Убитите президенти и шефове във футбола в България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rado.
Контакти:

Re: Убитите президенти и шефове във футбола в България

Мнениеот rado. » 28 авг 2012 11:15

plovdivram написа:RedeviL
Как може да спорите за това в кой отбор е имало повече мутри!? Това са пълни глупости!Иначе мнението ми за всичките тези бандити на прехода е, че са едни от главните виновници за окаяното състояние на футбола в България!

rado. написа:Тая тема,като тема за коментар е доста глупава,според мен!Кво има да се коментират хора,които не са между живите :| Такива са времената,такъв е живота!Както каза един приятел,ако Христолов не беше толкова упорит,преди 4/5 дни трябваше да ходя на панахида!Да чукнем на дърво да не се случват такива работи на никой и така...

Разбира се, че трябва да се коментира, когато има хора, които СОЧАТ С ПРЪСТ ОСТАНАЛИТЕ, без да са погледнали себе си и това, че И ТЕ СЪЩО СА ЧАСТ от ЦЯЛАТА тази ПОМИЯ!!! 'щото ако тези хора на "прехода", които коментираме тук са наистина едни оттези, на които дължим трагичното състояние не само на спорта ни, но и това на държавата като цяло, то това, което правят "сочещите с пръст" не е по-малък проблем на обществото... 20 години се нагледахме и наслушахме на "ОБВИНЕНИЯ" и "СОЧЕНЕ С ПРЪСТ" и всеки път "СОЧЕЩИТЕ С ПРЪСТ" са "НАЙ-БЕЗГРЕШНИТЕ"... ама... ДАЛИ?! Докато не спрем с това - да излезеш от собственото си "БЛАТО" за да "ПОСОЧШ С ПРЪСТ" "КОЧИНАТА НА СЪСЕДА" НИКОГА НЯМА ДА СЕ ОПРАВИМ!!!

Ами те тези,които сочат с пръст тук,са Костенурката и обикновено още един двама доказани малоумника,от които даже техните събратя ги е срам!Ти принципно си умно момче и би трябвало да знаеш,че ако нямат пари(примерно),ще има дадеш и ще имат,ама за акъла...та не им обеснявай,не може да се издигнеш(образно казано)в очите на слепите!

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 28 авг 2012 11:28

Ами точно това имах предвид и аз!Преди да осмиваш съседа си и да го сочиш с пръст, първо трябва да погледнеш себе си, за да видиш, дали с нещо си по-различен от него..Този спор ми прилича повече на "присмял се хърбел на щърбел" - в единя отбор имало 5 застреляни, а в другия 1 застрелян и 4 осъдени.. :mrgreen:

Потребителски аватар
shwepi
Контакти:

Мнениеот shwepi » 28 авг 2012 15:59

Нали сте отворени стигнете до крайности бе сметнете КРЪСНИЦИТЕ :

Христо Ботйов Петков - убит на 1 юни 1876
и
Васил Иванов Кунчев - обесен на 18 февруари 1873

А сега си избийте докрай комплексите
39 PFC CSKA Sofia BUL 25 0 98 41 16 41 140 144 98 -4
:?: