svence написа:СТАМАТ написа:sin4ec написа:Мен БСП не ме бърка, а ГЕРБ, ДПС и те си постигнаха максимума като гласове. Най-много ние да направим 10-12% и да сме трета сила! Борисов трябва да вземе 51 %, за да направи правителство, а това няма да стане никога!
С управлението на ГЕРБ е свършено. Да не говорим, че касиране няма как да стане. ЦИК вече се произнесе и санкционира ТВ 7 и Бареков, международните наблюдатели също се произнесоха. Президентът се произнесе.Няма причина за касиране, а и няма смисъл. Мандалото хлопна.
Напълно си прав! Мандалото хлопна!!!!Борисов просто печели време!!! Жалби, малби, това са дни!!!! Колкото по бързо се състави правителство, свали се имунитета и ........ЗАПОЧВА ВЕСЕЛАТА ЧАСТ!!!:))) Пак ще сме бедни, нищо не става светкавично, но ще има ЗРЕЛИЩА И ПОВЕЧЕ СВОБОДА!!!
Ти гледа ли пресконференцията или си говориш едно към гьотере?!
Да. Направи ми впечатление, че всички са много весели. Дочух, тези били морални победители? Сидеров и синът му го били били ОНЕЗИ? Другите щели да взимат заем, който съсипвал България? ЕДИНСТВЕНО НЕ ЧУХ, ПРОГРАМАТА НА ГЕРБ И КАКВО ЩЕ ПРОМЕНИ, ТА И АЗ ДА ГЛАСУВАМ ЗА НЕЯ НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ!!!!:)))))))))))