Болен Лидеров е боклук, време беше да го разберат симпатизантите му. Срам за България е да ни управлява такъв кабинет. Коалиция от атака, турци и комунисти. Срам за България е всеки един боклук в парламента. От Боко Тиквата до Болен, комунистите и резаните карабини.
ПП: Българио, за тебе те умряха ( Ботев, Левски, Стамболов, Вазов и т.н.) а тези ( Боко, ЦВ ЦВ, Болен, СерГЕЙ, и т.н.) с името ти се подиграха!!!
Атака подкрепи ДПС и БСП
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Виктор 1914
- Контакти:
Re: Атака подкрепи дпс и комунистите
[rimg]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/292522_10200395667711842_1360105554_n.jpg[/rimg]
Изводът какъв е? Всички са еднакви, няма ляво, няма дясно, всички са в центърът на тавата отворили широко уста в очакване на най-голямото парче баница, поне докато не се събудим като народ и не им подадем коженият 

ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!
Изказване на Волен Сидеров от преди седмица-
Аз няма да подкрепям Орешарски, нито Бадемов, нито Лешников, няма да подкрепям силуети, няма да подкрепям харизми, а само интересите на българския народ", заяви Сидеров
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
- Daniel Levski
- Контакти:
GOLEADOR написа:Сега е момента членовете на Атака да поискат оставката на Сидеров!Волен сам пожела да е ибрикчия на Доган и няма място в редицата на националистите!Срам ме е от този човек.Да ни е честита новата тройна коалиция -БСП,ДПС,Атака!
напълно съм съгласен, ако съм на мястото на неговите избиратели още днес щях да му спретна един протест пред централата на Атака на Врабча. Много зле за България и за интелигенцията е това правителство. Дано не издържи дълго, като единственият шанс е касиране на изборите.
viali69 написа:DANS написа:Министърката на спорта говори за майчин език на митинг на ДПС!
Какъв е майчиния език на лидерите на новата тройна коалиция!?:
Сергей Дмитриевич - иврит!
Волен Сидеров - руски!
Лютви Местан - турски!
Да Вие честито, българи
Можеш спокойно да продължиш списъка с Бойко Борисов (Бехар) - иврит.
СТИГА СИ РЪСИЛ НЕДОКАЗАНИ "истини", лъжата и демагогията са присъщи на Гьобелс!
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха 
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!!

Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!!

За никого не е тайна, че Атака и ДПС са си взаимно необходими за своя електорат - действат като скачени съдове.
Знае се, че бившата ДС стои зад ДПС ..... а според някои и зад Атака. Не е тайна, че ДС контролира БСП от самото и създаване - изводите за бъдещото управление оставям за всеки от вас.
Колкото до Атака ...... ясни ми станаха веднага след първото им участие в НС и въобще не съм изненадан, че Волен С. ще "кешира" отново.
Страната ни спешно се нуждае от силна, истинска ДЕСНИЦА.
Знае се, че бившата ДС стои зад ДПС ..... а според някои и зад Атака. Не е тайна, че ДС контролира БСП от самото и създаване - изводите за бъдещото управление оставям за всеки от вас.
Колкото до Атака ...... ясни ми станаха веднага след първото им участие в НС и въобще не съм изненадан, че Волен С. ще "кешира" отново.
Страната ни спешно се нуждае от силна, истинска ДЕСНИЦА.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Първо да кажа колко се срамувам от това, че дадох гласа си за АТАКА, а не за НФСБ както бях решил предварително.
Второ

Този документ го имам на компютъра от няколко години, но все съм си мислех, че просто някой си е поиграл на принтера..
Второ

Този документ го имам на компютъра от няколко години, но все съм си мислех, че просто някой си е поиграл на принтера..
Всички партии, които в момента са в парламента, са дечица на БКП.
БСП- на номенклатурата
ГЕРБ- на силовите структури и агентурния апарат
ДПС- на турската комунистическа номенклатура и агентите на ДС
Атака - на твърдолинейните комунисти
Изводът е ясен, които и да е все комунист ще е. Те затова всичките се изпокриха, когато хората излязоха на улицата
Тези дето толкова много се пенявите, особено един от вас, той се знае без да го уточнявам, го правят не щото ги интересува благото на Отечеството, а от страх да не си загубят топлите работни местенца. С една дума, свързани са с някоя от комунистическите мафии. Както и да е, рано или късно народът ще се разбуди окончателно и ще изрине цялата тази измет, наричаща себе си политически елит.
Това е чистата истина.
Тук обаче някой съфорумци застават като опълченци да бранят една или друга партия и шумно ги сравняват
и изтъкват все едно слушам деца от детската градина хвалещи се с това какво БМВ 3-ка от 94-та г. си купил
батко им!!!!
Тояга трябва за тези всичките!
- Daniel Levski
- Контакти:
В момента Болен говори поредните глупости, като се опитва да се защити защо е гласувал за турците и комунистите. Голяма гад смешна.
- samocskasamo
- Контакти:
Волен излъга-така е.На първо четене и аз съм бесен,но ако погледнем по-трезво какво виждаме.Ако не беше подкрепил днес правителството,щеше да има касиране на изборите,още месеци губене на време и 30 000 000лв хвърлени на вятъра.Резултатите пак щяха да са същите и пак да има разни игрички.ДПС си имат близо 1млн избиратели и винаги ще са в парламента.За мен Орешарски не е комунист,тои не членува в БСП а е десен,така че ще го подкрепя на този етап.Ако успеят да ни извадят от кризата има ли значение кои ще е-дали БСП,ГЕРБ или коалиция.Като гледам,те всички са комунисти.Нека го оставим да работи и ако не стане нищо,ще излезем на улицата да ги свалим.Разберете България в момента няма нужда от нови избори,нов хаос,нови 30млн хвърлени на вятъра.Ако не се земат мерки и за раждаемостт,която последните 3г достигна дъното в БГ,то след 20г,ще ни управлява ДПС и то еднолично,защото турци и цигани ще са повече от нас
Последна промяна от samocskasamo на 29 май 2013 10:30, променено общо 1 път.
ЦСКА и Байерн М-ТОВА Е ИСТИНАТА!!!