Великият Найден Найденов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: Великият Найден Найденов

Мнениеот mistreated » 05 юли 2012 09:47

amoros написа:Не знам защо Гонг дават трибуна на всяка откачалка.Стойчев е голям треньор и Казийски е голям играч федерацията трябваше и невъзможното да направи но да осигури и двамата за олимпиадата.

Какво е това "невъзможното"? Да си подадат всички оставките ли? За да гледаме манекена как обяснява, че ако върне Казийски на игрището нищо няма да се промени? Айде стига, мислете малко, стига сте се зомбирали с този Стойчев.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

masona84
Контакти:

Мнениеот masona84 » 05 юли 2012 09:48

mistreated написа:
masona84 написа:Няма какво да ти го обяснявам ще го видиш на олимпиадата.Италия в момента ще бие американците от 5 мача четири.Но това е мое мнение и не те ангажирам с него.Аржентина изповядва неудобен за нас волейбол дано в Лондон ги излъжем.До колкото се сещам излязохме от групата и тогава но загубихме злощастно от Полша,ако греша ме поправи.Сигурно според теб и това,че играем пред наша публика няма значение.Това,че тези финали са най-слабите последните години е факт.Но това няма да омаловажи даден наш успех,все пак историята помни победителите а не субективните фактори довели до него.Сега е нашият шанс защото втори такъв скоро няма да имаме.Все пак не е хубаво да летим високо след само една победа(типична наша черта) и после когато ни свалят на земята да ревем и да обвиняваме всички.Успех на момчетата дано това е техният турнир.

Приятел, когато си тръгнал да коментираш нещо е добре да си запознат с фактите.
Аржентина загубиха 4 от 4 мача срещу Германия в лигата с по 3:0! Няма как да твърдиш, че Италия са по-добри от САЩ, защото американците ги победиха в последния им двубой, когато Италия играха с всички титуляри.
Не, не излезнахме от групата миналата година, просто защото загубихме първите си 2 мача срещу Полша и Аржентина и бихме Италия в мач без значение.

Пред наша публика играхме и в квалификацията, ама резултатът беше друг, нали?

Така Германия победи РЕЗЕРВИТЕ на Аржентина 4 мача които дори бяха и без треньор си на турнира в Португалия,германците също не играеха със всичкия си наличен потенциал затова от тези мачове не може да се прави генерален извод.Сащ победи титулярите на Италия след като италианците играха в този си вид за първи път след турнира в София.Италия води целенасочена подготовка за олимпиадата и излязоха на последният турнир с титулярите да се видят докъде са стигнали физически как стоят на полето в игрова обстановка в мач без ЗНАЧЕНИЕ за тях.Това че два месеца нямат игрова практика сигурно нищо не значи :mrgreen: но ти правиш генерални изводи от този мач.Да срещу Германците играхме пред своя публика и резултата беше друг.Просто на Гроцер му вързаха 4-5 сервиса със страхотна сила нещо което надали скоро ще му се случи и ни излъгаха,така както ги излъгахме вчера ние в 4 гейм и мача свърши.Два идентични мача в които 1-2 тънки ситуации обръщат развоя и крайният изход между два да речем равностойни отбора.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 05 юли 2012 09:58

masona84 написа:Така Германия победи РЕЗЕРВИТЕ на Аржентина 4 мача които дори бяха и без треньор си на турнира в Португалия,германците също не играеха със всичкия си наличен потенциал затова от тези мачове не може да се прави генерален извод.

Така ли? Я погледни в първия мач в Германия и втория в Аржентина какъв беше състава на "гаучосите". Казах ти нещо, не коментирай, когато не си подготвен. Ако не си сигурен, просто потърси и ще стигнеш до истината.

masona84
Контакти:

Мнениеот masona84 » 05 юли 2012 10:02

mistreated написа:
masona84 написа:Така Германия победи РЕЗЕРВИТЕ на Аржентина 4 мача които дори бяха и без треньор си на турнира в Португалия,германците също не играеха със всичкия си наличен потенциал затова от тези мачове не може да се прави генерален извод.

Така ли? Я погледни в първия мач в Германия и втория в Аржентина какъв беше състава на "гаучосите". Казах ти нещо, не коментирай, когато не си подготвен. Ако не си сигурен, просто потърси и ще стигнеш до истината.

Ей така най-много обичам да ме цитират само това което му отърва на човек.Значи от 4 мача ги свеждаме на два,за Италия-САЩ нищо не каза,интересно ми е да чуя мнението ти като подготвен по темата.Те и Куба удариха титулярите на Русия последният мач а вчера разбиха и Бразилия пък преди това паднаха от Германия,но това нищо не значи,че Германия е някакъв супер отбор защото е победила Куба.Просто е неуместно да се правят генерални изводи за един отбор от 1-2 негови мача.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 05 юли 2012 10:14

masona84 написа:
mistreated написа:

Ей така най-много обичам да ме цитират само това което му отърва на човек.Значи от 4 мача ги свеждаме на два,за Италия-САЩ нищо не каза,интересно ми е да чуя мнението ти като подготвен по темата.Те и Куба удариха титулярите на Русия последният мач а вчера разбиха и Бразилия пък преди това паднаха от Германия,но това нищо не значи,че Германия е някакъв супер отбор защото е победила Куба.Просто е неуместно да се правят генерални изводи за един отбор от 1-2 негови мача.

Не свеждаме нищо! Казах ти, че Германия победи 4 пъти с по 3:0 Аржентина - факт. Ти ми твърдиш, че и 4-те мача са били срещу резервите им - не е вярно.
Ти казваш, че Италия В МОМЕНТА ще победят в 4 от 5 мача американците, аз твърдя, че не е така. Давам ти пример последния им мач, защото там играха и двата отбор с титулярите. Безсмислено е да ти казвам, че преди това САЩ победиха 2 пъти резервите на жабарите, защото не мисля, че е от значение.
Куба не са ударили последния мач Русия, а загубиха 3:1.

Та както казах, говори, когато си подготвен.

masona84
Контакти:

Мнениеот masona84 » 05 юли 2012 10:23

Така ли? Я погледни в първия мач в Германия и втория в Аржентина какъв беше състава на "гаучосите". Казах ти нещо, не коментирай, когато не си подготвен. Ако не си сигурен, просто потърси и ще стигнеш до истината.[/quote]
Ей така най-много обичам да ме цитират само това което му отърва на човек.Значи от 4 мача ги свеждаме на два,за Италия-САЩ нищо не каза,интересно ми е да чуя мнението ти като подготвен по темата.Те и Куба удариха титулярите на Русия последният мач а вчера разбиха и Бразилия пък преди това паднаха от Германия,но това нищо не значи,че Германия е някакъв супер отбор защото е победила Куба.Просто е неуместно да се правят генерални изводи за един отбор от 1-2 негови мача.[/quote]

Не свеждаме нищо! Казах ти, че Германия победи 4 пъти с по 3:0 Аржентина - факт. Ти ми твърдиш, че и 4-те мача са били срещу резервите им - не е вярно.
Ти казваш, че Италия В МОМЕНТА ще победят в 4 от 5 мача американците, аз твърдя, че не е така. Давам ти пример последния им мач, защото там играха и двата отбор с титулярите. Безсмислено е да ти казвам, че преди това САЩ победиха 2 пъти резервите на жабарите, защото не мисля, че е от значение.
Куба не са ударили последния мач Русия, а загубиха 3:1.

Та както казах, говори, когато си подготвен.[/quote]

Грешката за кубинците е моя исках да кажа предпоследният мач и то в Русия.Даваш ми пример пак за италианците,че играли с титулярите но ,че не са играли два месеца ти убягва.Сега си чешем езиците само ,ще дойдат истинските мачове на олимпиадата и ще си говорим пак.Дано и тогава държиш на мнението си

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 05 юли 2012 10:27

masona84 написа:
Грешката за кубинците е моя исках да кажа предпоследният мач и то в Русия.Даваш ми пример пак за италианците,че играли с титулярите но ,че не са играли два месеца ти убягва.Сега си чешем езиците само ,ще дойдат истинските мачове на олимпиадата и ще си говорим пак.Дано и тогава държиш на мнението си

Ако ме питаш дали ще държа на мнението си, че Радо не трябва да е треньор на отбора още отсега мога да ти кажа - няма да ми се промени. Ама 100% гаранция ти давам.
Какво ще стане на Олимпиадата можем само да гадаем, но аз съм почти убеден, че не само ще се класираме за 1/4 финалите, но ще сме поне трети или втори в групата.
Отсега ти казвам и че ще победим Аржентина в Лондон. Можеш да си го запишеш.

masona84
Контакти:

Мнениеот masona84 » 05 юли 2012 10:32

mistreated написа:
masona84 написа:

Ако ме питаш дали ще държа на мнението си, че Радо не трябва да е треньор на отбора още отсега мога да ти кажа - няма да ми се промени. Ама 100% гаранция ти давам.
Какво ще стане на Олимпиадата можем само да гадаем, но аз съм почти убеден, че не само ще се класираме за 1/4 финалите, но ще сме поне трети или втори в групата.
Отсега ти казвам и че ще победим Аржентина в Лондон. Можеш да си го запишеш.

Ти сериозно ли говориш :mrgreen: какво дискутирахме досега.... аз Радо не съм го намесвал,единствено съм казал ,че не е уместно да се срвняват с НАйден защото има много обективни и субективни фактора.Говорихме за Италия -Сащ и Германия -Аржентина явно мислиш в друга насока :mrgreen:

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 05 юли 2012 10:33

masona84 написа:Ти сериозно ли говориш :mrgreen: какво дискутирахме досега.... аз Радо не съм го намесвал,единствено съм казал ,че не е уместно да се срвняват с НАйден защото има много обективни и субективни фактора.Говорихме за Италия -Сащ и Германия -Аржентина явно мислиш в друга насока :mrgreen:

Ами не виждам тогава какво ми обясняваш, че ще видим на Олимпиадата, след като тези отбори едва ли ще се срещнат там. Просто са в различни групи, а немците едва ли ще излязат от тяхната.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 05 юли 2012 10:36

masona84 написа:
mistreated написа:

Никой нищо не свежда..Просто ти твърдеше, че германците са победили 4 пъти резервите на Аржентина, което не е вярно.Единственото нещо, което иска да ти каже mistreated е, че Германия и САЩ със сигурност не са по-слаби отбори от Аржентина и Италия, което отново е твое твърдение.Това е!

Върни се в “Свободна зона”