Българската прокуратура като предизборен инструмент

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

СТАМАТ

Re: Българската прокуратура като предизборен инструмент

Мнениеот СТАМАТ » 02 май 2013 18:12

Данс какво да коментирам

"Как ще коментираш, след като си такъв радетел на свободата на словото, цензурирането на тази част от компроматния запис?"
Дори не ги слушам. Само като го чуя как приказва и за мен е за казармата(ББ) Той може да управлява взвод!!! На мен въобще не ми влияят тези"компромати"!!! Аз помня кога народа живя 10 пъти по добре и нямаше безработица!!!
http://www.youtube.com/watch?v=C5XGmEi-8pY
Аз и този човек сме от различни отбори, но всеки има право на ЛЮБОВ!!!

Потребителски аватар
venelin1984
Контакти:

Мнениеот venelin1984 » 02 май 2013 18:16

Гласуваш за БСП и получаваш накуп- Трактора отново шеф в ДАНС, Ахмед Доган отново да ни управлява земеделието(защо да не си вземе още някой милион за консултации).Отново замразяване на Еврофондовете заради кражби,Р.Овч и далаверите с топлофикациите и тока.И Най - голяма лапачка АЕЦ - Белене ще заработи отново(най - голямата далавера идва оттам ,стотоци милиони от данъците потънали в черната дупка и джобовете на някой)и т.н. и т.н.

СТАМАТ

Мнениеот СТАМАТ » 02 май 2013 18:20

Гласуваш за ГЕРБ и получаваш за ядене асфалт и нови 400 000 безработни!:)) А може би и развитие на здравната реформа, докато остане една болница, но до нея ще води магистрала!:)))

Потребителски аватар
electroface
Контакти:

Мнениеот electroface » 02 май 2013 18:32

СТАМАТ написа:Гласуваш за ГЕРБ и получаваш за ядене асфалт и нови 400 000 безработни!:)) А може би и развитие на здравната реформа, докато остане една болница, но до нея ще води магистрала!:)))

Винаги може да си стегнеш куфарите за КНДР или Китай... Оп, ама там искат и да се работи, не само да си БСП-писарушка! :)
IO SONO NERAZZURRO!

СТАМАТ

Мнениеот СТАМАТ » 02 май 2013 19:06

electroface написа:
СТАМАТ написа:Гласуваш за ГЕРБ и получаваш за ядене асфалт и нови 400 000 безработни!:)) А може би и развитие на здравната реформа, докато остане една болница, но до нея ще води магистрала!:)))

Винаги може да си стегнеш куфарите за КНДР или Китай... Оп, ама там искат и да се работи, не само да си БСП-писарушка! :)

Имам воля да остана тук и да не ме УПРАВЛЯВАТ "имащите воля да са на власт":))))))))))))))))

СТАМАТ

Мнениеот СТАМАТ » 02 май 2013 19:10

Те имали "ВОЛЯ ДА УПРАВЛЯВАТ":)))))))))))))))))))))))))

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Мнениеот DANS » 02 май 2013 19:21

Странджата написа:Понеже аз още не съм решил за кого да гласувам, бихте ли ми отговорили на следните въпроси:
1.Коя партия се ангажира с някое от исканията на протестиращите?

Часове преди да подаде оставка, Бойко Борисов обеща да изпълни всички закони искания на протестиращите, без национализацията,
започна с процедура по отнемане лиценза на ЧЕЗ,
но, след атака с камъни, на изпратените от Ал. Петров и ръководени от Дучето ултраси, срещу полицията, и след среднощна аудиенция в посолството но САЩ(говори се че там категорично са му отказали да обнародва секретните клаузи на договорите за "американските" Марици 1 и 3), той подаде оставка, изводите можеш сам да си ги направиш!

Аз съм сигурен, че ако протеста не се беше политизирал под давлението на някои "заинтересовани", Бойко Борисов щеше да изпълни голяма част от исканията, преди изборите! Смятам че той е достатъчно луд да го направи и след изборите, ако има достатъчно власт!

