Сезонът започва...тема за футболни прогнози

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
just one is eric
Контакти:

Re: Сезонът започва...тема за футболни прогнози

Мнениеот just one is eric » 16 юли 2012 14:59

Iv4o88 написа:
Жоржиньо написа:20 лева мисля да им сложа.Да прав си ама естонските отбори играят по-силно като гости тва съм забелязал.Примерно Номе Калю който са 1ви направиха равен на Хазар като гост,а у дома паднаха 0-2.Другия представител също падна много у дома 0-5 или 0-4[/qu
Моят съвет е да изиграеш каквото ти е усещането аз лично на твое място бих се доверил за хендикапите на Ред Бул и вечерта на Молде срещу Вентспилс но ако си имаш усещане за Базел играй ги за да не съжаляваш после.Най-важното е да не ви пука ако загубите пари.Запомнете едно пари се изкарват а здраве няма как да си набавиш за да си хабиш нервите за някоя загуба на пари и още един съвет никога ама никога не залагайте последните си пари на хазарт тогава не се мисли трезво.Когато залагате знайте че имате и други пари особено ако гледате семейства.Колкото до колегата дето казва че би се самоубил но няма да сложи 100лв на хазарт значи темата не е за теб и не си хазартна личност.Слагал съм максимум 1000 лева и чувството за 90 минути да изкараш 700лв чиста печалба седейки пред лаптопа е върховно.За това в предните си постове казах всеки да си прави сметка с какви пари разполага и колко може да отдели за хазарт.Аз за щастие не съм зависим от парите но разбирам и другите които не могат да си позволят такива залози защото и аз съм започнал в началото с залози от по 1-2 лева и то някакви безумия се опитвах да забогатея с 1 лев да ги направя 1000 примерно ами няма как да стане.Истината е че пари се печелят с пари.Няма как с 1-2 лева да ги разориш но това е ачалното стъпало играйте с 1-2 лева за печалба 5-10 лева постепенно вдигате залога но намалявайте броя мачове.Мен този тип залози 100 за 160-170 ме устройва идеално защото от всеки 5 такива залога 4 излизат задължително.Простата сметка показва 5пъти по 100лв залог е равно на 500лв. 4пъти да излезе по 160лв печалба(в най-ниския случай) е равно на 640лв печалби или 140лв чиста печалба което пък значи че дори при три от пет познати залога си връщаш парите.Малки коефиценти,малко мачове и да се задоволявате с по малки но повече печалби това е начина за успех

слушайте го !! И аз съм на неговото мнение , въпреки че доста играх и като него започнах не правилно , но се учех от грешките си , някои от вас го научават на готово :)
Незнам дали и той е на мнение , че е най-добре да се играе за 1 , 2 и хк . Аз лично съм стигнал до този извод , въпреки че не успях да се издържам от залози . А да и мачове на живо е оферта .

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 16 юли 2012 15:02

dreben23 написа:
Morgause написа: 1280.

П.П. Миналата година с тия 340 лева отидох до Бургас за мача с Литекс :lol: .

Браво! Възхищавам ти се! Ама броил ли си и колко си хвърлил? :( Една фирма си има пасиви и активи. :mrgreen:

Върнал е в пъти получената награда /печалба / И аз съм взимал от Божков "ЕФ" - 2 500 лв и по 800 и др по дребни печалби, но имам и събрани фишове /губещи / на стойност около 7 000 лв. Най - голямото ужилване, беше преди година - две, пак по това време с два мача /дом/ на "Левски", др на "Литекс". Бутнах 100 лв за две единици на ХК - коеф по 1,5 и двата мача, но уви - "Литекс" би само с 1 : 0. Така, че внимавайте за мачовете / уж сигурни / и то на ХК !

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 16 юли 2012 15:07

Това имах предвид! Нарича се фалит... :(
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Iv4o88
Контакти:

Мнениеот Iv4o88 » 16 юли 2012 15:08

just one is eric написа:
Iv4o88 написа:
Жоржиньо написа:20 лева мисля да им сложа.Да прав си ама естонските отбори играят по-силно като гости тва съм забелязал.Примерно Номе Калю който са 1ви направиха равен на Хазар като гост,а у дома паднаха 0-2.Другия представител също падна много у дома 0-5 или 0-4[/qu
Моят съвет е да изиграеш каквото ти е усещането аз лично на твое място бих се доверил за хендикапите на Ред Бул и вечерта на Молде срещу Вентспилс но ако си имаш усещане за Базел играй ги за да не съжаляваш после.Най-важното е да не ви пука ако загубите пари.Запомнете едно пари се изкарват а здраве няма как да си набавиш за да си хабиш нервите за някоя загуба на пари и още един съвет никога ама никога не залагайте последните си пари на хазарт тогава не се мисли трезво.Когато залагате знайте че имате и други пари особено ако гледате семейства.Колкото до колегата дето казва че би се самоубил но няма да сложи 100лв на хазарт значи темата не е за теб и не си хазартна личност.Слагал съм максимум 1000 лева и чувството за 90 минути да изкараш 700лв чиста печалба седейки пред лаптопа е върховно.За това в предните си постове казах всеки да си прави сметка с какви пари разполага и колко може да отдели за хазарт.Аз за щастие не съм зависим от парите но разбирам и другите които не могат да си позволят такива залози защото и аз съм започнал в началото с залози от по 1-2 лева и то някакви безумия се опитвах да забогатея с 1 лев да ги направя 1000 примерно ами няма как да стане.Истината е че пари се печелят с пари.Няма как с 1-2 лева да ги разориш но това е ачалното стъпало играйте с 1-2 лева за печалба 5-10 лева постепенно вдигате залога но намалявайте броя мачове.Мен този тип залози 100 за 160-170 ме устройва идеално защото от всеки 5 такива залога 4 излизат задължително.Простата сметка показва 5пъти по 100лв залог е равно на 500лв. 4пъти да излезе по 160лв печалба(в най-ниския случай) е равно на 640лв печалби или 140лв чиста печалба което пък значи че дори при три от пет познати залога си връщаш парите.Малки коефиценти,малко мачове и да се задоволявате с по малки но повече печалби това е начина за успех

слушайте го !! И аз съм на неговото мнение , въпреки че доста играх и като него започнах не правилно , но се учех от грешките си , някои от вас го научават на готово :)
Незнам дали и той е на мнение , че е най-добре да се играе за 1 , 2 и хк . Аз лично съм стигнал до този извод , въпреки че не успях да се издържам от залози . А да и мачове на живо е оферта .

Съгласен съм с колегата че трябва да се играе 1 или 2 и ХК и то хендикапа е препоръчително да се играе когато играят два наистина много различни по класа отбори.Аз ще си призная една сериозна поне според мен слабост много трудно играя двойки независимо кой играе.Не знам някак си отдавам сериозно значение на домакинството.Този път съм изиграл две двойки което е в противовес с изградените ми правила за игра но понякога трябва и да се рискува.Забравете всякакви глупост първо полувреме краен резултат точни резултати и сбор голове въпреки че там има особен резон.Най-важното е това което казва колегата да се учите от грешките си и да си взимате поука,да не очаквате че ще направите от раз 50-100 хиляди а да играете спокойно, съсредоточено да си проучвате статистика на мачовете и да не се отказвате след първите една две загуби.Всеки е губил и аз съм губил не става винаги с печалби но съм си избистрил стратегията и сега мога да заявя съвсем отговорно че съм на пред от залозите на мачове а в последните две години се издържам с залози.Мерси за мнението на колегата по-горе

