Земетресение в България с магнитуд 5.8 по Рихтер
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Red Warrior
- Контакти:
Re: Земетресение в Студентски !
А комшиите дето бягат на улицата са много смешни. Не знаят, че паниката е най-лошият съветник. Вместо да застанат под касите на вратите...
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
drakata написа:Гадна работа.
5-6 секунди ни люля .
Добре , че беше сравнително слабо.
ето пак май удари
зависи къде си, в София хич не беше слабо, казаха ми че в Бургас не се е усетило, за Варна не знам, ама май само морето се е разминало
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

drakata написа:Гадна работа.
5-6 секунди ни люля .
ето пак май удари
това че има последващи по слаби трусове е добре, освобождава се напрежение, не се паникьосвайте
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха 
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!!

Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!!

kingofpop написа:Blue_Lion написа:kingofpop написа:По първоначални данни то е с магнитуд 5.6 по Рихтер.”
Смята се, че епицентърът на земетръсът е бил в София, кв. Гео Милев. Прекъснати са някои от връзките на GSM операторите.
Обадете се на близките си и си подгответе документите, защото вторичните трусове могат да се забавят до няколко часа.
Не се паникьосвайте
Това не го разбирам![]()
Да не четеш от един блог...
Една го е копнала във фейса, нз откъде го е взела, и все пак не разбрах защо трябва да си подготвяме документите![]()
Това е цитат от блога на един приятел, Слава Богу ! Иначе нямаше да ти пиша сега, щото живуркам на 5 мин. от него в посочения квартал

А принципно в такива ситуации е добре да си вземеш документите (което надали ти е първата грижа

- paceto
- Контакти:
Батко ви Сашо Диков веднага лепна надпис по Канал 3 за труса.
kingofpop написа:drakata написа:Гадна работа.
5-6 секунди ни люля .
ето пак май удари
зависи къде си, в София хич не беше слабо, казаха ми че в Бургас не се е усетило, за Варна не знам, ама май само морето се е разминало
В Бистрица съм само Витоша ни дели от Перник, и бях буден по време на заметресението
Според 1/3 от британските ученици СИРЕНЕТО расте по дърветата.
- Red Warrior
- Контакти:
Човек трябва да се застрахова срещу земетресения и пожари, ако не за друго. 

Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Силно земетресение разтърси България точно в 3:00 ч. тази нощ. По първоначални данни магнитудът е 5.6 по Рихтер. Епицентърът е в западна България, на 8 километра от Перник и 26 от София. Трусът е с дълбочина 10 километра.
Земетресението се е усетило на територията почти на цялата страна, както и в западните съседни държави.
Ще лягате ли изобщо, аз утре имам изпит сутринта, честито да ми е 

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

В Пловдив си разлюля яко.Аз съм на третия етаж,и беше страшничко,ами тия които живеят над 6-7 етаж сигурно е било гондола.
А момента съм болен с температура и аз не спях,а сина ми въобще не помръдна.За 2-3 мин целия блок комшиите наизлязоха,аз сметнах че няма смисъл.На човек ако му е писано да го бутне влак,няма да се обеси
.
Преди 7-8 години в Пловдив имаше заметресение с магнитуд 4,7 и тогава много бучеше.Сега клатеше и скърцаше.Има някаква разлика явно.Едните заметресения мисля че са вертикални ( по-зле) другите хоризонтални,само люлеят..................А бе да пази господ.Всичко друго е само излишен страх.
А момента съм болен с температура и аз не спях,а сина ми въобще не помръдна.За 2-3 мин целия блок комшиите наизлязоха,аз сметнах че няма смисъл.На човек ако му е писано да го бутне влак,няма да се обеси

Преди 7-8 години в Пловдив имаше заметресение с магнитуд 4,7 и тогава много бучеше.Сега клатеше и скърцаше.Има някаква разлика явно.Едните заметресения мисля че са вертикални ( по-зле) другите хоризонтални,само люлеят..................А бе да пази господ.Всичко друго е само излишен страх.
Последна промяна от sl321 на 22 май 2012 03:54, променено общо 1 път.