ВСИЧКИ ЗАЕДНО НА ПРОТЕСТА !!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

MORSKI
Контакти:

Re: ВСИЧКИ ЗАЕДНО НА ПРОТЕСТА !!!

Мнениеот MORSKI » 25 фев 2013 18:48

Ти като не си разбрал си е твой проблем. От кога говориш от името на 45- 50 000 човека във Варна на 45 - 50 000 човека в София? Много взеха да си вярват някои хора. Защото аз и хората около мен до един знаеха какво искат. А обикалянето е част от протеста, ти на едно място ли очакваш да се седи?
Ако не знаеха какво искат тези 50 000 нямаше да са на улците. Естествено, че няма да са на едно мнение., Естествено, че ще искат различни неща и са на улиците и площадите поради различни неща. Това само човек с малко акъл няма да осъзнае... Но ги обединява едно- НЕДОВОЛСТВОТО И ОТЧАЯНИЕТО ОТ СТАТУКВОТО И ЛИПСАТА НА ДОБРО БЪДЕЩЕ!

Потребителски аватар
svence
Контакти:

Мнениеот svence » 25 фев 2013 19:16

MORSKI написа:Ти като не си разбрал си е твой проблем. От кога говориш от името на 45- 50 000 човека във Варна на 45 - 50 000 човека в София? Много взеха да си вярват някои хора. Защото аз и хората около мен до един знаеха какво искат. А обикалянето е част от протеста, ти на едно място ли очакваш да се седи?
Ако не знаеха какво искат тези 50 000 нямаше да са на улците. Естествено, че няма да са на едно мнение., Естествено, че ще искат различни неща и са на улиците и площадите поради различни неща. Това само човек с малко акъл няма да осъзнае... Но ги обединява едно- НЕДОВОЛСТВОТО И ОТЧАЯНИЕТО ОТ СТАТУКВОТО И ЛИПСАТА НА ДОБРО БЪДЕЩЕ!

Ми добре, всеки си има мнение и аз съм казал, че нямам нищо против тези хора които са излезли. Аз имам претенции към тези които се самообявиха за "организатори" и "лидери" на тези протести. Протестът беше първия ден с яснота за това какво не е наред и какво се иска. След това се изроди в нещо съвсем друго и много опасно за Държавата, за което трябва да се търси съдебна отговорност на лицата направили това. Пак ще напиша, че мямам нищо против хората в протестите а срещу "организаторите" . Може да не си разбрал ;) .
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 25 фев 2013 21:18

MORSKI написа:Ти като не си разбрал си е твой проблем. От кога говориш от името на 45- 50 000 човека във Варна на 45 - 50 000 човека в София? Много взеха да си вярват някои хора. Защото аз и хората около мен до един знаеха какво искат. А обикалянето е част от протеста, ти на едно място ли очакваш да се седи?

И какво искат хората, като самите организатори не знаят какво точно искат, а да не говоря за умсвеният им капацитет, особено на организатора от Варна? Този човек ако наистина е има висше образование, както каза, това е престъплание срещу образователната система, освен ако не е и той от "калинките" с купените дипломи. Той се изразява като ром, израстнал и живял в циганско гето, пълна неподреденост на словоред и мисли. Мен ще ме е срам такъв човек да ме представлява.
А също така протестите не са точно това което виждаме в момента. За протест се иска разрешение от общината, организаторите заедно с институциите набелязват маршрут и място където той трябва да се проведе, за да не се нарушава общественият ред и пречи на движевието на МПС. Докато това което става всеки ден в София не може да се определи като протест, а като гражданско неподчинение, от хора които в голяма степен са излезли да купонясват, без да се съобразяват, че нарушават правата на останалите граждани. Обикалат улиците на София неорганизирано на групи, без да имат установен маршрут, по няколко пъти блокират кръстовища без да имат право да го правят и т.н. Какво са виновни хората чиито коли се блокират всяка вечер и след работа не могат да се приберат вкъщи? Има хора които се скъсват от работа от сутрин до вечер и вместо да се приберат и отморят са длъжни да висят в коли и автобуси, защото някой за кеф е решил да блокира Орлов мост или друго кръстовище. Трябва да се прави разграничение от протест и гражданско неподчинение.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 25 фев 2013 21:26

v.r.s. написа:
И какво искат хората, като самите организатори не знаят какво точно искат, а да не говоря за умсвеният им капацитет, особено на организатора от Варна? Този човек ако наистина е има висше образование, както каза, това е престъплание срещу образователната система, освен ако не е и той от "калинките" с купените дипломи. Той се изразява като ром, израстнал и живял в циганско гето, пълна неподреденост на словоред и мисли. Мен ще ме е срам такъв човек да ме представлява.
А също така протестите не са точно това което виждаме в момента. За протест се иска разрешение от общината, организаторите заедно с институциите набелязват маршрут и място където той трябва да се проведе, за да не се нарушава общественият ред и пречи на движевието на МПС. Докато това което става всеки ден в София не може да се определи като протест, а като гражданско неподчинение, от хора които в голяма степен са излезли да купонясват, без да се съобразяват, че нарушават правата на останалите граждани. Какво са виновни хората чиито коли се блокират всяка вечер и след работа не могат да се приберат вкъщи? Има хора които се скъсват от работа от сутрин до вечер и вместо да се приберат и отморят са длъжни да висят в коли и автобуси, защото някой за кеф е решил да блокира Орлов мост или друго кръстовище. Трябва да се прави разграничение от протест и гражданско неподчинение.

Кой организатор във Варна, защото вече се народиха поне петима... Ако говориш за Иван Петров - ти познаваш ли го, че да говориш за него? Защото аз не го познавам. Да не говорим, че той се оказа, че не е никакъв организатор понеже дори няма фейсбук. Освен него има поне още петима, което е нормално за 500 000 град и 50 000 на площадите. Мен не ме е срам от никой от организаторите, понеже те нямат политически претенции. СРАМ МЕ Е ОТ ХОРАТА, КОИТО НЕ СА НА ПЛОЩАДИТЕ! СРАМ МЕ Е ОТ ТЕЗИ, КОИТО СЕ ПРАВЯТ, ЧЕ ПРОБЛЕМИТЕ НЕ СЪЩЕСТВУВАТ. СРАМ МЕ Е ОТ ТЕЗИ, КОИТО СЕ ОПИТВАТ ДА ПОЛИТИЗИРАТ И РАЗЦЕПЯТ ХОРАТА! ВЪВ ВАРНА ТОВА НЕ СА Т.НАР ОРГАНИЗАТОРИ- А ХОРА НА ТИМ! И защо се сочат с пръст така наречените организатори като такива на практика няма. Хората се организираха във фейсбук. Има няколко човека, които уж водят протестите, което е нормално- все пак някой трябва да води и да дава напътствия накъде да продължават протестиращите. Да има координация с властимащите и т.н. но те нямат претенциите да управляват тази страна. Тогава какво те бърка колко им бил умствения капацитет, какво образование имат и т.н. Ако не се справят с ролята си на координатори нали се сещаш, че същите тези 50 000 ще ги изритат с ритници., И са пълни глупости, че хората не знаели какво искат. Спрете с тези провокации. Как пък един от хората, които са на протестите, не видях да не знае какво иска... А хич да не е ходя от седмица и смея да твърдя, че съм разговарял с много, много хора.

ВЪВ ВАРНА ВСИЧКО Е СЪГЛАСУВАНО С ОБЩИНАТА. Между другото е нелепо- нали се сещаш, че какъв протест е това реално погледнато, Хората ПРОТИВ КОИТО ПРОТЕСТИРАШ ДА ЧАКАШ ДА ТИ РАЗРЕШАТ НЕЩО! Да, другото е гражданско неподчинение, но понякога това е единствената алтернатива. Примери за това колкото искаш- Гърция например. Какво били виновни хората с колите си :lol: Ти сериозно ли? Нали до скоро те протестираха против цената на горивата? В момента всеки, който постави личния си интерес, пред този на обществото и на всички останали е чисто и просто егоист! Точно защото не сме единни ни тъпчеха 23 години. Да не говорим, че могат да ползват метрото ( в София) или градския транспорт., Протестиращите не стоят на едно място- те обикалят, Една улица стои затворена не повече от 15-20 минути. Толкова ще изтраят "бързащите" да се приберат вкъщи на салатка и ракия. Която между другото може да им се забрани, а след време салата просто да не могат да си позволят. Точно защото когато е било времето са спели.... Чак не мога да повярвам, че човек като теб пише подобни неща., Останал съм с много добро впечатление от теб и мненията ти във форума, ама сега просто не мога да повярвам, че пишеш такива неща.

