fen-fen написа:Lyubaka01 написа:tsonpen написа:Много добро постижение. Който внимателно следи Лудогорец и има нещо между ушите знае защо е. Надявам се рекордът да продължи с увеличението на бройката мачове.
И на мача с Любимец на коментора много му се искаше дузпа, но Моци извърши нарушението точно преди наказателното поле, а Владо Стоянов прибра ръце от топката в момента в който се изпързаля извън него. И в двата случая се вида много добре, и в двата случая коментаторът първи видя дузпа
Естествено, че ако имаше нещо нередно в този рекорд, Лудогорец щеше де си поръча дузпа в някой мач, където дузпа няма да промени резултата. Но Лудогорец играе феърплей и за изминалите два сезона основно в половината на съперника
...и един мармот завива шоколада в станиол
Имайте малко срам. Виждате какво става, когато свири чужд съдия...
Любак бих се срамувал на твое място! Гледай си отбора и се радвай, че все още е в А група, защото в края на сезона не съм сигурен дали ще сте!! Дано се преборите, за разлика от вас ние не сме злобни хора и никога не злорадстваме. Колкото е подпиран Лудогорец, толкова и е ощетяван! Лудогорец утре ще излезе да защити честа си и се надявам да стане хубав мач, такъв какъвто беше със Слован в Разград! Там пак ли съдията ни подпря? Лудогорец играе футбол това не го ли виждате?
И от какво точно да се срамувам? Отборът ми играе слабо и ако изпадне, едва ли ще е незаслужено. Толкоз. Аз ли играя, че да се срамувам? Ако футболистите си вършат работата така, както аз си върша моята, в края на сезона ще са поне в златната среда, а защо не и по-нагоре...
Не ми става ясно обаче защо мислиш, че аз злорадствам. Съвсем чистосърдечно ви желая не просто хубав мач, а хубава победа и хубаво класиране в следващия кръг. Треньор ви е Стойчо Стоев, който когато беше футболист ми беше любимец. Да не говоря, че винаги съм искал и смятал, че неговото място е начело на любимия ми/му Локомотив. Така че от все сърце ви пожелавам успех срещу Партизан. Темата обаче не е за това. А е за това, че и вие по същия начин като преди-левскарите сте готови от девет кладенеца вода да донесете, само и само да се изкарате не само не-подпирани, но дори и ощетявани... Във вашите очи може и да сте такива, но виж какво е мнението на привържениците на всички други отбори...