Софи Маринова спечели Евровизия

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Re: Софи Маринова спечели Евровизия

Мнениеот Синьо сърце » 01 мар 2012 00:03

nakito18 написа:Пффф всичко ли мразите? И аз мразя циганите, ама в случая Софка е на светлинни години пред утайката, явила се на тоя конкурс!

Какво общо има мразенето с бездарието,бе? Ей такива като тебе, дето слушат мангалска музика и Азис им е музикалния идол ебават ма....а на България![/quote]

Ти ли ще ми кажеш, дали аз ебавам мамата на България? Пак се стигна до чалгата я слушат простаците и т.н. А ти, какво направи за страната си, за да я измъкнеш от тинята на циганизацията???????[/quote]
Аз давам хляб на хора и им плащам заплати и осигуровки, и съм лоялен към държавата, макар че тя не е към мене...Аз си плащам данъците, за разлика от мангалската паплач. Ти ли ще ми държиш сметка, бе, чалгар? Ти ли ще ме питаш аз какво съм направил?
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
rado.
Контакти:

Re: Циганка представя България на Евровизия!

Мнениеот rado. » 01 мар 2012 00:05

Red Warrior написа:
goalkeeper написа:Писуещите тук дали са гласували за някой друг, та се възмущават???
Защото до колкото видях беше спечелила с около 6800 смс-а. Десислава имаше 3 хиляди и нещо. Не е голяма активност, ама повечето хора изобщо не се интересуват от тоя конкУрс, пък много реват после защо тоя, защо оня...

6800 смс-а??? То сичкото роми от Факултето гласували значи :lol:

И някои фенове на Литекс от......Пловдив :o :oops: :o

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 01 мар 2012 00:05

MoNteSo написа:
ogrizko написа:много сте зле! първо, че не слушам чалга! след туй.... песента не е баш чалга, не знам слушали ли сте я изобщо, или така си ги плещите наизуст да се правите на велики патриоти! може да има някоя друга извивка, но като цяло не дразни песента освен финала - ай лав ю ...малко повече чалга е вкарала и това дразни, но все пак може да се пренебрегне :roll: песента е мелодична, припева е подходящ човек да си го тананика, може да остане в съзнанието и да получи гласове! песента е подходяща за евровизия със сигурност.... другите песни бяха супер убити общо взето и направени по-скоро за слава на изпълнителя или групата, отколкото с някаква насоченост кое е подходящо за евровизия.... просто повечето искат да продадат себе си, да ги видят повече хора.... софито сигурно и тя това иска, но поне се е постарала малко да направи песен, която е подходяща за конкурса, а на кое място ще се класираме ще видим :!:

Моля те обясни ми каква трябва да е песента преставяща ни в Евровизия ?

хората го гледат конкурса да се забавляват повече и за шоуто, а не да слушат някакви посредствени песни.... чух ги другите, има още 1-2 дето стават и толкоз... само дето тази най-много се помни, тук не става въпрос дали дадена песен ти харесва, а да се открои по някакъв начин малко или много, за да може да се гласува за нея :) чужденците нито са наясно, че е циганка... нито познават чалгата.... просто са смешни и жалки коментарите на псевдопатриотите.... слагат някакви етикети и се чувстват значими... нещо като псевдо футболните фенове дето ходят на стадиона да псуват, трошат и да се бият :mrgreen:
но като се има предвид, че в спортен форум се намираме, почти футболен.... май не би трябвало да е изненада това :twisted:
и пак казвам, ако песента на софито не беше се появила на евровизия, няма почти никакъв шанс да я бях чул... не харесвам чалгата, а софката ужасно много ме дразни... но в случая песента е добра и подходяща ...толкоз :!: не съм виновен, че трудно разграничавате нещата и заклеймявате някаква песен като негодна заради етикетите - циганка, чалга.... и не знам си какво! като съм почти убеден, че половината дето са против песента слушат повече чалга от мен, ама как да е - здраве да е 8-)
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
gin
Контакти:

Мнениеот gin » 01 мар 2012 00:07

MoNteSo написа:
nakito18 написа: Ти ли ще ми кажеш, дали аз ебавам мамата на България? Пак се стигна до чалгата я слушат простаците и т.н. А ти, какво направи за страната си, за да я измъкнеш от тинята на циганизацията???????

Докато някои са си слушали Софито, други бяхме на протести срещу циганизацията.

[offtopic]точно такива като теб от "гвардията" на боян расате сте ми много ясни. сигурно има и доста свестни момчета, но повечето след 8-ми клас образованието им че чуждо. и я ме просветли, как точно си протестирал срещу циганизацията? - бил си мангали в подлезите или...?[/offtopic]
национализмът не се прожектира по форумите, както явно си си въобразил
Един отбор е на света, завинаги в нашите сърца...
За нас е Той религия...

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 01 мар 2012 00:07

А Лорди, които спечелиха преди години, а? Те сякаш бяха направо пример... Щях да повърна като разбрах, че са спечелили. А онзи травестит от Украйна, който стана втори преди години? Я се спрете малко, заради тази злоба сме на това дередже! И аз мразя мангалите, ама случая няма нищо общо.... И 100% даже не сте гледали конкурса злобари. Дай да нареждаме само. Тази песен беше най-малко зле от всички!

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 01 мар 2012 00:07

BadBoy написа:Синьо сърце, не се сърди, но определено си скаран със стиловете музика.
Никой не те кара да гласуваш за нашата песен, гласувай за която пожелаеш, все пак живеем във времена на демокрация.
Същата тази песен ако беше изпълнена от друга певица щеше ли да бъде различно?

Не се сърдя. Като бивш професионален музикант мога да направя изводи за себе си...Ако вие не ги правите-лошо няма...Но не ми ги налагайте-смешно е! :) :) :)
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 01 мар 2012 00:09

Red Warrior написа:
goalkeeper написа:Писуещите тук дали са гласували за някой друг, та се възмущават???
Защото до колкото видях беше спечелила с около 6800 смс-а. Десислава имаше 3 хиляди и нещо. Не е голяма активност, ама повечето хора изобщо не се интересуват от тоя конкУрс, пък много реват после защо тоя, защо оня...

6800 смс-а??? То сичкото роми от Факултето гласували значи :lol:

Ама ти вярваш. че ако бяхме гласували 30 000 за друга песен-резултатът щеше да е различен??? Объркал си се, пич...

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 01 мар 2012 00:09

Синьо сърце написа:
BadBoy написа:Синьо сърце, не се сърди, но определено си скаран със стиловете музика.
Никой не те кара да гласуваш за нашата песен, гласувай за която пожелаеш, все пак живеем във времена на демокрация.
Същата тази песен ако беше изпълнена от друга певица щеше ли да бъде различно?

Не се сърдя. Като бивш професионален музикант мога да направя изводи за себе си...Ако вие не ги правите-лошо няма...Но не ми ги налагайте-смешно е! :) :) :)

Пич, не че нещо, но този, който се опитва да налага мнение и изводи си ти!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 01 мар 2012 00:11

MORSKI написа:А Лорди, които спечелиха преди година, а? Те сякаш бяха направо пример... А онзи травестит от Украйна, който стана втори преди години? Я се спрете малко, заради тази злоба сме на това дередже! И аз мразя мангалите, ама случая няма нищо общо.... И 100% даже не сте гледали конкурса злобари. Дай да нареждаме само. Тази песен беше най-малко зле от всички!

+1
Наистина,не знам тая вечер какво им е станало на някои хора!?Аз такова плюене и расизъм не съм виждал досега!Дори и в теми,където се обсъждат как някои циганин е убил българин!?
П.П.Синьо Сърце,нещо много си прегрял тая вечер :)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 01 мар 2012 00:12

MORSKI написа:А Лорди, които спечелиха преди години, а? Те сякаш бяха направо пример... Щях да повърна като разбрах, че са спечелили. А онзи травестит от Украйна, който стана втори преди години? Я се спрете малко, заради тази злоба сме на това дередже! И аз мразя мангалите, ама случая няма нищо общо.... И 100% даже не сте гледали конкурса злобари. Дай да нареждаме само. Тази песен беше най-малко зле от всички!

Не е вярно.На Ивайло песента е много по-добра.

Върни се в “Свободна зона”