Мнениеот masona84 » 05 юли 2012 10:23
Така ли? Я погледни в първия мач в Германия и втория в Аржентина какъв беше състава на "гаучосите". Казах ти нещо, не коментирай, когато не си подготвен. Ако не си сигурен, просто потърси и ще стигнеш до истината.[/quote]
Ей така най-много обичам да ме цитират само това което му отърва на човек.Значи от 4 мача ги свеждаме на два,за Италия-САЩ нищо не каза,интересно ми е да чуя мнението ти като подготвен по темата.Те и Куба удариха титулярите на Русия последният мач а вчера разбиха и Бразилия пък преди това паднаха от Германия,но това нищо не значи,че Германия е някакъв супер отбор защото е победила Куба.Просто е неуместно да се правят генерални изводи за един отбор от 1-2 негови мача.[/quote]
Не свеждаме нищо! Казах ти, че Германия победи 4 пъти с по 3:0 Аржентина - факт. Ти ми твърдиш, че и 4-те мача са били срещу резервите им - не е вярно.
Ти казваш, че Италия В МОМЕНТА ще победят в 4 от 5 мача американците, аз твърдя, че не е така. Давам ти пример последния им мач, защото там играха и двата отбор с титулярите. Безсмислено е да ти казвам, че преди това САЩ победиха 2 пъти резервите на жабарите, защото не мисля, че е от значение.
Куба не са ударили последния мач Русия, а загубиха 3:1.
Та както казах, говори, когато си подготвен.[/quote]
Грешката за кубинците е моя исках да кажа предпоследният мач и то в Русия.Даваш ми пример пак за италианците,че играли с титулярите но ,че не са играли два месеца ти убягва.Сега си чешем езиците само ,ще дойдат истинските мачове на олимпиадата и ще си говорим пак.Дано и тогава държиш на мнението си