k_oleto написа:Botevist_1912 написа:Честен и справедлив ли е съюз между няколко страни, в който една от страните има жизнен стандарт около 10 - 15 пъти по-нисък от други страни в съюза ? ЕС е съюз менте, фалшив съюз, абсолютна лъжа. За мен това не е никакъв съюз и най-голямата грешка беше, че изобщо влезнахме в този скапан съюз.
Последно по тая тема: да, честен и справедлив е, но не за мен и за теб! Не е нормално заплатите да са 500/600 или 1000лв. /говоря за обикновените хора - например продавач на нещо си/, да се скатават осигуровки, на работа да бъде: така е, ама ако ти харесва, ако не - бегай! Да знаеш, че и да бегаш - нема къде! Да скачаш от трън - та на глог. Шефа ти да е с основно образование и да те учи на работа; да се чудиш тоя месец ще има ли заплата или ще има наказание за зле свършена работа. Да мислиш варианти и всички те да са свързани с пари /примерите ми са общи/ и накрая да си оставиш заплатата за сметки /без значение: ток, вода или нещо друго/ е..............това е зле и не бива да е така
Тук вече опираме до "матряла" (както казват двама политици от различни епохи и един футболен треньор) в страната