MoNteSo написа:ogrizko написа:много сте зле! първо, че не слушам чалга! след туй.... песента не е баш чалга, не знам слушали ли сте я изобщо, или така си ги плещите наизуст да се правите на велики патриоти! може да има някоя друга извивка, но като цяло не дразни песента освен финала - ай лав ю ...малко повече чалга е вкарала и това дразни, но все пак може да се пренебрегне

песента е мелодична, припева е подходящ човек да си го тананика, може да остане в съзнанието и да получи гласове! песента е подходяща за евровизия със сигурност.... другите песни бяха супер убити общо взето и направени по-скоро за слава на изпълнителя или групата, отколкото с някаква насоченост кое е подходящо за евровизия.... просто повечето искат да продадат себе си, да ги видят повече хора.... софито сигурно и тя това иска, но поне се е постарала малко да направи песен, която е подходяща за конкурса, а на кое място ще се класираме ще видим

Моля те обясни ми каква трябва да е песента преставяща ни в Евровизия ?
хората го гледат конкурса да се забавляват повече и за шоуто, а не да слушат някакви посредствени песни.... чух ги другите, има още 1-2 дето стават и толкоз... само дето тази най-много се помни, тук не става въпрос дали дадена песен ти харесва, а да се открои по някакъв начин малко или много, за да може да се гласува за нея

чужденците нито са наясно, че е циганка... нито познават чалгата.... просто са смешни и жалки коментарите на псевдопатриотите.... слагат някакви етикети и се чувстват значими... нещо като псевдо футболните фенове дето ходят на стадиона да псуват, трошат и да се бият
но като се има предвид, че в спортен форум се намираме, почти футболен.... май не би трябвало да е изненада това

и пак казвам, ако песента на софито не беше се появила на евровизия, няма почти никакъв шанс да я бях чул... не харесвам чалгата, а софката ужасно много ме дразни... но в случая песента е добра и подходяща ...толкоз

не съм виновен, че трудно разграничавате нещата и заклеймявате някаква песен като негодна заради етикетите - циганка, чалга.... и не знам си какво! като съм почти убеден, че половината дето са против песента слушат повече чалга от мен, ама как да е - здраве да е