Зрители атакуваха в ефир БТВ заради Булсатком!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Re: Зрители атакуваха в ефир БТВ заради Булсатком!

Мнениеот JimBeam » 18 яну 2013 12:08

child in time написа:Просто ползвах език понятен на теб ! :) Даваш Диема Ф за пример! Тази кабелна програма може да си дава каквото си иска тя не е с национален ефир! Друг е въпроса с Националния ефир на БТВ! Коне с капаци не сме , на моменти даже виждаме повече от колкото ни се иска! Аз също изказвам мнение противно на твоето може ли? :) Булсатком ми плаща!!! Да плаща ми с това че спряха Босфора браво за което! По - голяма заплата от тази едва ли могат да ми дадат!

Давам ти за пример Диема Фемили, защото е канал на Нова тв, а това че не е ефирна няма значение.Давам го защото тук се споменават и други канали на Бтв освен основният им ефирен канал и затова ги съпоставих по програмна схема.И Нова тв и Бтв дават по два турски сериала на ден и единствената разлика е само часовете в които ги дават.
И никъде не съм казал, че не можеш да си изказваш мнение, за да ме питаш това, само че не аз ти лепнах етикета клакьор и писач на заплата пък било то на Бтв или Булсатком.Нали схващаш разликата? ;)

Потребителски аватар
gin
Контакти:

Мнениеот gin » 18 яну 2013 12:13

JimBeam написа:
child in time написа:Просто ползвах език понятен на теб ! :) Даваш Диема Ф за пример! Тази кабелна програма може да си дава каквото си иска тя не е с национален ефир! Друг е въпроса с Националния ефир на БТВ! Коне с капаци не сме , на моменти даже виждаме повече от колкото ни се иска! Аз също изказвам мнение противно на твоето може ли? :) Булсатком ми плаща!!! Да плаща ми с това че спряха Босфора браво за което! По - голяма заплата от тази едва ли могат да ми дадат!

Давам ти за пример Диема Фемили, защото е канал на Нова тв, а това че не е ефирна няма значение.Давам го защото тук се споменават и други канали на Бтв освен основният им ефирен канал и затова ги съпоставих по програмна схема.И Нова тв и Бтв дават по два турски сериала на ден и единствената разлика е само часовете в които ги дават.
И никъде не съм казал, че не можеш да си изказваш мнение, за да ме питаш това, само че не аз ти лепнах етикета клакьор и писач на заплата пък било то на Бтв или Булсатком.Нали схващаш разликата? ;)

сериалите са четири!!! просто днес е петък и нещата са по различни. през седмицата има един от 13.30 до 15, 18.30 до 19 и от 20 до 22 или два епизода или по един на два сериала, мога да се хвана на бас. знам ги не защото го гледам, а защото гледайки нещо друго преди нова година текат нескончаеми реклами на това което се излъчва. аналогът изобщо не е удачен между национална ефирна тв и кабеларка
Един отбор е на света, завинаги в нашите сърца...
За нас е Той религия...

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 18 яну 2013 12:14

JimBeam написа:

Не! Не я схващам обясни ми я по бавно! :) Спомена че ми плащат от Булсат и си ми лепна етикет като френска целувка в турски затвор! Пак казвам какво дават по 7мо разрядните кабеларки не е мой проблем! Но за национален ефир вече е друг въпрос! 20 до 22 ч Понеделник - Петък праим таим по национална ТВ , пука ми какво дават!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
m_fuel
Контакти:

Мнениеот m_fuel » 18 яну 2013 12:15

gin написа:
JimBeam написа:

сериалите са четири!!! просто днес е петък и нещата са по различни. през седмицата има един от 13.30 до 15, 18.30 до 19 и от 20 до 22 или два епизода или по един на два сериала, мога да се хвана на бас. знам ги не защото го гледам, а защото гледайки нещо друго преди нова година текат нескончаеми реклами на това което се излъчва. аналогът изобщо не е удачен между национална ефирна тв и кабеларка

В национален ефир трябва да се залага на авторска и най вече българска продукция,а не сериалчета за по 5 евро парчето които промиват мозъците на хората колко близки и еднакви сме били с турците>

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 18 яну 2013 12:24

child in time написа:Не! Не я схващам обясни ми я по бавно! :) Спомена че ми плащат от Булсат и си ми лепна етикет като френска целувка в турски затвор! Пак казвам какво дават по 7мо разрядните кабеларки не е мой проблем! Но за национален ефир вече е друг въпрос! 20 до 22 ч Понеделник - Петък праим таим по национална ТВ , пука ми какво дават!

