За Сергей Станишев и оставката като израз на мъжество!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: За Сергей Станишев и оставката като израз на мъжество!
Ако изборите са честни БСП няма да събере повече от 15%.За тях гласуват само пенсионерите,циганите и хората с руски корени.Защо бат Серго не се оттегли от политиката?Нали маха старите муцуни?Ами да се маха и той,ама нали е опитал от властта и знае къде са парите и не иска да се маха.Всички са еднакви не го ли разбрахте?Всички искат за 2 месеца минималната заплата да е 1000 лева и пенсията да е 500 ама от къде тези пари бе хора?Вие вярвате ли изобщо на измислиците на политиците?Бойко много точно го каза:РАБОТА,РАБОТА и пак РАБОТА!Пък викат няма работа,напротив има работа ама ние сме свикнали нищо да не правим,да крадем,да взимаме пари,които не сме изработили.Е как да стане това?Земите пустеят ами защо като нямате работа не ходите да ги вземете под наем и да ги обработвате?Защо всички само се оплакват в тази държава,а никой не казва абе дайте да се напънем да работим здраво.Вие да сте чули хората в Япония да протестират?Няма и да видите,защото хората си работят здраво и знаят,че няма магическа пръчка и затова сега са една от най-големите икономики в света.С тоя референдум измислен,за малко да провалят държавата с тази централа.Дадоха се излишни пари за този референдум,а имаше много по-важни теми,които хората да гласуват.Това е истината няма да се оправим,който и да дойде на власт,защото ВИНАГИ ЩЕ ИМА НЕДОВОЛНИ.
1912plovdiv написа:vaskonti написа:Гърците са си взели заплатите за 10 години напред без да са изработили съответното количество продукт. Свикнаха на "густото" и сега реват.
Е баж пък да реват е малко силно казаноОт 15 годишни заплати станаха на 14 средна по 1200 ... рев викаш
А тези заплати дето уж са изядени и изпити и нищо няма след тях като минеш границата май се вижда че не е така
Стабилна и модерна инфрсатруктура - основа за бизнес, децата им учат в най-елитните и скъпи университети , а това ИНВЕСТИЦИЯ, която ще се върне многократно след време
А ти слушай тук как не трябва да сме като гърците, произвеждай чистачи и миячи за Европа и чакай от тях нещо
Гърците гонят 30% безработица.

В далечна перспектива са държава натоварена с огромни дългове и висока безработица.С една дума въпрос на време е да потънат още повече.
- 1912plovdiv
- Контакти:
vaskonti написа:Направо да се чуди човек защо протестират масово и защо държавата им дължи стотици милиарди...
И това че протестират значи че са зле

И какво като дължат пари

▒▓█▀▄▀▄ БОТЕВ ▀▄▀▄█▓▒
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]
silenxe,да излиза Станишев и да обяснява какви ги е вършил.Аз не съм го карал да лъже.Да хваща Мая Манолова под ръка и да ходят да дават показания в прокуратурата.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
- 1912plovdiv
- Контакти:
styopa написа:Гърците гонят 30% безработица.![]()
В далечна перспектива са държава натоварена с огромни дългове и висока безработица.С една дума въпрос на време е да потънат още повече.
Добре

▒▓█▀▄▀▄ БОТЕВ ▀▄▀▄█▓▒
GOLEADOR написа:silenxe,да излиза Станишев и да обяснява какви ги е вършил.Аз не съм го карал да лъже.Да хваща Мая Манолова под ръка и да ходят да дават показания в прокуратурата.
Станишев, ако е имало за какво да дава показания в прокуратурата да са го привикали 100 пъти за 4 години власт на ГЕРБ. Щом не го викаха - значи е чист !
Виж за Бойко Борисов и Цветан Цветанов ходенето по съдилища и прокуратури тепърва предстои.

[center]
[/center][center]
...
...
[/center]

1912plovdiv написа:vaskonti написа:Направо да се чуди човек защо протестират масово и защо държавата им дължи стотици милиарди...
И това че протестират значи че са злеНие спим - знчи сме добре ... страхотна логика
![]()
И какво като дължат париДумата ИНВЕСТИЦИЯ какво значи
Да, ние нищо не дължим ... абе направо цъфтим значи
Ама разбира се, те протестират от скука, не защото са зле.

[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
silenxe написа:GOLEADOR написа:viali69 написа:ivaka написа:Всъщност сигнала до прокуратурата е подаден от МАЯ МАНОЛОВА, тя завела и БЮРЕКОВ там.
Трябва да си много тъп, зад а се хванеш, че с тия бюлетини може да ес напарви нещо.
Вчера гласувахте ли?
Как ставаше?
Печат, влизаш, отбелязваш, печат, пускаш в урната...
Е, И?
Без печатите тия бюлетини стават ли за нещо?
Комунистическа помия!
Такива печати можеш да си поръчаш във всяка печатница срещу 50 лева. Не ставай смешен !
350 000 бюлетини открити от ДАНС и Главна прокуратура в печатницата на общински съветник от ГЕРБ. И то след законовия срок за отпечатване ! И то приготвени за спедиция ! И то НЕ брак, защото тези от брака са били отделени.
350 000 бюлетини не стигнаха на ГЕРБ да състави самостоятелно правителство.
Главна прокуратура и ДАНС объркаха сметките на ГЕРБ като си свършиха професионално и надпартийно работата.
Друг е вече въпросът дали това са били всичките нелегални бюлетини или има и такива, които са пуснати в обръщение.
Слагам въпросите в офтопик защото вече съм ги задал в друга тема и не искам пак някой да ги помисли за спам.
[offtopic]1.Откога БСП са знаели за бюлетините?
2.Защо веднага не са подали сигнала до ДАНС?
3.Какво са чакали БСП след като са знаели за бюлетините и правили ли са анализ на ситуацията?
4.Когато е станало ясно,че бюлетините няма как да се използват за фалшифициране на изборите и ще си останат заключени в завода,взето ли е решение БСП да се възползва от случая и да изфабрикуват скандала с бюлетините?
5.Кой организира цирка в събота вечер и защо Станишев излъга в дадената нарочна пресконференция,че БСП няма нищо общо със сигнала до ДАНС?
На тези въпроси БСП и прокуратурата трябва да дадат отговори.[/offtopic]
Искам и аз да те питам нещо. Обвиняваш БСП в потенциално бездействие, за да изместиш вниманието от очевидния опит на ГЕРБ да фалшифицира изборите.
1. Защо?
2. С кой член на ПП ГЕРБ да се свържа, за да дообъркам и без това вече (п)объркания читател, както правиш ти и какво е заплащането?
Явно не си чел коментарите по-горе! Хората доказаха научно, че с тия 350 000 бюлетини много трудно могат да се използват за фалшифициране на резултатите от изборите! Освен перфектна организация , многочислена техника, абсурдни и невъзможни постановки за подмяна на действителни бюлетини с фалшиви, трябват и хиляди неимоверно предани хора, за които се знае че няма да гъкнат никога през живота си за тази шашма! Това и във филм на Спилбърг не може да стане! Хора , не се излагайте! Не съм фен на ГЕРБ, никога не съм ги харесвал и не гласувам за тях и нямам намерение да ги защитавам! Но това е постановка на комунистите, която бе изиграна в точния момент и им донесе доста ценни проценти на изборите. ГЕРБ не са цвете за мирисане също, прекалено много глупости сътвориха, ама комунистите са по-хитри от тях! Само какъв номер им извъртяха!

Виждам, че много ми обсъждате мнението и затова ще добавя още няколко щриха...
Не обвинявам БСП в мълчание, обвинявам ги съвсем явно в съзнателна манипулация, която първоначално се опитаха да прикрият.
Станишевм изрично заяви, че нямат нищо общо!
Снощи пред Бойко Василев, Мая Манолова призна, че тя е подала сигнала!
Е, И?
Помня в мненията някой ми написа за поръчаните печати по 50 лв. на всеки ъгъл...
ГОРИШ!
Печата в сутринта на изборния ден предварително се наранява, в присъствието на ЦЯЛАТА КОМИСИЯ В СЕКЦИЯТА, ПОЛАГА СЕ ЩЕМПЕЛ - ОБРАЗЕЦ НА ТРИ МЕСТА И КОМИСИЯТА СЕ ПОДПИСВА!
ТАКА ПЕЧАТЪТ Е УНИКАЛЕН И НЯМА НАЧИН ДА СЕ ПОДПРАВИ!!!
СЕГА КАК ТИЯ 350 000 ВЛИЗАТ В СХЕМАТА?
Е НИКАК!
Това беше ФЪШКИЯ НА БСП и се разсмърдя без нужда!
Даде ли ви "БОКО ТИКВАТА" акъл как да направите проследяването ако сте искали?
Защо не го направихте?
Защото "Фъшкията" имаше предназначение...НЕ ДА СЕ СТИГНЕ ДО ИСТИНАТА, А ДА СЕ ОСМЪРДИ ПРОСТРАНСТВОТО!
Е УСПЯХА И СЕГА ПО-ДОБРЕ ЛИ Е?
НЕ!
Писах го и ще го повторя - СУЛТАН МЕСТАН ЩЕ ЗАМЕСТИ СУЛТАН ДОГАН, МАШАЛА, АФЕРИМ, АШКОЛСУН, АГАЛАР!
НИЕ БЪЛГАРИ ЛИ СМЕ?
Потомци на Ботев и Левски или турски мекерете и сега ще се убеждаваме, че било по-малкото зло да ни управлява султан Местан!
Няма да стане!
Хайде да се обзаложим, че няма да стане, за 80% нормални Българи е престъпление срещу паметта на дедите ни!
Аз също съм в това число, А ВИЕ?
Не обвинявам БСП в мълчание, обвинявам ги съвсем явно в съзнателна манипулация, която първоначално се опитаха да прикрият.
Станишевм изрично заяви, че нямат нищо общо!
Снощи пред Бойко Василев, Мая Манолова призна, че тя е подала сигнала!
Е, И?
Помня в мненията някой ми написа за поръчаните печати по 50 лв. на всеки ъгъл...
ГОРИШ!
Печата в сутринта на изборния ден предварително се наранява, в присъствието на ЦЯЛАТА КОМИСИЯ В СЕКЦИЯТА, ПОЛАГА СЕ ЩЕМПЕЛ - ОБРАЗЕЦ НА ТРИ МЕСТА И КОМИСИЯТА СЕ ПОДПИСВА!
ТАКА ПЕЧАТЪТ Е УНИКАЛЕН И НЯМА НАЧИН ДА СЕ ПОДПРАВИ!!!
СЕГА КАК ТИЯ 350 000 ВЛИЗАТ В СХЕМАТА?
Е НИКАК!
Това беше ФЪШКИЯ НА БСП и се разсмърдя без нужда!
Даде ли ви "БОКО ТИКВАТА" акъл как да направите проследяването ако сте искали?
Защо не го направихте?
Защото "Фъшкията" имаше предназначение...НЕ ДА СЕ СТИГНЕ ДО ИСТИНАТА, А ДА СЕ ОСМЪРДИ ПРОСТРАНСТВОТО!
Е УСПЯХА И СЕГА ПО-ДОБРЕ ЛИ Е?
НЕ!
Писах го и ще го повторя - СУЛТАН МЕСТАН ЩЕ ЗАМЕСТИ СУЛТАН ДОГАН, МАШАЛА, АФЕРИМ, АШКОЛСУН, АГАЛАР!
НИЕ БЪЛГАРИ ЛИ СМЕ?
Потомци на Ботев и Левски или турски мекерете и сега ще се убеждаваме, че било по-малкото зло да ни управлява султан Местан!
Няма да стане!
Хайде да се обзаложим, че няма да стане, за 80% нормални Българи е престъпление срещу паметта на дедите ни!
Аз също съм в това число, А ВИЕ?
viali69 написа:GOLEADOR написа:silenxe,да излиза Станишев и да обяснява какви ги е вършил.Аз не съм го карал да лъже.Да хваща Мая Манолова под ръка и да ходят да дават показания в прокуратурата.
Станишев, ако е имало за какво да дава показания в прокуратурата да са го привикали 100 пъти за 4 години власт на ГЕРБ. Щом не го викаха - значи е чист !
Виж за Бойко Борисов и Цветан Цветанов ходенето по съдилища и прокуратури тепърва предстои.
За какви 4 години говориш като става дума за цирка който БСП спретнаха в деня за размисъл?Прокурора не трябва да разпъва политически чадър над Станишев.Щом е забъркал кашата - да отговаря!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]