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 16 юли 2012 15:14

И аз съм така повече 2ки и то на големи коеф.Ето както казах по-рано веднъж бях играл 6 мача с 1 лев в Еврофутбола.Играх 4 2ки и 2 единици.И една от единиците ме прецака двойките излезнаха 2,45 2,05 2,30 2,30 :x .Веднъж за първи път играх в планет уин 365 дето бяха,сега ги затвориха и е така пуснах 2 лева на 5 мача,играеха Апоел Тел Авив с Нетания и аз исках да го играя за Тел Авив,обаче бях объркал и го писах 1 тоест за Нетания и то взе,че излезна коеф беше 3,80 :lol: :lol:

Потребителски аватар
just one is eric
Контакти:

Мнениеот just one is eric » 16 юли 2012 15:17

Iv4o88 написа:Съгласен съм с колегата че трябва да се играе 1 или 2 и ХК и то хендикапа е препоръчително да се играе когато играят два наистина много различни по класа отбори.Аз ще си призная една сериозна поне според мен слабост много трудно играя двойки независимо кой играе.Не знам някак си отдавам сериозно значение на домакинството.Този път съм изиграл две двойки което е в противовес с изградените ми правила за игра но понякога трябва и да се рискува.Забравете всякакви глупост първо полувреме краен резултат точни резултати и сбор голове въпреки че там има особен резон.Най-важното е това което казва колегата да се учите от грешките си и да си взимате поука,да не очаквате че ще направите от раз 50-100 хиляди а да играете спокойно, съсредоточено да си проучвате статистика на мачовете и да не се отказвате след първите една две загуби.Всеки е губил и аз съм губил не става винаги с печалби но съм си избистрил стратегията и сега мога да заявя съвсем отговорно че съм на пред от залозите на мачове а в последните две години се издържам с залози.Мерси за мнението на колегата по-горе

Бих те питал на лична , но мисля , че ще е интересно на другите потребители . Кои първенства играеш . Аз лично започнах със силните 4-5 , но усещах че съм на загуба , а и коеф. не са много добри . След това започнах масово да залагам на много първенства , но така и не усетих на кои е по-добре и какви залози да търся , въпреки че избих малко пари от тези първоначално загубените . И последен въпрос : Търсиш ли някаква статистика и каква е тя , последни мачове , класиране и др. Или по коефициента .
Мерси предварително .

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 16 юли 2012 15:19

Жоржиньо написа:И аз съм така повече 2ки и то на големи коеф.Ето както казах по-рано веднъж бях играл 6 мача с 1 лев в Еврофутбола.Играх 4 2ки и 2 единици.И една от единиците ме прецака двойките излезнаха 2,45 2,05 2,30 2,30 :x .Веднъж за първи път играх в планет уин 365 дето бяха,сега ги затвориха и е така пуснах 2 лева на 5 мача,играеха Апоел Тел Авив с Нетания и аз исках да го играя за Тел Авив,обаче бях объркал и го писах 1 тоест за Нетания и то взе,че излезна коеф беше 3,80 :lol: :lol:

Това вече се нарича късмет! :lol:

[offtopic]Тая тема ще убие скоро клубния рейтинг и ще ни обедини като фенове в една истинска футболна кауза... напълни собствения си джоб! :lol: :lol: А сетне съм съгласен да поспорим Левски или ЦСКА на масата! :lol:[/offtopic]
Последна промяна от dreben23 на 16 юли 2012 15:22, променено общо 3 пъти.
***САМО ЦСКА!***

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 16 юли 2012 15:19

Тогава точно хванах 100 лева с 2 лева беше нещо уникално.Ама и моя късмет до време понякога имам страшен късмет понякога идва поредица от загуби загуби загуби и така ден след ден едно и също :lol:

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 16 юли 2012 15:31

Мисля, че комарът не е за емоционални хора, а за непукисти. :lol: Понеже се изпотявам от глава до пети за 0.20 цента, как ще преживея стотачка или хилядарка...навярно с убийство! :lol: :lol: ;)

