botev_plovdlv написа:Трябва да се вдигнем на въстание не се ли вдигнем последното място по заплати няма да го даваме на НИКОЙ
Пък аз предлагам да направим ПУЧ,ма няма с коооййй
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
botev_plovdlv написа:Трябва да се вдигнем на въстание не се ли вдигнем последното място по заплати няма да го даваме на НИКОЙ
Mitko-Levskar написа:botev_plovdlv написа:Трябва да се вдигнем на въстание не се ли вдигнем последното място по заплати няма да го даваме на НИКОЙ
Пък аз предлагам да направим ПУЧ,ма няма с коооййй
talpata написа:Така е,защото не сме народ,а мърша и ми става толкова смешно от софиянци,които са така напомпани със самочувствие,но само на приказки.Гоуеми са!А за да се променят нещата трябва от София да се започне,защото там са всички институции.
фифи перото написа:talpata написа:Така е,защото не сме народ,а мърша и ми става толкова смешно от софиянци,които са така напомпани със самочувствие,но само на приказки.Гоуеми са!А за да се променят нещата трябва от София да се започне,защото там са всички институции.
Сета да ти обясня нещо.
Пиша бавно ,за да ме разбереш.
Софиянци, в по-горямата си част се изнесоха в чужбина..
Н а няколко вълни.
Малкото ,които не го направихме сега съжаляваме.
На тяхно място дойдоха хора отвън, с робска психика и покорство.Готови да работят за 300-400-500 лева ,само и само да не се връщат по родните си места.
Те са тези, които НИКОГА няма да тръгнат на бунт или както и да го наречеш, защото са зависими.
Едва кърпят положението , но с помощта на мама и тате-компоти,прасета,...са доволни.
Те са в първите редици на всяка нова партия ,на гребена на вълната.Как да се бунтуват?!
CTAHKO написа:Ca7alano написа:Евала, някой да мисли точно като мен. Само че предния път като казах тези неща ме обвиниха че съм бил платен от управляващите, защото в България ако си на различно мнение значи си подкупник и лъжец. Писна ми всички да мрънкат за пари, които не са си заслужили. "Имам вишо и искам европейска заплата" е просто един пример колко са образовани нашите студенти, този коментар съм го срещал поне 50 пъти. Първо е пълна държавата с неграмотни, второ хората си мислят че като са избутали образованието си трябва някой да им плаща за това, трето родителите чакат на учителите да възпитат децата им. Африканските държави може да разчитат на земеделие но явно се справят добре. А ние какво правим, от 20 години вместо да се напънем да си подобрим стандарта ние 20 години търсим кой бил виновен държавата да затъва. Какъвто народа такова и управлението такава и държавата. И спрете с тези митове че тези същите необразованите като избягат навън живеят като царе в западна европа, който иска да слугува и да чисти може да го прави и в България.
Викаш,друго си е да работиш за 150-200 евро на месец и да си благодарен за това,че и толкова ти дават
[offtopic]Абе отличника,като каза,че държавата ни е пълна с неграмотни...пише се "висше",а не "вишо"[/offtopic]
alchemist написа:СТАНКО,
хич не подкрепям циганьорщината, но друже, в голяма грешка си !!!
Аз имам 5 (пет) бели, прекрасни българчетаа! И ако твоите сметки бяха верни .... ехааааа. Няма такова нещо като твоята математика.
Да съгласен съм , че чернокраките имат огромни задължения, но никой не дава на многодетните такива пари! Ако пък аз греша, моля бъди така добър как да взимам същите парици от държвата ? Все пак аз съм от малкото конкуренция на онези тъмните
South_Park написа:А тази статистика включва ли малцинствата?
А тази статистика казва ли тези които "учат" какво точно "учат" , кави преподаватели (главно над 60 години) им преподават , как си взимат "изпитите" , т.е. колко % от тези които учат - реално учат и какво са разбрали, а не колко си взимат изпитите
А тази статистика казва ли колко работа и КАКВА точно работа има в България.
Лично аз предпочитам да НЕ работя , отколкото да работя на кварталната мутра по 60 часа седмично за 300 лв - това ли ме прави мързелив. - Не - това ме прави свободен човек - НЕ-роб.
А тази статискита казва ли че безработицата в България е минимум 50 % - ако се върнат 2 000 000 емигранти напуснали България - ще стане толкова безработицата.
И 1 моя статистика - голям процент от хората плюещи по младото поколение са пенсионери , които нищо не работят ( а искат другите да работят) , обучени в робско поведение
И накрая 1 цитат от Детлефсен : "Ужасяваща е пълната убеденост на всяко ново поколение, че грешките и заблудите са съществували единствено и само в миналото." - чрез което признавам че и това поколени прави големи грешки

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта