Защитна реч на A.Брейвик пред съда

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Защитна реч на A.Брейвик пред съда

Мнениеот CTAHKO » 07 май 2012 20:46

T-34 написа:
CTAHKO написа:Никакъв нацистки поздрав не съм сложил на аватара си,а малко момченце :!: Виж го само колко е миличко :)

Да, бе! А миличкият татко какъв жест е направил? Защото, съгласи се, на аватара в центъра на композицията се виждат двама души: недоубит татко нацист, който е помъкнал чавето си на мач, за да му втълпява нацистката идеология.
Недей да съдиш за другите по себе си и затова не ги считай за прости ;)

Да,съгласен съм с теб,че на снимката има двама души.Едно мило детенце,с още по-мил жест и млад и грижовен баща,зстанал в поза,подобна на римски поздрав към цезарите 8-) Явно е начетен и е почитател на Римската империя и на Историята като цяло 8-) Не мога да разбера какво нацистко виждаш в тази мила снимка :roll:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 07 май 2012 20:46

Всичко което е казал Брейвик е вярно ! Не одобрявам методите му, но разбирам причините за неговите действия !

Мултикултурализма за мен лично е провал и няма място в Европа !
Изображение

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Мнениеот MoNteSo » 07 май 2012 20:48

Добре T-34, приемаме, че си прав за да спреш да повтаряш едно и също. Но искам само да те попитам. Факт ли е, че в повечето страни тези емигранти са с повече права отколкото задължения ? Факт ли е, че престъпността при тях е огромен процент ? Факт ли е, че именно заради тези привилегии населението в почти всички европейски страни се размива, и че до няколко десетилетия исляма ще бъде основна религия в Европа ? А и да не забравя, факт ли е, че въпросната религия проповядва омраза ? И по дяволите ти приемаш ли го за нещо нормално ?
Последна промяна от MoNteSo на 07 май 2012 20:52, променено общо 2 пъти.

T-34
Контакти:

Мнениеот T-34 » 07 май 2012 20:49

bogdanov964 написа:Нищо повече от рафиниран фашизъм, данни чиято достоверност е спорна. Да предположим, че в някои аспекти е прав - и к`во грабва автомата избива 70 човека, забележете немюсулмани. Аз, например, ако превъртя някой ден от циганизацията в Бг, не бих отишъл с автомат в ръка на младежка сбирка, а бих влязъл направо в Столипиново. Както направи американеца в Афганистан, ама него си го покриха янките.
Тоя идиот Брайвик е смелчага на думи, що не се самоуби, както би направил един японец в неговия случай. Много добре знае, че ще лежи 20 г. и то като на курорт. Затова аз лично смятам, че най-справедливо би било да излежи първите 10 г. в Централния Софийски затвор. При Недко Цигулката, та да го открехне на някои мурафети. След това, даже, могат да му суспендират присъдата.

Добре написано. Само с тази забележка, че всеки поне малко емоционален човек би се самоубил. Всъщност Брейвик е първият и единственият по рода си масов убиец, който не се е самоубил, или не е загинал в престрелка с полицията.
С една дума: страхливец.
Или с три думи: идолът на неонацистите :lol:

Потребителски аватар
deepblue
Контакти:

Мнениеот deepblue » 07 май 2012 20:56

Blue_Lion написа:Всичко което е казал Брейвик е вярно ! Не одобрявам методите му, но разбирам причините за неговите действия !

+1
Само не разбрах, защо не е изтрепал 70 резака ...

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 07 май 2012 20:59

T-34 написа:И като знаеш, как е прието християнството, защо не разкажеш с две думи, дали си съгласен с начина? Нали си набожен - значи следва да те вълнува, как точно се е случило това.
Ще ти открия една тайна: колкото повече мразиш "рязаните", толкова по-голям шанс има някой от тях да ти разстреля децата ;) Особено ако извършиш агресия в знак на своята омраза.
А пък това, че целият норвежки народ е против сбърканяка Брейвик доказа организираното в социалните мрежи масово пеене на омразната на чудовището детска песничка. Защото на това публично пеене се напълниха площадите по големите норвежки градове, а в защита на сбърканяка нямаше ни едно масово мероприятие. Дори неонацистите си затраяха.
Я ми кажи, като си толкова наясно с всичко, каква присъда би била справедлива за Брейвик според теб?