Ти вярно загряваш много бавно :lol: Не съм ти казвал, че ти плащат от БСК, а казах че със същата сила мога да кажа и аз същото за теб след като ме смяташ за човек на Бтв, който му плащат.Прегледай си внимателно коментарите какво си написал и ще намериш разликата.И ето пак намесваш турски неща сега пък за затвора явно много обичаш тази страна и народа им след като във всеки коментар споменаваш Турция, турско и т.н. :twisted: :lol:

gin написа: сериалите са четири!!! просто днес е петък и нещата са по различни. през седмицата има един от 13.30 до 15, 18.30 до 19 и от 20 до 22 или два епизода или по един на два сериала, мога да се хвана на бас. знам ги не защото го гледам, а защото гледайки нещо друго преди нова година текат нескончаеми реклами на това което се излъчва. аналогът изобщо не е удачен между национална ефирна тв и кабеларка

И четири да са няма кой знае какво значение, защото поне дават и не малко български сериали за разлика от Нова тв или Тв 7.Нова тв започна някакъв сериал и така и не го довърши, а да не говорим за онази боза Забранена любов, която все едно е снимана в столичният театър.Разбирам да се слагат етикети като Босфор тв само когато никъде другаде не излъчват сериали, но в случаят и Нова тв излъчва дори май и тв7.Хората харесват това и им го предлагат и няма значение дали е турски, латино, американски и т.н.И аз не харесвам турските сериали и аз искам да се махнат от екрана, но какво да се прави явно се харесват и затова се предлагат.

Потребителски аватар
pepo
Контакти:

Мнениеот pepo » 18 яну 2013 12:28

Captain Stottlemeyer написа:
Patriot написа:....Пи ли СИ Хапчетата днес..?? Каза ли на мама че си станал вече...?? ако ли не ..НАПРАВИ ГО.... :) :

Отдавна съм се обадил на майка ти и вече тръгвам към нея. ;) Тя си знае за хапчетата и ги пие редовно преди срещите ни, не се притеснявай... 8-)

Не го замервайте-рискувате да го изпреварите!
П.п.Нещо неизживяно детство май-иначе правеше впечатление на зрял и уравновесен човек!
Никой не може да спре Лавината!Лавината спира само когато сама реши!

Потребителски аватар
pumpo
Контакти:

Мнениеот pumpo » 18 яну 2013 12:31

Четейки мненията в тази тема (а и в други теми във форума, свързани със скандала бтв/тв 7- булсатком) разбрах, че все още има има и мислещи хора в България, за което аплодисменти.
Причините са следните.
1. Булсатком има голям пазарен дял- споменават се данни за 35% от пазара. А виваком, която е собственост на Цветан Василев има пазарарен дял не повече от 5%.
Интересно ми е, каква е офертата на БТВ и ТВ7 към Булсатком и каква е офертата на тези две телевизии към Виваком? Това не се споменава никъде.
2. Предоставен е лиценз на Булсатком за 4-ти мобилен оператор. Лицето Цветан Василев, притежава Виваком, които също са мобилен оператор в България, следователно има интерес Булсатком да бъдат сринати.
3. Мултиплексите, отново сблъсък на интереси.
4. ТВ+ държаха правата за отразяване на 2 мача от А група. Същите тези права, бяха взети под носа на ТВ7 (която е собственост, познайте на кого...:). Отново конфликт на интереси.
4.1. Борат от Левски, Домусчиев и Титаните прекратиха договора с ТВ+ за ТВ правата, поради някакви си причини, които така и не станаха ясни. Едва ли някой е питал другите клубове от А група, дали този договор трябваше да е прекратен, както между впрочем не са питани и дали е трябвало да бъде подписан, нали? :lol:
4.2. Сега щяло да има някакъв си конкурс, на всеки е ясно, че ще бъде спечелен от ТВ 7, собственост на Борат от Ботев. Представете си какво ястие ни предоставят двамата Боратовци! :) :) :) И какъв вой ще се вдига по ТВ7, ако не бъде отсъден я корнер, я тъч за Ботев и как Барека ще повтаря повече в ефир от Сашо Диков "Асене, върни" :)

И въобще в каква държава живеем, след като по всякакъв начин се пречи на една компания, която е фактор на пазара (Булсатком), да продължава да е фактор на пазара, за сметка на друга (Виваком), която е в миманса с някакви си мижави 5%.

