и разбира се Педя човек-лакет брада,което най-хубавото детско предаване за всички временаКакво ви липсва по телевизията?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Какво ви липсва по телевизията?
Гледам винаги с интерес предаването "Бразди" по Първа програма -много е интересно,ако е възможно другарите от Българската телевизия да го върнат в старият едночасов формат
и разбира се Педя човек-лакет брада,което най-хубавото детско предаване за всички времена
и разбира се Педя човек-лакет брада,което най-хубавото детско предаване за всички времена- Layne Staley
- Контакти:
Не следя много телевизия, но едно от малкото неща, които гледах , когато имах възможност беше "Минута е много". Другото, разбира се, беше "Милион и едно желания" - най-хубавото детско предаване за мен. 
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
И за още едно нещо се сетих. В зората на БТВ излъчваха една музикална класация: Българския ТОП 100 само за БГ песни с водеща Диана Алексиева. След това водещи станаха Спенс и една голяма симпатяга Уляна Чан. Проблемът с класацията бе, че по едно време вкараха чалга и я съсипаха, а след това решиха да махнат чалгата и да сложат западни песни и така заприлича на десетките други класации, които ги пускат по музикалните медии. Не след дълго бе свалена от ефира на БТВ. Ако не се лъжа класацията все още съществува, излъчва се със сигурност в радио ефира, възможно е и по някоя телевизия.
Та идеята ми е че много ми липсва първоначалният вариант. Искам да има класация седмичен ТОП 100 на БГ песните и по възможност водеща да е Уляна, в краен случай Диана Алексиева.
Та идеята ми е че много ми липсва първоначалният вариант. Искам да има класация седмичен ТОП 100 на БГ песните и по възможност водеща да е Уляна, в краен случай Диана Алексиева.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Ето един линк с едни от най-интересни предавания от БНТ-http://10te.bg/zabavlenie/televizia/178-10-kultovi-predavaniya-ostanali-v-istoriyata-na-rodnata-televiziya
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
Мишки рокери от Марс най-якото детско
Даже мисля да си го дръпна да го гледам.Последно го гледах преди около 10-15 години 
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
- dreben23
- Контакти:
Едно време имаше страхотни анимационни филмчета, но си спомням, че любимите ми бяха, те са си и до днес, Бенджи, Закс и звездния принц, Мечето Ръкспин
даже до скоро си имитирах смеха на Туизъл
, Мишел Ваян- много яко филмче за състезания с коли, Костенурките нинджа- класика, Уолт дисни даваха хубави филмчета едно време в неделя.
, Дързост и красота го спрях към епизод 3000 ама и той почва да ми липсва- утре ще го погледам, че съм фен на Брук.
Липсва ми и Октопод (Корадо Катани, дон Нуцо и Тано Кариди, Давиде Ликата ли беше другия посредствен детектив)
Липсва ми и най-важното- България на полуфинал на Световно!
Липсва ми и акъла... малко.
(шегувам се)
Едно време на всякакви игри с въпроси щях да ги смачкам, бях цар, ама ся вече са ми тъпи тия неща, даже ходих на кастинг на 10/64, уж ме одобриха, ама така и не се обадиха. Това до момента е най-трудната игра, имаше много сложни въпроси.
Че кога са спрели Минута е много? Как ще живеем без Димо Падалски? Уникален играч!
Абе липсва ми и истинския футбол в интерес на истината, защото това днес е супер голяма пародия с цел финансова стабилизация на този или онзи- едно време се лишавах от всичко, за да си попълня албумчетата с футболисти, а сега са такива звезди, че дори не правят албумчета за тях. :D Супер смешен футбол се играе, ама кво да се прави.. сърцето си иска своето.
Липсва ми и Октопод (Корадо Катани, дон Нуцо и Тано Кариди, Давиде Ликата ли беше другия посредствен детектив)
Липсва ми и най-важното- България на полуфинал на Световно!
Липсва ми и акъла... малко.
Едно време на всякакви игри с въпроси щях да ги смачкам, бях цар, ама ся вече са ми тъпи тия неща, даже ходих на кастинг на 10/64, уж ме одобриха, ама така и не се обадиха. Това до момента е най-трудната игра, имаше много сложни въпроси.
Че кога са спрели Минута е много? Как ще живеем без Димо Падалски? Уникален играч!
Абе липсва ми и истинския футбол в интерес на истината, защото това днес е супер голяма пародия с цел финансова стабилизация на този или онзи- едно време се лишавах от всичко, за да си попълня албумчетата с футболисти, а сега са такива звезди, че дори не правят албумчета за тях. :D Супер смешен футбол се играе, ама кво да се прави.. сърцето си иска своето.
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
- chepishev73
- Контакти:
ЕМИЛ написа:Вицовете на Къци![]()
- chepishev73
- Контакти:
CTAHKO написа:Също така "Какво,къде,кога"Руско предаване
Култово. С голямо удоволствие го гледах
- we are the champions
- Контакти: