”Сова Харис”: БСП - 19.3 %, ГЕРБ - 16.9 %. Бареков - трети..
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ”Сова Харис”: БСП - 19.3 %, ГЕРБ - 16.9 %. Бареков - трети..
Цирковата трупа на пожарникарчето Буда вече е в трета глуха.Само абсолютно доказани лаици могат да твърдят противното.Спосибо,ребята.
sandi74 написа:Цирковата трупа на пожарникарчето Буда вече е в трета глуха.Само абсолютно доказани лаици могат да твърдят противното.Спосибо,ребята.
Прав си! Подкрепям с изпъната високо дясна ръка! Тези герберасти ни наложиха диктатура върху пролетарията! Забравил си да вкараш и Плевнелиев и офшорките му само! Този е отявлен Соросоид и гербераст! Разделя държавата и иска да се теглят заеми! Още когато през 1991 дойдоха Ран и Ът, говориха че ще сложат свой президент и ето че го направиха!
Спосибо,ребята.
Пс колега къде мога да обменя рублите в левове и евра?
88 години СЛАВА

НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОНslash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник
Гледам ония" дебил" Дунав се е върнал от морето добре плаща ББ за шпакловка в нета
! Давай момче ,че само тен не може трябва да си заработиш надника! "Неподвласните" те минаха в печалба и вече си почиват
!
drakon написа:Гледам ония" дебил" Дунав се е върнал от морето добре плаща ББ за шпакловка в нета! Давай момче ,че само тен не може трябва да си заработиш надника! "Неподвласните" те минаха в печалба и вече си почиват
!
Абсолютно, печалбата я направихме! Като ни вземете хореография, ще има с какво да си направим втора
88 години СЛАВА

НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОНslash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник
-
drizhelev1
- Контакти:
dunavfc написа:drizhelev1 написа:dunavfc написа:drizhelev1 написа:Резултатите от проучването може и да се доближават до истината. Ако изборите бяха днес бих гласувал за БСП, ей така напук на пасмината протестиращи пред парламента. За мен протестите се организират и манипулират от ГЕРП и Цветанов.
А защо не гласува за ГЕРБ през Май напук на протестиращите през февруари ?
Откъде знаеш , че не съм?
Ти по този начин ли,определяш гласът си ? Ако ГЕРБ се върнат на власт и протестиращите излязат и срещу тях,пак ли ще гласуваш за ГЕРБ ?
Не няма, защото тия не ходят на работа. Освен това не харесвам хора които не поемат отговорност за действията на подчинените си, а си измиват ръцете с тях. Справка: прочети как екс-премиера Слънце си изми ръцете с И. Ф. (ама не Ирина Флорин).
BORN TO RUN
София не е България ! А, тези платени и промити мозъци, които вече месец и половина излизат по улиците на София дори не са представителни за столицата.
Днес на Бузлуджа имаше над 50 000 души ! БСП се радва на солидна подкрепа в провинцията.
Разбира се, че БСП ще спечели следващите избори. Народът ни макар и доста опростачен през последните години, не е изгубил своя нюх и усеща кое е най-добро за БЪЛГАРИЯ !
Само БСП !!!
Днес на Бузлуджа имаше над 50 000 души ! БСП се радва на солидна подкрепа в провинцията.
Разбира се, че БСП ще спечели следващите избори. Народът ни макар и доста опростачен през последните години, не е изгубил своя нюх и усеща кое е най-добро за БЪЛГАРИЯ !
Само БСП !!!
[center]
[/center][center]
...
...
[/center]
[/center][center]
...
...
[/center]Re: ”Сова Харис”: БСП - 19.3 %, ГЕРБ - 16.9 %. Бареков - трети..
wannabe написа:Абсолютно, печалбата я направихме! Като ни вземете хореография, ще има с какво да си направим втора
Не си ти когато си гладен
drakon написа:wannabe написа:Абсолютно, печалбата я направихме! Като ни вземете хореография, ще има с какво да си направим втора
Не си ти когато си гладен
Не съм гладен, когато съм аз!
А така виали, само БСП! Само ССср, само КНДР, само КУБА! Те им свършиха соросоидните пари! Все пак един Сорос не може да се сравнява с парите на велика уникална неподима Русия! България е била силна диктатура само когато е била с Русия! 25 години размяна на циркови номера между България и СССр!
88 години СЛАВА

wannabe написа:Не съм гладен, когато съм аз!Модерни лафчета от оризари!
За Оризари знам ,че игра Евроколежа-Локомотив 19?6 затова ти знаеш повече лафчета от там
drakon написа:wannabe написа:Не съм гладен, когато съм аз!Модерни лафчета от оризари!
За Оризари знам ,че игра Евроколежа-Локомотив 19?6 затова ти знаеш повече лафчета от там
Абе знаеш, знаеш ама се правиш на 7 за 3 или 5 за 4 беше лафа...
88 години СЛАВА