*Авторът на мнението, никога не е бил абонат на булсатком, или е имал някакви отношения с компанията. В много мои мнение, съм ги плюел, понеже не предоставят свободно ФИЛМ+ и ТВ+ и едва ли не карат потребителят да се запише при тях. Аз не се записах напук. Но от нова година насам, не гледам напук и ТВ7, БТВ съм спрял да е гледам от 3-4 години (ТВ7 етелевизия, която с нищо не е по различна от останалите български телевизи и ТВ7 си има некадърни и платени журналисти и по ТВ 7 дават турски сериали)

От всички тези телевиознни перипети, наебан винаги е зрителят, обикновенният българин. Веднъж го ебат ТВ+ и Филм+, защото за да гледа мач, трябва да е абонат на Булсатком. Втори път го ебат БТВ, ТВ7 и Виваком, понеже искат да отстранят неудобния за Цветан Василев Булсатком, за да може Цеци да се нагуши с повече пари. А от 1944 го ебе БКП-то, а след 1989 го ебаха и СДС-то, и ДПС-то, НДСВ-то, новото БКП, ГЕРБ и всякакви други уроди, дебалаци (и в ж.р.ИСКРА ФИДОСОВА) В България, никой не го ебе за гражданина, за обикновенния човек.

Потребителски аватар
Fridtjof Nansen
Контакти:

Мнениеот Fridtjof Nansen » 18 яну 2013 12:46

За протокола: преглед на сериалите в програмната схема на бТВ (всички канали) през идния понеделник в часовия пояс от 18 до 24 часа:
„Извън играта” (САЩ)
„Любов извън закона” (Турция)
„Две момчета и едно момиче” (САЩ)
„Досиетата Х” (САЩ)
„Слънчева Филаделфия” (САЩ)
„Никита” (Канада)
„Експериментът” (САЩ)
„Желязната дама” (Мексико)
„Да мило” (САЩ)
„Времето лети” (Турция)
„Кости” (САЩ)
„Хелкетс” (САЩ)
„Огледален свят” (Турция)
„Щитът” (САЩ)
„Али Макбийл” (САЩ)
„Приятели” (САЩ)
„Клуб Веселие” (САЩ)
„Къде е Маги” (България)
Отборът ЦСКА е толкова Централен Спортен Клуб на Армията, колкото Банка ДСК е Държавна Спестовна Каса - две кухи, лишени от съдържание абревиатури от миналото.

Потребителски аватар
nib
Контакти:

Мнениеот nib » 18 яну 2013 12:46

*Авторът на мнението, никога не е бил абонат на булсатком, или е имал някакви отношения с компанията. В много мои мнение, съм ги плюел, понеже не предоставят свободно ФИЛМ+ и ТВ+ и едва ли не карат потребителят да се запише при тях. Аз не се записах напук. Но от нова година насам, не гледам напук и ТВ7, БТВ съм спрял да е гледам от 3-4 години (ТВ7 етелевизия, която с нищо не е по различна от останалите български телевизи и ТВ7 си има некадърни и платени журналисти и по ТВ 7 дават турски сериали)

що не спеш и форума, само си хабиш нервите

Потребителски аватар
pumpo
Контакти:

Мнениеот pumpo » 18 яну 2013 12:49

nib написа:

що не спеш и форума, само си хабиш нервите

Желая да изказвам мнението си. Както ми е интересно да чета и други мнения. Може и аз да не съм напълно прав и запознат с проблема. Казвам (пиша), това което мисля, смятайки, че поддедата кампания срещу Булсатком е серия от удари под кръста, като в тях има и участие на държавата.

Върни се в “Свободна зона”