Естествено,че съм съгласен с начина :!: Друг начин е нямало за да се наложи,другата алтернатива е била да влезем във война с Византия,а не сме били готови за война с тях.Ако бяхме влезли във война,по-малко жертви ли щеше да има?А сега изобщо дали щеше да я има България като държава и българите като нация?Както каза в един преден пост,целта оправдава средствата 8-) И друго ще ти кажа,родил съм се тук в християнска държава като християнин и не съм отишъл да живея в мюсюлманска държава и да пропагандирам и да карам хората да се съобразяват с моите предразсъдъци,религиозни жидания и вярвания,а и бъди сигурен,че няма кой да ме остави да го правя ;) След като аз не го правя,не искам и на мен да ми натрапват тяхните религии.Много е просто.А щом са толова набожни,че да не могат да живеят без религията си,да си отиват там,където се изповядва :!:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

T-34
Контакти:

Мнениеот T-34 » 07 май 2012 21:00

MoNteSo написа:Добре T-34, приемаме, че си прав за да спреш да повтаряш едно и също.
Кажи ми сега какво ти е мнението за емигрантите навсякъде в Европа. Факт ли е, че в повечето страни тези емигранти са с повече права отколкото задължения ? Факт ли е, че престъпността при тях е огромен процент ? Факт ли е, че именно заради тези привилегии населението в почти всички европейски страни се размива, и че до няколко десетилетия исляма ще бъде основна религия в Европа ? А и да не забравя, факт ли е, че въпросната религия проповядва омраза ?

Не е факт, че исляма проповядва омраза. Напротив. Много от философията на Новия завет се преписва в Корана.
Не е факт, че до няколко десетилетия исляма ще бъде основна религия в Европа. Ти как ги решаваш тия работи?
Да вметна тук, че през 9 век, християнството е наложено от цар Борис I Покръстител с насилие. И вярващите в бог Тангра и бог Перун са били също толкова крайни в омразата си към християнството, както днес неонацисите са крайни в омразата си към исляма. Но днес наследниците на същите тези последователи на бог Тангра и бог Перун са горди християни. Ирония на съдбата, а? ;)
Не е факт, че емигрантите имат повече права отколкото задължения. Факт е само това, че винаги има движение на хора от бедните региони на света към богатите такива. Както едно време населението на Европа масово са се преселвали в Америка, така и днес населението на Африка и Азия се преселва в Европа и Северна Америка, и населението на Латинска Америка - към САЩ и Канада.
Не е факт, че престъпността има религия. Престъпността (изключвайки тази във високите етажи на властта) е в пряка зависимост от социалните трудности на един или друг социум и вписването му в цялото общество.
А омразата ще роди само война. Има много начини мюсюлманите да бъдат интегрирани в обществото. Така например нима българските турци не са проливали кръвта си по бойните полета на Балканските и Световните войни? В това число и срещу Турция?
Да мразиш различният е проява на слабост и непознаване на света в цялата му пъстрота и многообразност.

Потребителски аватар
необясним банан
Контакти:

Мнениеот необясним банан » 07 май 2012 21:02

CTAHKO написа:
необясним банан написа:Боже мой, не мога да повярвам! Колко сбъркан живот трябва да живееш, че да одобряваш деянието на този изверг, превърнал детски лагер в касапница!?!

А колко сбъркан родител трябва да си за да пускаш детето си на такива политически мероприятия ;)

Което оправдава разстрела на децата, защото......??? Това са деца бе човек, малко по-големи от твоето, предполагам.
Аb alio axspectes, alteri quod feceris

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 07 май 2012 21:02

необясним банан написа:Боже мой, не мога да повярвам! Колко сбъркан живот трябва да живееш, че да одобряваш деянието на този изверг, превърнал детски лагер в касапница!?!

А,какъв изверг трябва да си,за да приемаш избиването на стотици хиляди хора с бомбандировки,глад и унищожаване на територията,на която живеят?И всичко това да го наричаш "цивилизационна","хуманна","демократична" и други такива демагогски и безмислени и цинични думички?

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Мнениеот MoNteSo » 07 май 2012 21:03

deepblue написа:
Blue_Lion написа:Всичко което е казал Брейвик е вярно ! Не одобрявам методите му, но разбирам причините за неговите действия !

+1
Само не разбрах, защо не е изтрепал 70 резака ...

Какво значение има кой ще изтепа.. не е луд тоя дето яде баницата, а тоя който му я дава. Тия леви боклуци са щяли да бъдат бъдещият политически елит, който да довърши работата, и Норвегия да се превърна в мюсюлманска страна! Съвсем отделен въпрос е, че с действията си той не търсеше намаляване на въпросните емигранти, а събуждането на белия човек из целият континент.
Факт е обаче, че медиите и правосъдните органи се опитват да прикрият всичко. Колко време ни пълнят главата с делото всичките национални медии, но когато дойде моментът за речта на Брейвик.. ЦВЪК, всичко се покри!
Ако си спомняте, пък ако не си аз ще ви припомня, в нощта когато се палиха имотите на "цар Киро", сайтът на тв7 не работи повече от час, а от него както и от plovdiv24 се триеше неудобна за властта информация! В същото това време бопаджиите триеха новините със стари дати, за това, че същият мангал от "царски произход" е бил почетен член на ГЕРБ!

Върни се в “Свободна зона”