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 25 фев 2013 21:58

MORSKI написа:
v.r.s. написа:
А също така протестите не са точно това което виждаме в момента. За протест се иска разрешение от общината, организаторите заедно с институциите набелязват маршрут и място където той трябва да се проведе, за да не се нарушава общественият ред и пречи на движевието на МПС. Докато това което става всеки ден в София не може да се определи като протест, а като гражданско неподчинение, от хора които в голяма степен са излезли да купонясват, без да се съобразяват, че нарушават правата на останалите граждани. Какво са виновни хората чиито коли се блокират всяка вечер и след работа не могат да се приберат вкъщи? Има хора които се скъсват от работа от сутрин до вечер и вместо да се приберат и отморят са длъжни да висят в коли и автобуси, защото някой за кеф е решил да блокира Орлов мост или друго кръстовище. Трябва да се прави разграничение от протест и гражданско неподчинение.

Кой организатор във Варна, защото вече се народиха поне петима... Ако говориш за Иван Петров - ти познаваш ли го, че да говориш за него? Защото аз не го познавам. Същият може да е всякакъв, но поне е сърдечен и не е част от корумпираната клика. Да не говорим, че той се оказа, че не е никакъв организатро понеже дори няма фейсбук. Освен него има поне още петима, което е нормално за 500 000 град и 50 000 на площадите. Мен не ме е срам от никой от организаторите, понеже те нямат политически претенции. СРАМ МЕ Е ОТ ХОРАТА, КОИТО НЕ СА НА ПЛОЩАДИТЕ! СРАМ МЕ Е ОТ ТЕЗИ, КОИТО СЕ ПРАВЯТ, ЧЕ ПРОБЛЕМИТЕ НЕ СЪЩЕСТВУВАТ. СРАМ МЕ Е ОТ ТЕЗИ, КОИТО СЕ ОПИТВАТ ДА ПОЛИТИЗИРАТ И РАЗЦЕПЯТ ХОРАТА! ВЪВ ВАРНА ТОВА НЕ СА Т.НАР ОРГАНИЗАТОРИ- А ХОРА НА ТИМ! И защо се сочат с пръст така наречените оргнизатори като такива на практика няма. Хората се организираха във фейсбук. Има няколко човека, които уж водят протестите, но те нямат претенциите да управляват тази страна. Тогава какво те бърка колко им бил умствения капацитет, какво образование имат и т.н. И са пълни глупости, че хората не знаели какво искат. Спрете с тези бойковски провокации. Как пък един от хората, които са на протестите, не видях да не знае какво иска... А хич да не е ходя от седмица и смея да твърдя, че съм разговарял с много, много хора.

Как да нямат политически претенции, като същият този Петров е бил кандидат кмет на Варна, а другите двама исакт да бъдат забранени партиите. За какво се събираха в Сливен и събранието им беше закрито, какви тайни имат за да не допускат журналисти и хора извън този кръг. И на друго място го казах, в момента имам чувство, че е 09.09.1944, когато едни неграмотни хора завзимат власта в държавата. Какво ме интересува мен, че този е бил сърдечен и некорумпиран, като не може две изречения да върже, как той ще ходи и ще преговаря от мое име като няма никакво познания по право, закони и въобще за оправението на страната, както и не разбира какво точно го питат, та се налага да го правят по няколко пъти. Изгледай клипа от предаването който постнах и виж за какво става въпрос. Аз не съм гербер и дори винаги съм ги критикувал относно социалната политика, а както знаеш преди 9-10 месеца Перник беше ударен от земетресение и това което се очакваше и беше обещано от правителството, адекватна помощ за пострадалите, не беше изпълнено и аз също съм потърпевш. Но това което се случва в момента е деструктивно и хвърля страна ни в хаос и безпътица, нещо което е в полза на енергийната мафия и монополите, както и на техните създатели и покровители от БСП и ДПС. Затова не съм съгласен с него, тъй като ще срине страната и всичко ще се наложи да започне отново. Тази мафия опорочи и употреби протестите и хората за своите си цели, а те са прикриване на далаверите след падането на правителството и недай си Боже едно бъдещо управление на БСП и ДПС.

Потребителски аватар
svence
Контакти:

Мнениеот svence » 25 фев 2013 21:59

Иван Петров се е явил на изборите за кмет на Варна от някаква партия. Някъде го прочетох, ако настояваш ще разровя и ще кажа и партията. Иначе много елементарен човек. Би бил свършил работа в средновековието. Имам си мнение за него и съм го казал и тука, няма да го повтарям.
Ето и тука го виж, говори от името на народа, че даже и заплахи отправя от негово име:

http://www.blitz.bg/news/article/184325

Морски разбери, че нещата не стават така както тръгнаха от втория ден. Първия ден беше ясно какво се иска и правителството започна да работи по въпроса. След това вече нещата загрубяха и който и да спечели изборите трябва да търси отговорност на тези хора за ради това което ще понесе държавата заради тях. Това са последните опити на комунистите да вземат властта, обаче ще видиш, че това няма да стане, защото Българския народ е помъдрял и няма да го позволи. Помни ми думите и ще видиш след 2-3 месеца колко съм бил прав.
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 25 фев 2013 22:06

MORSKI написа:
v.r.s. написа:

Кой организатор във Варна, защото вече се народиха поне петима... Ако говориш за Иван Петров - ти познаваш ли го, че да говориш за него? Защото аз не го познавам. Да не говорим, че той се оказа, че не е никакъв организатор понеже дори няма фейсбук. Освен него има поне още петима, което е нормално за 500 000 град и 50 000 на площадите. Мен не ме е срам от никой от организаторите, понеже те нямат политически претенции. СРАМ МЕ Е ОТ ХОРАТА, КОИТО НЕ СА НА ПЛОЩАДИТЕ! СРАМ МЕ Е ОТ ТЕЗИ, КОИТО СЕ ПРАВЯТ, ЧЕ ПРОБЛЕМИТЕ НЕ СЪЩЕСТВУВАТ. СРАМ МЕ Е ОТ ТЕЗИ, КОИТО СЕ ОПИТВАТ ДА ПОЛИТИЗИРАТ И РАЗЦЕПЯТ ХОРАТА! ВЪВ ВАРНА ТОВА НЕ СА Т.НАР ОРГАНИЗАТОРИ- А ХОРА НА ТИМ! И защо се сочат с пръст така наречените организатори като такива на практика няма. Хората се организираха във фейсбук. Има няколко човека, които уж водят протестите, което е нормално- все пак някой трябва да води и да дава напътствия накъде да продължават протестиращите. Да има координация с властимащите и т.н. но те нямат претенциите да управляват тази страна. Тогава какво те бърка колко им бил умствения капацитет, какво образование имат и т.н. Ако не се справят с ролята си на координатори нали се сещаш, че същите тези 50 000 ще ги изритат с ритници., И са пълни глупости, че хората не знаели какво искат. Спрете с тези провокации. Как пък един от хората, които са на протестите, не видях да не знае какво иска... А хич да не е ходя от седмица и смея да твърдя, че съм разговарял с много, много хора.

ВЪВ ВАРНА ВСИЧКО Е СЪГЛАСУВАНО С ОБЩИНАТА. Между другото е нелепо- нали се сещаш, че какъв протест е това реално погледнато, Хората ПРОТИВ КОИТО ПРОТЕСТИРАШ ДА ЧАКАШ ДА ТИ РАЗРЕШАТ НЕЩО! Да, другото е гражданско неподчинение, но понякога това е единствената алтернатива. Примери за това колкото искаш- Гърция например. Какво били виновни хората с колите си :lol: Ти сериозно ли? Нали до скоро те протестираха против цената на горивата? В момента всеки, който постави личния си интерес, пред този на обществото и на всички останали е чисто и просто егоист! Точно защото не сме единни ни тъпчеха 23 години. Да не говорим, че могат да ползват метрото ( в София) или градския транспорт., Протестиращите не стоят на едно място- те обикалят, Една улица стои затворена не повече от 15-20 минути. Толкова ще изтраят "бързащите" да се приберат вкъщи на салатка и ракия. Която между другото може да им се забрани, а след време салата просто да не могат да си позволят. Точно защото когато е било времето са спели.... Чак не мога да повярвам, че човек като теб пише подобни неща., Останал съм с много добро впечатление от теб и мненията ти във форума, ама сега просто не мога да повярвам, че пишеш такива неща.

Както казах трябва да се разграничава протест от група купонясващи младежи в София, които блокират по-няколко пъти Орлов мост и други кръстовища, без да иват право и основание да го правят. Това не е протест, а нарушаване на общественият ред, а да не говоря за вандълизма, който предизвика намесата на полицията и безредиците.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 25 фев 2013 22:14

Елементарен бил не знам си какъв бил, Първо нито вие, нито аз го познаваме. И второ ви се каза, че той и хората около него просто организират шествията. Къде да бъдат, искат разрешенията и т.н. НИКОЙ ОТ ТЯХ НЕ Е ОБЯВИЛ, ЧЕ ИСКА ДА УПРАВЛЯВА ИЛИ ДА Е ЗАЯВЯВАЛ ПОЛИТИЧЕСКИ АМБИЦИИ. Хората ще ги линчуват, ако стане. Разбира се, че няма политически амбиции. То е несериозно- първо, че наистина едва ли има нужното образование, и второ, че не е и особено млад. Досега 23 години като ни управляваха едни "умници и интелигентни хора", че даже ни управляваше и цар. Да не би да бяхме добре?
И не на последно място- предпочитам 50 000 "лумпени" и граждански неподчинени, отколкото досегашното статукво, което ме кара да мисля за терминалите на летищата...

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 25 фев 2013 22:37

MORSKI написа:Елементарен бил не знам си какъв бил, Първо нито вие, нито аз го познаваме. И второ ви се каза, че той и хората около него просто организират шествията. Къде да бъдат, искат разрешенията и т.н. НИКОЙ ОТ ТЯХ НЕ Е ОБЯВИЛ, ЧЕ ИСКА ДА УПРАВЛЯВА ИЛИ ДА Е ЗАЯВЯВАЛ ПОЛИТИЧЕСКИ АМБИЦИИ. Хората ще ги линчуват, ако стане. Разбира се, че няма политически амбиции. То е несериозно- първо, че наистина едва ли има нужното образование, и второ, че не е и особено млад. Досега 23 години като ни управляваха едни "умници и интелигентни хора", че даже ни управляваше и цар. Да не би да бяхме добре?
И не на последно място- предпочитам 50 000 "лумпени" и граждански неподчинени, отколкото досегашното статукво, което ме кара да мисля за терминалите на летищата...

Не е нужно да го познавам, човек само като заговори си личи какъв е умственият му капацитет и какво представлява. Пусни клипа от 19-та минута и виж за какво стана въпрос, така говорят братчедите от гетата. Той си е очевидно простоват човек и за мен е обида такъв да ме представлява и да има претенции за някакъв лидер. В организираният протест в Перник предишната неделя, на който имаше над 5 000 души и на който отидох, хората бяха излезли и знаеха за какво са на протеста. На другият ден разбрах, че този който беше водач е от хората на Кунева в Перник, но по-лошото е, че и в други градове е така и се стигна до там, че "организаторите" отказаха всякакви преговори и отхвърлиха конкретните предложения и стъпки поети от ББ относно ЕРП, ДКЕВР и монополите. Казаха, че с терористи няма да преговарят и по този начин това което беше на път да се случи пропадна, след като същата вечер се стигна до сблъсаци, които окървавиха Орлов мост. Кой им даде право да обявят, че не искат преговори и отхвърлят тези стъпки, кой ги е овластил да вземат това решение от мое и на протестиращите име, които според мен и повечето хора бяха крачка за ревизия и борба с монополите? Ако не бяха постъпили по този безумен и глупав начин нямаше да се стигне до тази политическа криза, но явно точно това беше целта им, която обслужва тези срещу които хората излязоха на улицата.

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 06 мар 2013 16:49

Част от протестиращите се обявиха за "шестата раса"

„Шестата раса" нахлу в парламента. Минипротест се проведе до НС, воден от Йоло Денев.

100-ина протестиращи решиха „да блокират" работата на НС. Част от тях посрещаха депутатите, връчвайки им някои от исканията си.

Председателят на Граждански форум Промяна Георги Георгиев успя да влезе в парламента, за да връчи исканията на протестиращите на парламентарният шеф Цецка Цачева.

