Цигареното вето пада

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Цигареното вето пада

Мнениеот CTAHKO » 05 дек 2012 16:03

gzagorov написа: Обаче точно защото дядо ми, преди доста вече години, се спомина (лека му пръст), заради проблеми с белия дроб от непрестанното пафкане на цигари, не искам такава да бъде съдбата и на децата ми.

Лека му пръст на дядо ти,ама как пък разбра,че проблемите му с белите дробове идват точно от цигарите и от нищо друго :? :? :?
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 05 дек 2012 16:32

Докторите, с които той работеше преди това, така казаха. Макар да беше счетоводител, той работеше в болница, и всички го предупреждаваха да спре цигарите, но навикът/никотинът се оказа по-силен. Лошото е, че дядо ми едва ли е единствен в страната. Както и да е, май много се заприказвахме, а практически от нас (няколкото тук, пишещи в тази тема) не зависи много. Така че... Peace!
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

shammi
Контакти:

Мнениеот shammi » 06 дек 2012 09:41

Против крайните мерки съм. Ще уточня и аз, че съм пушач, но спазвам забраната, защото е закон. За мен този закон е недообмислен, не казвам, че е лош, но не е измислен както трябва. За да се стигне до тоталната забрана ресторантьорите са виновни, а не пушачите или непушачите. През целия период когато беше старото положение мога да кажа, че само едно заведение спазваше изрядно разделението на залите - огромна зала за непушачи и по - малка за пушачи в която вентилацията беше перфектна, когато ти е кеф отиваш, запалваш и се връщаш на купона. Ако всички си пускаха вентилациите и инвестициите им бяха премерени сега нямаше да търпят загуби. Според мен трябва да се направи компромис със ето такива стаи за пушене, а не да излизаш навън. Много е неприятно тълпа от 20 души да ти пуши под прозореца и да вдига шум. Друг е въпроса, че ние нямаме културата да спазваме подобни закони - след като си позволяваме да пресичаме неправилно, да посягаме на полицай, да не си плащаме данъци, сметки и т.н.т., да даваме рушвети и да заобикаляме забрани - за какво говорим?!?
Хаосът е в най - голямо изобилие там, където всеки се опитва да въведе ред....

Върни се в “Свободна зона”