[offtopic]Шегичка... :lol:[/offtopic]
Последна промяна от dreben23 на 16 юли 2012 15:31, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***

Iv4o88
Контакти:

Мнениеот Iv4o88 » 16 юли 2012 15:31

just one is eric написа:
Iv4o88 написа:Съгласен съм с колегата че трябва да се играе 1 или 2 и ХК и то хендикапа е препоръчително да се играе когато играят два наистина много различни по класа отбори.Аз ще си призная една сериозна поне според мен слабост много трудно играя двойки независимо кой играе.Не знам някак си отдавам сериозно значение на домакинството.Този път съм изиграл две двойки което е в противовес с изградените ми правила за игра но понякога трябва и да се рискува.Забравете всякакви глупост първо полувреме краен резултат точни резултати и сбор голове въпреки че там има особен резон.Най-важното е това което казва колегата да се учите от грешките си и да си взимате поука,да не очаквате че ще направите от раз 50-100 хиляди а да играете спокойно, съсредоточено да си проучвате статистика на мачовете и да не се отказвате след първите една две загуби.Всеки е губил и аз съм губил не става винаги с печалби но съм си избистрил стратегията и сега мога да заявя съвсем отговорно че съм на пред от залозите на мачове а в последните две години се издържам с залози.Мерси за мнението на колегата по-горе

Бих те питал на лична , но мисля , че ще е интересно на другите потребители . Кои първенства играеш . Аз лично започнах със силните 4-5 , но усещах че съм на загуба , а и коеф. не са много добри . След това започнах масово да залагам на много първенства , но така и не усетих на кои е по-добре и какви залози да търся , въпреки че избих малко пари от тези първоначално загубените . И последен въпрос : Търсиш ли някаква статистика и каква е тя , последни мачове , класиране и др. Или по коефициента .
Мерси предварително .

Играя предимно силните първенства както и силните отбори(в смисъл гледам от Англия да играя Юнайтед,Челси,Сити и в редки случаи Арсенал но тях не ги играя защото съм им фен и съм суеверен и ги избягвам играя ги само в краен случай).От Германия залагам на Байерн (М) от Испания на Реал и Барса.Френското първенство е идеално за хора които играят системи и търсят по-високи коефиценти защото много от мачовете им завършват Х аз лично френското първенство го избягвам.От по малките първенства може да имате доверие на Базел и на Хик Хелзинки както и на Порто и Банфика в Португалия.Общо взето имам около 10 отбора сред които си избирам кои да изиграя(пак казвам аз играя максимум два мача със поне 100лв залог и такива коефиценти 1,25-1,30 ми вършат страхотна работа)От тези 10-тина отбора за един тираж си формирам три двойки зависи кой срещу кой играе и си ги пускам.Не препоръчвам да се играе от долни дивизии въпреки че не сега сезон 2011/2012 а сезон 2010/2011 отбора на Моркамб правеше страхотни мачове у дома и доста често ми носеше печалби.Колкото до статистика гледам общо взето моментна форма това ще рече последни 5-6 мача както и домакинска и гостуваща форма( В Англия е важно да знаеш и статистика кой колко време няма победа срещу този противник защото там историята и традициите са нещо много важно).Съветвам да не се водите по даден мач само заради коефициента и да се информирате на даден отбор кой играч е в добра форма и дали ще играе в предстоящия двубой.Освен основните първенства предлагам да се играят квалификациите на евротурнирите защото има доста неравностойни отбори и трудничко стават изненади.Аз лично започнах да слагам по 100-200 лева преди 6 години Световното и от тогава си имам една стратегия за тези големи форуми по 100лв залог за победа на Германия и 100лв за победа на Испания средно от групите и двата отбора излизат минимум с две победи сега на последното европейско Германия с три Испания с две общо пет печеливши залога още до края на груповата фаза.

Върни се в “Свободна зона”