САЩ: Готови сме да преговаряме с КНДР!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: САЩ: Готови сме да преговаряме с КНДР!

Мнениеот vaskonti » 16 апр 2013 13:01

Същото не важи ли за корейските пропагандни филми?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 16 апр 2013 13:19

vaskonti написа:Същото не важи ли за корейските пропагандни филми?

Не съм виждал такива , дай информация ако има .
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 16 апр 2013 13:46

South_Park написа:

Интересно тогава от къде знаеш каква е ситуацията там и ни обясняваш тук колко хубаво било да се живее в подобна държава?
[/center]

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 16 апр 2013 14:10

vaskonti написа:
South_Park написа:

Интересно тогава от къде знаеш каква е ситуацията там и ни обясняваш тук колко хубаво било да се живее в подобна държава?

И къде точно съм обяснявал такива неща ?
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

onceMORT
Контакти:

Мнениеот onceMORT » 16 апр 2013 14:18

Viktor4o_Rs написа:Да биеш чела пред статуята на Вожда по 5 пъти на ден, да нямаш храна и най-елементарни удобства и услуги, да нямаш Интернет и свобода на словото и печата, да нямаш свобода на придвижване и да не ти дават да ходиш никъде другаде ? Ами не, мерси, имаш доста объркана представа за добро място за живеене. А има немалко държави, които не са подлоги на САЩ и все пак не изпукват от глад и не плашат съседите си с ракети. ;)

Я прочети какво съм написал и дали съм казал че КНДР е добро място за живот. Но те имат правото да се защитават ако някой реши да им налага "цивилизация и свободи", скромният опит от човешката история доказва че незнайно защо освободените биват леко ограбени по време на освобождаването и накрая живеят по-лошо отколкото преди външната намеса. Но северно корейците заслужават уважение затова че се опъват на САЩ и си защитават интересите. И не ми пробутвай твоята пропаганда че да имаш интернет е най-висшето благо на земята. Да има много приложения и е удобство, но колко от биха го заменили срещу спокоен живот, почти никакви престъпления и сравнително добър жизнен стандарт? Друга глупост, която правиш - с чий мозък някакъв прошляк ще праща българи да живеели някъде си и при някакви си условия само защото имат различно мнение? Всеки има право на възгледи стига да не пречи на другите.
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая

"Човешки" материал!?

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 16 апр 2013 14:23

onceMORT написа:
Viktor4o_Rs написа:Да биеш чела пред статуята на Вожда по 5 пъти на ден, да нямаш храна и най-елементарни удобства и услуги, да нямаш Интернет и свобода на словото и печата, да нямаш свобода на придвижване и да не ти дават да ходиш никъде другаде ? Ами не, мерси, имаш доста объркана представа за добро място за живеене. А има немалко държави, които не са подлоги на САЩ и все пак не изпукват от глад и не плашат съседите си с ракети. ;)

Я прочети какво съм написал и дали съм казал че КНДР е добро място за живот. Но те имат правото да се защитават ако някой реши да им налага "цивилизация и свободи", скромният опит от човешката история доказва че незнайно защо освободените биват леко ограбени по време на освобождаването и накрая живеят по-лошо отколкото преди външната намеса. Но северно корейците заслужават уважение затова че се опъват на САЩ и си защитават интересите. И не ми пробутвай твоята пропаганда че да имаш интернет е най-висшето благо на земята. Да има много приложения и е удобство, но колко от биха го заменили срещу спокоен живот, почти никакви престъпления и сравнително добър жизнен стандарт? Друга глупост, която правиш - с чий мозък някакъв прошляк ще праща българи да живеели някъде си и при някакви си условия само защото имат различно мнение? Всеки има право на възгледи стига да не пречи на другите.

Добър жизнен стандарт ? Уважение към режим, който третира гражданите си като животни ? Само се защитавали, при условие че непрекъснато заплашват, че ще изпепелят Южна Корея или САЩ ? :lol: :lol: :lol: Исках да има някакъв диалог, ама си много посредствен, съжалявам ...
Изображение

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 16 апр 2013 14:37

South_Park написа:
vaskonti написа:
South_Park написа:

И къде точно съм обяснявал такива неща ?

Хм, явно съм останал с впечатление, че от доста време в тоя форум КНДР се представят за добрите, борещи се срещу лошите капиталистически държави, в които няма свобода, следи се, преследват се "инакомислещите" и тем подобни, докато поданиците на Ким се радват на щастие и свобода....
Имам странното чувство, че ти си в първите редици на защитниците на Ким? Не е ли факт, че се опитваш да опровергаеш някои неща за КНДР с "аргумента", че всичко било лъжа, само защото е от филми "финансирани от САЩ с пропагандна цел"? А след като толкова убедено ги опровергаваш, не е ли нормално човек да реши, че твоето мнение за живота там е съвсем различно? А след като мнението ти е различно, аз те питам откъде знаеш какво е?
[/center]

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 16 апр 2013 15:33

Exclusive написа:Трябва ви спешна среща с психиатър на вас двамата :o

Те не са двама , а един с няколко регистрации . Трудно е да си говориш сам , но за това си има и лечебни заведения .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 16 апр 2013 15:51

Хората пропгандиращи комунизъм да бъдат банвани, точно както се банват расистите. Комунизма с нищо не е по-човешки от расизма. Над 100 милиона жертви говорят в подкрепа на думите ми. Помислете, господа администратори на форума.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
Rafa

Мнениеот Rafa » 16 апр 2013 17:42

rsk написа:Хората пропгандиращи комунизъм да бъдат банвани, точно както се банват расистите. Комунизма с нищо не е по-човешки от расизма. Над 100 милиона жертви говорят в подкрепа на думите ми. Помислете, господа администратори на форума.

Викаш,да се постъпи по комунистически и с типичните за този строй прийоми ;) И къде ги видя тези 100 мил.жертви :? В капиталистическите държави по-малко жертви ли има :?
shumkar_44 написа:Специално за колегата с брадата, ще споделя малко информация за спортното ходене

soilwork написа:Извинявам се че се отклонявам от темата др.Шумкар-тоя "колегата с брадата"....снимката на профила не е негова,това е снимката на един футболен мениджър.

Върни се в “Свободна зона”