Пенсионер подаде жалба за дискриминация срещу Бойко Борисов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

sandi74

Re: Пенсионер подаде жалба за дискриминация срещу Бойко Борисов

Мнениеот sandi74 » 16 апр 2013 22:27

Оставете на мира другаря Буда и некадърното му правителство. :mrgreen: :lol: :lol: :mrgreen:

mor
Контакти:

Мнениеот mor » 16 апр 2013 22:33

какви сме всички знаещи и можещи ...ха-ха-ха

Garfildbg1929
Контакти:

Мнениеот Garfildbg1929 » 16 апр 2013 22:36

sin4ec написа:
Garfildbg1929 написа:Гледам добитъка защитават Тиквата с надеждата че няма да си останат с гледката към блоковете :) :) :) :)

Кой е добитъка, би ли пояснил малко? Щото когато аз обяснявах, че Тиквата ще докара България до разруха, ти си вял знаменцето на ГЕРБ и си ял кебапчета бадева!

Кой както се чувства незнам защо се припознаваш

kpkirilov
Контакти:

Мнениеот kpkirilov » 16 апр 2013 22:43

СТАМАТ написа:Баба ти не може да е получавала такава заплата!!! Минималната БЕШЕ 120ЛВ.!!!!!!!!!!!!(ЛЪЖА) 40ЛВ. ТОГАВА, се равнява на 400лв. СЕГАШНИ!!!Пенсия може, на текезесарите им даваха продукти!!! НИКОГА НЕ КАЗВАЙ НИКОГА!!!:))) СЪДБАТА МОЖЕ ДА ТИ ИЗИГРАЕ ЛОША ШЕГА:))))))))) Ти може да си в канадска фирма, ама пазач!!(съдейки по правописа):))) Аз показвам само факти и който е умен ще си направи сметката.Моите тогавашни 250 лева, са равни на сегашни 2500 по покупателна способност, без да броим, медицината, образованието и наличието на РАБОТА!!!А сега дали съм текезесар?? Нали ги ликвидирахте!!!:))) Сега сеем тръни:)) Луканов затова си и отиде:))))))))))), свали Живков и се захвана с Капитализъм. ..рисковете на професията:)))))))) Хидролога, мноооооооого по рано, управлява с ВИДНИЯ ДЕМОКРАТ КОСТОВ:)))))))))))))))))) Виж тук си прав:))(Готови сте да сринете държавата само и само да се докопате до власт, за да лапате еврата на "лошите" западни капиталисти), но частично, еврата се дават само и единствено за да подкупят някой ДЕМОКРАТ, а иначе народа си плаща за всичко!!!!

" Богат е казват,
па го не питат колко е души уморил" :)))))))))

Престани да се излагаш, аз знам моята баба колко е получавала. Тогава, нямаше минимална заплата. В ТКСЗ бяха на норма-кои я изпълни си получава надника. Дори след национализацията, когато са национализирали земята, инвентара и воловете тя с дядо ми(защото са били земеделци) е работила за 8 ст. надник на ден. Панятна.
Тогава(1989 год.) една палка шпек бе 5 лв. С 40 лв. пенсия по селата си беше мизерия, ако не гледаха животни. Да не говорим, за това че прадядо ми са го оставили без пенсия, защото е воювал за България и дори е бил 2 години пленник във Гърция(френския легион).
А за Канадската фирма, там съм Database Architect, ако ти говори нещо това.И за разлика, че аз когато съм се учил да пиша софтуер твоите съпъртийци от БСП/ДПС са писали доноси срещу хората. Затова в jobs.bg никой вече не търси доносник или партиен секретар. И се радвам, че не работя за червените олигарси от 1998 година.
:)

ИМА САМО ЕДНА РАЗЛИКА МЕЖДУ ФАШИЗМА И КОМУНИЗМА. ТЯ Е, ЧЕ ФАШИСТИТЕ ПРОВЕЖДАТ ГЕНОЦИТ СПРЯМО ДРУГИТЕ НАРОДИ, ДОКАТО КОМУНИСТИТЕ СПРЯМО СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД.
Айде и с здраве. С позитанци не искам да споря пък и имам доста работа. От комунисти станахте капиталисти, от атеисти набожни. Ако не бе минала Червената армия през България, да сте си изгнили в шумака.

СТАМАТ

Мнениеот СТАМАТ » 16 апр 2013 23:03

kpkirilov написа:
СТАМАТ написа:Баба ти не може да е получавала такава заплата!!! Минималната БЕШЕ 120ЛВ.!!!!!!!!!!!!(ЛЪЖА) 40ЛВ. ТОГАВА, се равнява на 400лв. СЕГАШНИ!!!Пенсия може, на текезесарите им даваха продукти!!! НИКОГА НЕ КАЗВАЙ НИКОГА!!!:))) СЪДБАТА МОЖЕ ДА ТИ ИЗИГРАЕ ЛОША ШЕГА:))))))))) Ти може да си в канадска фирма, ама пазач!!(съдейки по правописа):))) Аз показвам само факти и който е умен ще си направи сметката.Моите тогавашни 250 лева, са равни на сегашни 2500 по покупателна способност, без да броим, медицината, образованието и наличието на РАБОТА!!!А сега дали съм текезесар?? Нали ги ликвидирахте!!!:))) Сега сеем тръни:)) Луканов затова си и отиде:))))))))))), свали Живков и се захвана с Капитализъм. ..рисковете на професията:)))))))) Хидролога, мноооооооого по рано, управлява с ВИДНИЯ ДЕМОКРАТ КОСТОВ:)))))))))))))))))) Виж тук си прав:))(Готови сте да сринете държавата само и само да се докопате до власт, за да лапате еврата на "лошите" западни капиталисти), но частично, еврата се дават само и единствено за да подкупят някой ДЕМОКРАТ, а иначе народа си плаща за всичко!!!!

" Богат е казват,
па го не питат колко е души уморил" :)))))))))

Престани да се излагаш, аз знам моята баба колко е получавала. Тогава, нямаше минимална заплата. В ТКСЗ бяха на норма-кои я изпълни си получава надника. Дори след национализацията, когато са национализирали земята, инвентара и воловете тя с дядо ми(защото са били земеделци) е работила за 8 ст. надник на ден. Панятна.
Тогава(1989 год.) една палка шпек бе 5 лв. С 40 лв. пенсия по селата си беше мизерия, ако не гледаха животни. Да не говорим, за това че прадядо ми са го оставили без пенсия, защото е воювал за България и дори е бил 2 години пленник във Гърция(френския легион).
А за Канадската фирма, там съм Database Architect, ако ти говори нещо това.И за разлика, че аз когато съм се учил да пиша софтуер твоите съпъртийци от БСП/ДПС са писали доноси срещу хората. Затова в jobs.bg никой вече не търси доносник или партиен секретар. И се радвам, че не работя за червените олигарси от 1998 година.
:)

ИМА САМО ЕДНА РАЗЛИКА МЕЖДУ ФАШИЗМА И КОМУНИЗМА. ТЯ Е, ЧЕ ФАШИСТИТЕ ПРОВЕЖДАТ ГЕНОЦИТ СПРЯМО ДРУГИТЕ НАРОДИ, ДОКАТО КОМУНИСТИТЕ СПРЯМО СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД.
Айде и с здраве. С позитанци не искам да споря пък и има доста работа. От комунисти станахте капиталисти, от атейсти набожни. Ако не бе минала Червената армия през България, да сте си изгнили в шумака.

Прав си. Не може да се спори с човек, който така разбърква събитията, че ако не си свидетел се ОБЪРКВАШ!! БАБА ТИ Е ВЗЕМАЛА 40СТ. НА ЧАС до 1952г.!!! НА ТЯХ ИМ ДАВАХА ДО 1960г цигари 3ст. кутията "ТюТюНОПРОИЗВОДИТЕЛ"!!! Онези пари са маааааалко по други! Много ти е объркано в главата.:))))) Смес от това което си чул и собствено творчество:)))) Баба ти с 40лв. пенсия(1989) е получавала хляб 2кг., на ден, жито, фураж и куп още други добавки!!! Пенсията и е била 40лв., защото е била частен замевладелец преди 1944г. И НЕ Е ПРАВИЛА НИКАКВИ ВНОСКИ ЗА ПЕНСИЯ!!!(КАКТО Е И СЕГА) В заключение: аз не призовавам нито за кого да се гласува, нито против кого!!! Само показах ЖЕЛЕЗНИ ФАКТИ, НА КОИТО СЪМ СВИДЕТЕЛ, А НЕ БАБА МИ!!!:)))))) КАК БЕШЕ "Айде със здраве"!!!:))
http://www.youtube.com/watch?v=C5XGmEi-8pY
Аз и този човек сме от различни отбори, но всеки има право на ЛЮБОВ!!!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 16 апр 2013 23:04

kpkirilov написа:
Айде и с здраве. С позитанци не искам да споря пък и имам доста работа. От комунисти станахте капиталисти, от атеисти набожни. Ако не бе минала Червената армия през България, да сте си изгнили в шумака.

