купел, както и на всеки друг стадион, на който е играл мач.
Каквото и да го е подтикнало да излезе с другото момче и в позиция двама на един да се правят на герои или да си търсят моралните права на обидени резултатът е този. А това, че са го оставили и са си били камшика от мястото е меко казано доста кофти за него
Пиша, защото чета някакви странни мисли, че видите ли псуването задължително следва да бъде съпроводено с ответна реакция на агресия. Борислав Балджийски е един от хората, които би следвало да са свикнали с псувните по техен адрес. Не че е нормално, но по стадионите сме виждали и чували какви ли не простотии. Та... ако псуването го е афектирало, е странно как това не се е случило на Герена, на Лазур, на Овча купел, както и на всеки друг стадион, на който е играл мач.
Каквото и да го е подтикнало да излезе с другото момче и в позиция двама на един да се правят на герои или да си търсят моралните права на обидени резултатът е този. А това, че са го оставили и са си били камшика от мястото е меко казано доста кофти за него
Последна промяна от ros на 10 авг 2013 09:55, променено общо 1 път.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
Селяните е въпрос на манталитет. За един е гордост да покаже среден пръстите на някого за другия да го пребие.. Накрая става нещо такова и го отнасят и двамата селяни. Според мен и двамата са си го заслужили. Аз не виждам повод за гордост да удариш някой, още повече пиян. Единия сега в гроба, другия в дранголника.. И на двамата друг ще им оправя жените защото са решили да се правят на мъже.
110 години любов!