"Настояваме за краткосрочни мерки, лишаващи монополите от гарантираната печалба и преференции", обясни пред медиите той. Под монопол да се разбира всички финансови институции, частни, държавни и общински фирми, разполагащи с монополно положение както по отношение на потребителите, така и по отношение на достъп към еврофондовете, държавните и общински финанси, обясни председателят на Граждански Форум Промяна.

Георгиев каза още, че протестиращите искат да се вземат мерки, осигуряващи съживяване на дребния и средния бизнес, като незабавно се създаде фонд за подпомагане на малки и средни предприятия в разширяването на достъпа им към финансовите ресурси, еврофондовете, държавните и общински поръчки.

„Настояваме за извършване на незабавна ревизия, след която да бъде казана цялата истина за финансовото положение на държавата и сезирането на правораздавателни органи за всички нарушения и извършилите ги", подчерта Георги Георгиев.

Протестиращите искат да се гарантират честни избори чрез максимална прозрачност за извършени разходи в предизборната кампания, разширяване на наблюдаването на цялостния изборен процес, включително възможността да бъдат извършени наблюдения на всички нива от формирани за целта граждански структури.

Исканията си протестиращите смятат да връчат и на държавния глава.

Мирослав Киряков от движение „Съединение" успя да си уреди среща с Цецка Цачева. Той иска да се формира у нас система от три партии - лява, дясна и центристка, а всички останали да се разпуснат. Аз съм педагог и имам компетентност, обяви пред медиите той. „Аз като педагог мога да участвам във възпитанието на тази нация. А възпитанието изисква преди да започнеш да градиш нещо да се изкорениш порочните практики", обясни Киряков.

Той настоява страната да се управлява по идеологията на Апостола Васил Левски. „Чуйтe гласа на модерна България. Ние сме представители на шестата раса", призова той и продължи с проповедите:
„След 2000-та година всички деца, които се раждат, това са децата индиго и кристали. Аз работя с деца и моите деца ми казват това: Васил Левски иска да запазим детето в себе си, защото то е чистотатa".

Според Киряков самият Васил Левски е бил представител на шестата раса. И докато в парламента шестваше „духът на Левски" отвън бившият депутат Николай Гацев разпространяваше призиви за барикади: „Почна с клада и грамада, вече стягаме блокада, идва барикада", така той е озаглавил своите лозунги.

Гацев настоява за блокада на НС и институциите, които са можели да спрат кладите. Той настоява за започване на българската пролет „или както я наричат из фейса - революцията на таблетите и лаптопите". Той се заканва да „полетят паветата от Грамадата и единството на блокадата", които ще според него ще станат „обезглавяващо оръжие на барикадата".

И Янко Петров, едно от лицата на протестите, влезе в парламента благодарение на лидера на Атака Волен Сидеров. „Какво ще се случва от тук нататък, по думите му, ще се решава в събота, когато инициативните комитети отново ще се събират, но къде все още не е уточнено. Градовете трябва да си кажат мнението", смята Петров.

„Оформиха се много кръгли маси и в момента се опитваме да водим някакъв диалог, да станем солидарни един към друг, а не да разцепваме обществото, обясни още той. Проблемите са много, но те идват от управлението", категоричен е Янко Петров.

„Ние продължаваме да се борим с монополите", подчерта той. Петров отправи и специален призив към столичния кмет Йорданка Фандъкова: „Госпожо Фандъкова, къде са ни индивидуалните договори с топлофикация?" и допълни: „Обичам да си я питам". Има варианти за решение, но трябва да има политическа воля", обясни той.

Според него гражданите са най-ощетени, защото нямат лостовете, с които да могат да регулират институциите.

„Янко Петров се оказа обаче, че не познава представителя на шестата раса. Не ги познавам, ще трябва да се запозная с шестата раса, за да видим дали сме солидарни с тях," подчерта той, попитан как ще се отсеят сериозните искания от тези на хора, които мислят, че са от шестата раса.

Петров е на мнение, че служебният кабинет трябва да е абсолютно независим, в него да влязат лица, които не са партийно обвързани или са били част от статуквото.

Протестиращите настояват за проверки по всички ведомства какво се е случвало до сега. Протестиращите, по думите му, са готови да помагат за състава на обществените съвети и няма да се приберат, докато болшинството от различните градове не го поиска".

http://news.ibox.bg/news/id_1766473062

Върни се в “Свободна зона”