Странджата написа:2. Коя партия обясни какво е състоянието на държавните финанси и какво може да се очаква по-нататък при създалото се положение?

Ще кажеш че съм пристрастен, но, отговора е пак ГЕРБ, казаха, държавния резерв е намалял, ще дойдат около милиард които ще го запълнят(това се оказа истина), за след изборите обещаха само че те и ние ще работим повече, без гръмки обещания, обещаха финансова стабилност и лек растеж!

Странджата написа:3.Има ли партия, която да гарантира, че ще се разграничи от това, което е било, и ще отговаря само за това, което е могла и е направила или не е направила по време на мандата си?

Никоя партия не може да ти гарантира това, може да обещае, но, както знаем от РИМСКОТО ПРАВО "обещаното не е като даденото"! винаги ще има политическо говорене и спекулации, за това трябва да съдим по делата, не по обещанията и намеренията!

Странджата написа:4. Коя партия даде някакъв знак, че по времето на нейното управление службите и вездесъщата прокуратура ще ни зарадва поне с по един запис на година от разговорите на онези бизнесмени, които всеки българин припознава като мафиоти? Или поне на някоя силиконка...

Нали се сещаш че такова огласяване е незаконно, Цветанов си позволи да огласи СРСтата на професионално деформираните Доктори, и това на Гриша Ганчев дето иска да изкорми шефа на НАП и да го удуши с червата му, видя как беше разпънат на кръст и сатанизиран, въпреки че преди да огласи каквото и да било, информацията е била законно декласифицирана! Иначе идеята е хубава :)

Странджата написа:Ще прочета внимателно всичко и като нормален човек няма да кажа за кого ще гласувам, както не искам да ми се обсъжда заплатата и личния живот.
Благодаря предварително!
П.С. Тези, които заявяват, че ще гласуват за комунистите, защото от тях по-добри няма (т.е. всички са по-лоши от тях), да не би да искат да гласуват за социалистите, че нещо се обърках вече. Уж с комунизма свършихме, тези, които ги наследиха, се кръстят, че не са комунисти, а пък толкова народ симпатизанти.... Кой номер в бюлетината са тези комунисти?

бюлетината на комунистите е №45 въпреки че повечето "комунисти" тук като "СТАМАТ" са платени къртици на "столетницата", която е с друг номер, хубаво ще е да има истинска КП, но квазимодото на ДС едва ли ще им позволи!

Изображение

"Странджата", благодаря ти за смислените въпроси, които позволяват нормална дискусия, не те ангажирам с моето мнение, приеми го само "за сведение" ;)

Преди да отидем да гласуваме, трябва да се разграничим от манипулациите и да си отговорим на класическия въпрос "кой има интерес от това?" за да не допуснем грешка!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=aaGDTv5J3uk&feature=share&list=UUDVmREN7uaRWDJCKJAOfyjw[/youtube]

Мафията БСП69ДПС управлява 16 години, доведе до два фалита на държавата,

хора, гласувайте с разум, и не позволявайте да Ви манипулират, защото после нѣма каенье ;)
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 02 май 2013 19:39

Айде байгън с тая предизборна агитация! Всеки от нас си е направил избора, няма нужда от подобни теми!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 02 май 2013 20:24

Alexx написа:
зеления написа:
Philip Anselmo написа:1-Гласувайте задължително!
2-Само не за герб!

За съжаление точно за ГЕРБ трябва да се гласува. Няма никаква друга алтернатива.

На това му се вика овчо мислене. По-добре да разрешим на овчарското куче да ни лае и хапе, а овчарят да ни стриже знаейки,че алтернативата е гората и вълка...

Овчото мислене може да дойде от кухата ти лейка, не от мен.Ти пък продължавай да се навеждаш на червената паплач. Може и вече да ти е станало хубаво.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 02 май 2013 20:31

Овчо мислене е твоето. Мислене на политически далтонист.

Върни се в “Свободна зона”