''Спахте ли добре господин Дянков?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: ''Спахте ли добре господин Дянков?

Мнениеот sin4ec » 13 окт 2012 19:51

dunavfc написа:Моля се на всички богове,следващият ни министър да е Сергей Станишев или Ахмед Доган,моля се и ДПС и БСП да съберат 51 % на предстоящите избори,точно това заслужава тоя народ !

Нещата натам вървят, благодарение само и единствено на ГЕРБ! Казано е-каквото сам си направиш, никой не може...БСП+ДПС+Кунева= ТК2 > Герб.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

shamp1on
Контакти:

Мнениеот shamp1on » 13 окт 2012 19:55

ANDI7 написа:по-голяма гавра от сегашната не може да има под ръководството на мутрата-еничар достигнахме дъното но продължаваме да копаем

На колко си години? Явно си малък, и затова не помниш 1996-97 г. Вероятно затова и не си и чувал името Жан Виденов и съответно коя партия тогава е била на власт.
Може и да не съм кой да е, но не съм и какъв да е!

Потребителски аватар
Modors
Контакти:

Мнениеот Modors » 13 окт 2012 19:57

venger написа:Името "Дянков" тук трябва да се приеме за събирателно, олицетворяващо нарочното безсилие по социалните въпроси на няколко "български" правителства в последните години.
:!:
[rimg]https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/430642_444642558927849_2091061835_n.jpg[/rimg]

urkoto

Мнениеот urkoto » 13 окт 2012 20:07

Тука гледам някои хора, защитници на вожда от Банкя ни плашат със скелетите в гардероба - конкретно за Жан Виденов.
Повярвайте, Тиквата ни води към много по-сериозна яма, от която трудно ще изпълзим толкова лесно като по онова време, още повече, че в момента имаме и криза на личностите и лидерите в политиката. Положението е много, много сериозно и за всичко това е виновен единствено и само Тиквундера, ПЕРСОНАЛНО.

Нека си спомним защо го сложихме начело на държавата (всъщност защо ти, Ганьо, го сложи начело начело, защото аз лично не гласувах за него) уж казваше много неудобни истини, уж щеше да вкара много хора в затвора, пък каква стана тя? Глад, мизерия, нищета, масови самоубийства, монополи, далавери, пудели, пици, мишо бири, вальо златевци и т.н. и т.н. и т.н.

А, да не забравя и шепата платени герберастки подлоги застъпили бодро смяна във форума на гонг. Ако не беше тъжно и жалко, щеше да е смешно. Но уви...
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

shamp1on
Контакти:

Мнениеот shamp1on » 13 окт 2012 20:09

MOREE написа:много умници като е хубав бойко и другите мишки вземете си ги вкъщи бе

Вас , варненци, Бат Бойко не ви изнася, защото като стане готова магистралата, Бургас ще бъде с по-голямо значение от Варна. Бургаското пристанище ще бъде приоритетно, курортите около Бургас също. Ще си останете с кораборемонтната база и военноморската с двете пробити лодки. Изобщо не съм фен на ББ, не съм гласувал за него, няма и да гласувам за ГЕРБ. Но поне тия ще завършат най-накрая тая пишман магистрала. Никой не казва че Бойко е най-хубавия, но предишните бяха по-зле и от него, там е работата. Трябват ни нови лица и партии, но не такива рециклирани като Кунева.
Може и да не съм кой да е, но не съм и какъв да е!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 13 окт 2012 20:14

shamp1on написа:
MOREE написа:много умници като е хубав бойко и другите мишки вземете си ги вкъщи бе

Вас , варненци, Бат Бойко не ви изнася, защото като стане готова магистралата, Бургас ще бъде с по-голямо значение от Варна. Бургаското пристанище ще бъде приоритетно, курортите около Бургас също. Ще си останете с кораборемонтната база и военноморската с двете пробити лодки. Изобщо не съм фен на ББ, не съм гласувал за него, няма и да гласувам за ГЕРБ. Но поне тия ще завършат най-накрая тая пишман магистрала. Никой не казва че Бойко е най-хубавия, но предишните бяха по-зле и от него, там е работата. Трябват ни нови лица и партии, но не такива рециклирани като Кунева.

Ами нормално е да не го обичаме! Защо не завърши магистрала "Хемус" ? Явно са се намесили интересите на ментора на ББ - Валентин Златев!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
MainEventer
Контакти:

Мнениеот MainEventer » 13 окт 2012 20:16

България никога няма да се оправи. Късно е вече. Всъщност България няма бъдеще.

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 13 окт 2012 20:20

Малко е офтопик ,ама аз пък имам един въпрос към един друг министър ,какво стана с откраднатите над 100 килограма злато от складовете на митниците ?
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 13 окт 2012 20:20

urkoto написа:Тука гледам някои хора, защитници на вожда от Банкя ни плашат със скелетите в гардероба - конкретно за Жан Виденов.
Повярвайте, Тиквата ни води към много по-сериозна яма, от която трудно ще изпълзим толкова лесно като по онова време,

А, да не забравя и шепата платени герберастки подлоги застъпили бодро смяна във форума на гонг. Ако не беше тъжно и жалко, щеше да е смешно. Но уви...

Едно време комунистите сами предизвикаха хиперинфлацията, за да си изплатят с по 50-60 ооо долара многомилионните заеми и кредити. И станаха почтени бизнесмени...Жертваха пешката Виденов, много им дреме. Така или инак кризата беше изкуствена, а и народът имаше още резерви-било то в пари или имот. Днеес това го няма, кризата е резултат на безнадеждно бездарие и неможене и тази зима ще доотвори очите на много хора! Гадните комунисти оставиха на ББ 11 млрд лева резерв, който беше ометен, ометоха сребърни и бронзови фондове, пенсионни фондове, НЗОК и ефект-нулев, а ситуацията се втежнява със всеки ден! И данък въздух да сложат, все тая-няма да стане! А пък това, че вече са малцинство в един футболен форум,където хората са, меко казано, недобре настроени към социалистите, е многозначително! Може да Го венцеславите вовеки, но хората виждат всичко, не можеш ги излъга! С бабаитски маниери и селски номера вървеше година-две,сега хората искат пълни хладилници и топло за зимата, а не лентички! Дървата са на тройна цена спрямо преди 4 години, бензина-двоен, храните-двойни, а заплатите и пенсиите-станишевски...Ленторез Първокопник ще бъде бит позорно на изборите догодина!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

MOREE
Контакти:

Мнениеот MOREE » 13 окт 2012 20:30

shamp1on написа:

живеем по зле колега много по зле затова ми е неприятен този бойко и сие на лошото как да кажа че е добре. А за магистралата-магистрала ли да яде народа
САМО П.Ф.К.ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА

Върни се в “Свободна зона”