Iv4o88 написа:Жоржиньо написа:20 лева мисля да им сложа.Да прав си ама естонските отбори играят по-силно като гости тва съм забелязал.Примерно Номе Калю който са 1ви направиха равен на Хазар като гост,а у дома паднаха 0-2.Другия представител също падна много у дома 0-5 или 0-4[/qu
Моят съвет е да изиграеш каквото ти е усещането аз лично на твое място бих се доверил за хендикапите на Ред Бул и вечерта на Молде срещу Вентспилс но ако си имаш усещане за Базел играй ги за да не съжаляваш после.Най-важното е да не ви пука ако загубите пари.Запомнете едно пари се изкарват а здраве няма как да си набавиш за да си хабиш нервите за някоя загуба на пари и още един съвет никога ама никога не залагайте последните си пари на хазарт тогава не се мисли трезво.Когато залагате знайте че имате и други пари особено ако гледате семейства.Колкото до колегата дето казва че би се самоубил но няма да сложи 100лв на хазарт значи темата не е за теб и не си хазартна личност.Слагал съм максимум 1000 лева и чувството за 90 минути да изкараш 700лв чиста печалба седейки пред лаптопа е върховно.За това в предните си постове казах всеки да си прави сметка с какви пари разполага и колко може да отдели за хазарт.Аз за щастие не съм зависим от парите но разбирам и другите които не могат да си позволят такива залози защото и аз съм започнал в началото с залози от по 1-2 лева и то някакви безумия се опитвах да забогатея с 1 лев да ги направя 1000 примерно ами няма как да стане.Истината е че пари се печелят с пари.Няма как с 1-2 лева да ги разориш но това е ачалното стъпало играйте с 1-2 лева за печалба 5-10 лева постепенно вдигате залога но намалявайте броя мачове.Мен този тип залози 100 за 160-170 ме устройва идеално защото от всеки 5 такива залога 4 излизат задължително.Простата сметка показва 5пъти по 100лв залог е равно на 500лв. 4пъти да излезе по 160лв печалба(в най-ниския случай) е равно на 640лв печалби или 140лв чиста печалба което пък значи че дори при три от пет познати залога си връщаш парите.Малки коефиценти,малко мачове и да се задоволявате с по малки но повече печалби това е начина за успех
слушайте го !! И аз съм на неговото мнение , въпреки че доста играх и като него започнах не правилно , но се учех от грешките си , някои от вас го научават на готово

Незнам дали и той е на мнение , че е най-добре да се играе за 1 , 2 и хк . Аз лично съм стигнал до този извод , въпреки че не успях да се издържам от залози . А да и мачове на живо е оферта .