Гусин developer, ако червената армия не беше минала през България щеше да ходиш на работа с фес!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Garfildbg1929
Контакти:

Мнениеот Garfildbg1929 » 16 апр 2013 23:06

W84me написа:
kpkirilov написа:

Гусин developer, ако червената армия не беше минала през България щеше да ходиш на работа с фес!

Незнам дали щяхме да ходим с фес но благодарение на червената армия сега изобщо не ходим на работа.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 16 апр 2013 23:10

Garfildbg1929 написа:Незнам дали щяхме да ходим с фес но благодарение на червената армия сега изобщо не ходим на работа.

Друго е да се кланяме на хамериканците, които са избили хиляди българи през ВСВ и в момента провеждат анти-българска политика! Руснаците може да са всякакви, но винаги са ни подавали ръка в трудни моменти и никога не са използвали военна сила срещу нас!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

kpkirilov
Контакти:

Мнениеот kpkirilov » 16 апр 2013 23:15

СТАМАТ написа:Прав си. Не може да се спори с човек, който така разбърква събитията, че ако не си свидетел се ОБЪРКВАШ!! БАБА ТИ Е ВЗЕМАЛА 40СТ. НА ЧАС до 1952г.!!! НА ТЯХ ИМ ДАВАХА ДО 1960г цигари 3ст. кутията "ТюТюНОПРОИЗВОДИТЕЛ"!!! Онези пари са маааааалко по други! Много ти е объркано в главата.:))))) Смес от това което си чул и собствено творчество:)))) Баба ти с 40лв. пенсия(1989) е получавала хляб 2кг., на ден, жито, фураж и куп още други добавки!!! Пенсията и е била 40лв., защото е била частен замевладелец преди 1944г. И НЕ Е ПРАВИЛА НИКАКВИ ВНОСКИ ЗА ПЕНСИЯ!!!(КАКТО Е И СЕГА) В заключение: аз не призовавам нито за кого да се гласува, нито против кого!!! Само показах ЖЕЛЕЗНИ ФАКТИ, НА КОИТО СЪМ СВИДЕТЕЛ, А НЕ БАБА МИ!!!:)))))) КАК БЕШЕ "Айде със здраве"!!!:))

Ха, ха, ха. Личи си че пишеш само глупости. Поне се по-образовай малко. Има нет.
Селяни са плащали Десятъкът. Според него селяните са облагани с една десета част от земеделските продукти и дребния домашен добитък. Той е натурален данък, но в отделни моменти от развитието на българската държава е събиран и в пари.
Личи си, че не си чел Андрешко от Елен Пелин. Ха, ха, ха. :lol: :lol: :lol:
Тогава пенсий са взимали само ДЪРЖАВНИТЕ СЛУЖИТЕЛИ. А ТЕ НЕ СА БИЛИ КОМУНЕЗИ.
Ха, ха, ха.
ЛОШО ВПЕЧАТЛЕНИЕ ПРАВИ КАТО СЕ ИЗКАЗВАШ НЕПОДГОТВЕН. ТИПИЧНО ПО СерГЕЙСКИ. ТАКА, ЧЕ ЖЕЛЕЗНИТЕ ФАКТИ СИ ГИ ЗАВРИ НЯКЪДЕ.
Ха, ха, ха.
:lol: :lol: :lol: :lol:

kpkirilov
Контакти:

Мнениеот kpkirilov » 16 апр 2013 23:19

W84me написа:
kpkirilov написа:

Научи си историята. Прави разлика между Червената армия и Руската армия освободила ни от башубузука. Аз няма нищо против руснаците, дори ги уважавам много, защото има доста руснаци който работят в същата компания която работя и аз и са едни от най-добрите.
А фесовете ни ги сложиха Позитанци, които управляваха с мандата на двойният-агент Ахмен Доган(той затова е бил в затвора преди 1989 година, щото е бил двоен агент-демек предвал интересите на България).
Така, че ако Сталин възкръсне, съм сигурен че на Позитанци, ще им се види тесен светът.
:lol: :lol: :lol:
Сигурно затова ходят на църква и се молят само Сталин да не възкръсне.
:lol: :lol: :lol:
Последна промяна от kpkirilov на 16 апр 2013 23:30, променено общо 2 пъти.

Върни се в “Свободна зона”