Референдум...ще гласувате ли?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
krasimilkov
Контакти:

Re: Референдум...ще гласувате ли?

Мнениеот krasimilkov » 27 яну 2013 12:25

obi4am_pirin написа:сля да отделя 10 минути и да си дам гласът!Това е едно от малкото права които са ми дадени и мисля да се възползвам!Важно е човек да има позиция и да я покаже!За мен обаче Референдума е не За или Против Белене, а За или Против ГЕРБ...това е! ;)

Тогава ЗА ГЕРБ!!!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 27 яну 2013 12:41

krasimilkov написа:
obi4am_pirin написа:сля да отделя 10 минути и да си дам гласът!Това е едно от малкото права които са ми дадени и мисля да се възползвам!Важно е човек да има позиция и да я покаже!За мен обаче Референдума е не За или Против Белене, а За или Против ГЕРБ...това е! ;)

Тогава ЗА ГЕРБ!!!

Ей това прецака работата,превърнаха референдума в политически.20 милиона за нищо,а след няколко месеца идат избори и всеки може да реши дали да гласува за ДПС,БСП или ГЕРБ!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

northbg
Контакти:

Мнениеот northbg » 27 яну 2013 13:03

Ако гласуваме ЗА ще вдигнат тока, защото ще трябва да избиваме Белене през следващите 25 години. Ако гласуваме ПРОТИВ ще вдигнат тока, защото няма да имаме ток и ще трябва да внасяме. - Това е реалния избор, който се прави днеска 8-) Много по важни са въпроси като парламентарна или президентска република, намаляване на депутатите на 50 % - да или не и т.н.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 27 яну 2013 13:21

Лисицата:
-Гарго, ще гласуваш ли с ДА на референдума? Много е важно, от това зависи бъдещето на децата ти!
..гаргата мълчи и стиска сиренцето в клюна.
-Гарго, много е важно България да е независима и да не купува ток. Ще гласуваш ли с ДА?
Гаргата:
-Да!
Сиренцето пада, лисицата го грабва и офейква.
Гаргата, замислено:
-Аз и НЕ да бях казала, все тая...
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 27 яну 2013 13:28

modor написа:Лисицата:
-Гарго, ще гласуваш ли с ДА на референдума? Много е важно, от това зависи бъдещето на децата ти!
..гаргата мълчи и стиска сиренцето в клюна.
-Гарго, много е важно България да е независима и да не купува ток. Ще гласуваш ли с ДА?
Гаргата:
-Да!
Сиренцето пада, лисицата го грабва и офейква.
Гаргата, замислено:
-Аз и НЕ да бях казала, все тая...

Както ти казах... ако искаш да си гарга - мълчи си ;)
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 27 яну 2013 13:30

Искам да гласувам ама нема да стане-не съм пълнолетен още :lol: .

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 27 яну 2013 13:41

След малко ще отида да гласувам, защото демокрацията е всеки да държи съдбата в своите ръце. От един месец съм написал в подписа си как, така че няма смисъл да пояснявам. :mrgreen: Иначе не се учудвам, че мнозинството от съфорумците няма да гласуват. Не може да си футболен фен и да не ходиш на мачове, а да си аполитичен и да ходиш да гласуваш. ;)
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 27 яну 2013 13:49

Какво ми говорите, че много пари се харчели на вятъра? Нали тези пари пак отиват в джоба на българина, в членовете на ИК, в полицаите, които охраняват, в наблюдателите, във фирмите, които разпечатват бюлетините. Тези пари не са загубени, те са си останали в народа.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 27 яну 2013 13:58

Само не знам кога ще направят електронното гласуване да бъде факт?! Явно много ги е шубе купените цигански гласове и манипулираните изборни протоколи да нямат никакво значение, защото тогава хората масово ще гласуват, даже тези от чужбина.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 27 яну 2013 14:08

Това не е избор между две партии.Вие като граждани не може да асоциирате винаги позицията си с някоя партийна такава.Считам,че всеки от нас трябва да има ЛИЧНО мнение по такива национално-важни въпроси.Напълно нормално е макар и да си симпатизант на някоя партия по някой въпрос да имате глобално разминаване,на 180 градуса чак,дотам,че да се засече с позицията на някоя друга партия.Важно е да помислите ЛИЧНО.Не да се хващате на приказките на Борисов,Кунева,Станишев,Костов и останалите ПОЛИТИКАНТИ,защото да е ясно - ако управляваше друг,то позицията му днес щеше да е коренно различна.Нашите политици са подайгъзовци и доказателство е БСП,които бяха против НАТО и ЕС,а после почнаха да бият тъпана за там,а Първанов,който водеше митингите "НАТО фашисти,световни терористи" стана пръв техен защитник.Това е изключително жалко поведение,вртънигъз,нищо мъжко,нищо достойно.Помислете за България и не се връзвайте на евтини номера като:
-10 млрд. цена на АЕЦ Белене.Хубаво,но ставаш глобален лидер на Балканите,за години напред поставяш в шах и ЗАВИСИМОСТ страни като Турция и Гърция,които ни натискат икономически сега.
-била опасна АЕЦ-а-сигурно,ако се построи от идиоти и експлоатира от идиоти,може.САЩ имат флот от десетки ЯДРЕНИ самолетоносачи и подводници,никой не е гръмнал.Значи ако се възложи на ТОЧНИЯ човек е напълно безопасна.Фукушима - цяла Япония е ЗЕМЕТРЪСНА зона,да си строиш централа там е един див НЕОПРАВДАН оптимизъм,който даде фира.Фукушима няма НИЩО общо с Белене.
-Бюджета нямал да го понесе - пак долни лъжи.Строителството ще бъде поверено на чужди фирми и компании,дори държави.Това,което ще плати България е нищо!Е,49% от тази централа ще е чужда собственост,но никой не очаква да е 100% българска
-глобален тласък на целия БЕДЕН в момента регион!!!Да,факт.Това са много спомагателни фирми,строителство на пътища,по-малки обслужващи предприятия....и ХИЛЯДИ работни места не само в самата централа,а и във всичко свързано с нея.
-не бива да се забравя и,че от ядрена енергетика се отказват само невероятно богати страни със супер-мощна икономика като Германия.Е,ние определено не сме Германия.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Върни се в “Свободна зона”