Кой вечерен час е най-подходящ за студентите?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Кой вечерен час е най-подходящ за студентите?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Re: Кой вечерен час е най-подходящ за студентите?

Мнениеот McLovin » 02 мар 2012 23:07

-Ицо- написа:Как ви хрумват такива глупости, просто не мога да разбера.Какъв вечерен час ще попречи на съквартиранти да се колят? Моя ако искам и в 5 сутринта мога да го ликвидирам, даже ще ми е по-лесно като спи. Дискотеките ще ги затворите, ама на кукуво лято. Примерите с военни учебни заведения са повече от смешни, все едно всички ВУЗ-ове да станат подчинени на армията. Истината е, че като си идиот и движиш с идиоти никакви правила и разпоредби не могат да те спасят. Дебили има навсякъде и ако някой реши да се прави на мъж - ще намери начин. Та проблема изобщо не е в контрола и условията, проблема е че 90% от младите хора са безмозъчни подобия на човешки същества.

Изключително правилно! Проблемът тръгва от семейството, морала и ценностите, които се изграждат в подрастващите! Когато мечтата на всички е да станат мутри или поне нещо подобно на тях, когато идеалът на момичетата за мъж е мутра, когато е живял в мизерия и нищета, няма как в тази среда един индивид да не се превърне в нищо повече от скот! Всичко тръва от семейството, средата и възпитанието! Един олигофрен(бил той от Лясковец, Люлин, Крива река, Пловдив/абсолютно случайни квартали на София и градове от страната/ или където и да е) ще е олигофрен ако ще и в харвард да го вкарат! Вечерният час няма да промени абсолютно нищо! Никакви рестриктивни мерки няма да помогнат! Да не говорим и как мутрите(които дефакто управляват държавата чрез марионетките им-политиците) ще допуснат подобен криминален рай като Студентски град да се промени...
Последна промяна от McLovin на 02 мар 2012 23:13, променено общо 1 път.
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 02 мар 2012 23:10

Morski кампуса в който е братовчедка ми няма самостоятелни стаи, а всички са за трима човека, то ест за тази стая плащат на месец 1 800лв. общо

Условията са такива каквито си ги правят живущите, а че трябва да има някакъв елементарен ред в тези общежития съм сигурен, че си на същото мнение.
Последна промяна от BadBoy на 02 мар 2012 23:16, променено общо 1 път.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 02 мар 2012 23:13

BadBoy написа:Те също имат вечерен час, а тези които не са съгласни с него никой не ги спира да отиват на хотел, квартира или каквото си изберат, пък да се прибират кои, когато си пожелае.

Работата е там,че повечето българи дадени ограничения там(в западна Европа)ги наричат ред и правила,а тук тоталитаризъм и комунизъм.

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 02 мар 2012 23:16

гражданин от село написа:
BadBoy написа:Те също имат вечерен час, а тези които не са съгласни с него никой не ги спира да отиват на хотел, квартира или каквото си изберат, пък да се прибират кои, когато си пожелае.

Работата е там,че повечето българи дадени ограничения там(в западна Европа)ги наричат ред и правила,а тук тоталитаризъм и комунизъм.

Изцяло съм съгласен с мнението ти :idea:

Там също има дискотеки и нощни заведения, не си мислете, че са заградени с крепостни стени ;)
Ето една снимка от една уличка между общежитията http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 2950_n.jpg
Последна промяна от BadBoy на 02 мар 2012 23:18, променено общо 1 път.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 02 мар 2012 23:17

BadBoy написа:Кампуса в който е братовчедка ми няма самостоятелни стаи, а всички са за трима човека, то ест за тази стая плащат на месец 1 800лв. общо

Условията са такива каквито си ги правят живущите, а че трябва да има някакъв елементарен ред в тези общежития съм сигурен, че си на същото мнение.

Условията са такива, каквито ти се предлагат! Не можеш да ме убедиш в обратното. Ти може да вложиш нещо в стаята, но няма как да смениш дограмата (даже и да желаеш :shock: ), отделно, че не би трябвало ти да го правиш. Не знам как е в този кампус, за който говориш, но имам приятели в Германия, Англия и т.н и всички са по един, максимум двама в стаи. Имат кухни на етажа, които се използват! В общежитията на СУ няма нужда да ти казвам, че такива няма! Има само в 51 блок и о чудо, те не работят, не са оборудвани.... Стоят заключени

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 02 мар 2012 23:22

MORSKI написа:Условията са такива, каквито ти се предлагат! Не можеш да ме убедиш в обратното.

След като си приел да бъдеш там, значи си съгласен с условията, така че ако не ти харесва знаеш стъпките... София е голяма, задължително ли е да живееш в "Студентски град"?

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 02 мар 2012 23:27

В давйсти си имахме едно неписано правило, което го сапзвахме всички:
''Аз не се съобразявам с останалите,и неискам останалите да се събразяват с мен'' . Всеки си правесе купон когато и колкот си поиска, и в блока си живеехме идеално.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 02 мар 2012 23:30

BadBoy написа:
MORSKI написа:Условията са такива, каквито ти се предлагат! Не можеш да ме убедиш в обратното.

След като си приел да бъдеш там, значи си съгласен с условията, така че ако не ти харесва знаеш стъпките... София е голяма, задължително ли е да живееш в "Студентски град"?

Нали се сещаш, че това, което написа е несъстояние да обориш тезата ми, която е правилна в случая. Условията, които се предлагат, не бива да се превръщат в затвор ;) Има и още нещо- вместо да се търси решение на проблема, ние се хващаме за нещо, което не само няма да помогне, а напротив- ще озлоби още повече студентите. И от това както винаги ще страдаме тези, които нямаме вина!

И още нещо- никой не живее в такива условия и общежитие защото му е приятно, Ако имах финаносвите възможности далеч не бих живял в тази дупка ;)
Последна промяна от MORSKI на 02 мар 2012 23:33, променено общо 1 път.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 02 мар 2012 23:30

Ако общежитията в Студентски град се санират по нищо няма да се отличават от тези на снимката,същото градоустойсво и архитектура.Само че по-важно да похарчим накалкостонин милиона в "мироопазващ" мисии,отколкото до си оправим учебни,медицински заведения,студентски общежития и т.н..

Потребителски аватар
Avenger
Контакти:

Мнениеот Avenger » 02 мар 2012 23:32

MORSKI написа:
BadBoy написа:Кампуса в който е братовчедка ми няма самостоятелни стаи, а всички са за трима човека, то ест за тази стая плащат на месец 1 800лв. общо

Условията са такива, каквито ти се предлагат! Не можеш да ме убедиш в обратното. Ти може да вложиш нещо в стаята, но няма как да смениш дограмата (даже и да желаеш :shock: ), отделно, че не би трябвало ти да го правиш. Не знам как е в този кампус, за който говориш, но имам приятели в Германия, Англия и т.н и всички са по един, максимум двама в стаи. Имат кухни на етажа, които се използват! В общежитията на СУ няма нужда да ти казвам, че такива няма! Има само в 51 блок и о чудо, те не работят, не са оборудвани.... Стоят заключени

Колега ти за 60лв какъв лукс искаш да имаш не ми е ясно, първо повечето плащат между 40-60, което прави по 2лв на ден за спане....е айде моля ви се....като не ви изнася работата и на квартирка....ем да е евтино, ама и в Шератон да спим, е няма как да стане. Нещо като не ти харесва или ти пречи, правиш нещо да го промениш или променяш обстановката, а не се жалваш и вайкаш безсмислено......и на много от вас се чудя как издържате горе, наистина е пълна мизерия, но мизерия, ама 40лв.... имате куп приятели или поне след 1ви курс хващате се 3ма по 100лв и на квартира кеф ти повече стаи кеф ти всичко и далече от селянията и простотията лееща се по студентски град, маса колеги така направиха и се родиха, ама повечето си искат да са в центъра на купона, да пръскат пари по кафета и цигари, ама за по-добро място за живеене няма.....просто човек трябва да си има приоритети и принципи.
Що се отнася по темата за вечерния час, няма да промени нищо това. Те в училищата почнаха да носят ножове и да се стрелят какво и тях ли да ги затворим..... смешно е всичко е до възпитание и изчезващите ценности в днешната младеж.....те на лекции не ходят, ние библиотеки ще им правим
When you are good---->NO-ONE REMEMBERS WHEN YOU ARE BAD---->NO-ONE FORGETS!!!

Върни се в “Свободна зона”