Намушкаха с нож самбиста Благой Иванов - Багата

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sostenere
Контакти:

Re: Намушкаха с нож самбиста Благой Иванов - Багата

Мнениеот sostenere » 28 фев 2012 00:19

http://gong.bg/view_article.php?article_id=255759

23-годишен мъж, с прякор Дъмпела, е задържан от столичната полиция за нападението на ММА боеца Благой Иванов-Багата. Името на Дъмпела се свързва с люлинския ъндърграунд, информира DarikNews.bg.

Мъжът е криминално проявен, като първото му задържане е през 2008 г. за изнудване. През 2009 г. е задържан в Дупница за притежание на наркотици и използване на неистински документи - в колата му е открита дрога, а при последвалата проверка се установило, че номерът и документите на автомобила са фалшиви.

Спортистът беше наръган с нож под мишницата. При мелето леко пострадаха приятелите на спортиста Станой Тодоров и Момчил Кондов, познати на полицията заради побой, кражба и хулиганство. След сбиването нападателите се изнесли от дискотеката необезпокоявани.

Това нормално ли е ? Багата, единствен от горепосочените няма криминално досие, защото баща му е някакъв в ГДБОП, което е още по-лошо в случая... До кога ще стоим и ще си мълчим, ще гледаме как криминално проявени се колят и бият, като нищо под влиянието на дрогата и пиенето, което поглъщат може да дръпнат следващ път приятелката ти, ти да я защитиш и да те пребият като куче в дискотеката, а охраната само ще те изхвърли навън... после отиди се оплаквай на полиция, те ще си го преместят. Те единствено могат да надуват мускули на стадиона, там са много важни, по дискотеките пълно с дрога, сутеньори, проституки, побоища всеки ден, ама на стадиона непълнолетните трябва да са с придружители след 20 часа и се пишат декларации, путки майни... глупости, а в дискотеките 20 %, ако не и повече са непълнолетни след 12 часа, не ти дават една бира да изпиеш преди мач, ама ако почне да се пише по тези теми и всичко в България, може би един ден няма да стигне. Има нещо много сбъркано в цялата смешна държава.
Животът ми без Левски е безмислен
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 29 фев 2012 00:19

dunavfc написа:
MORSKI написа:Абе човек ти наистина ли не си ставал свидетел на подобни неща, в инкобаор ли живееш? На един познат, най-добрият му приятел така на улицата вечерта го спират някакви и го пребиват почтидо смърт. Оправданието им после било, че ги бил гледал лошо???? Момчето е много печено, не знам дали се оправи! Казах ти, че и с моиблизки приятели са ставали подобни неща, без да има т.нар причина, която ти търсиш! Просто народът е озлобял... Не ти пожелавам да ти се случват описаните от мен и колегата случаи. Живей в заблуда, ок, твой избор, но не ни казвай, че няма как да те нападнат 1-2-3-4, че и повече човека без причина!

Естествено,че могат да те пребият като си невиннев,но това е изключителна рядкост ! И пак ми изопачаваш думите,не ми отговори може ли нормален човек да го пребият 7-8 човека с бухалки и ножове ? И това не означава,че народът се е озлобил в САЩ постоянно се случват неприятни инциденти от типа "Влиза някакъв ненормалник в училище,супермаркет или квото и да е било и избива 20 човека,защото сутринта е бил кисел..." Е означава ли това,че американците са по-озлобени хора от нас ?

Да, може да го пребият 7-8 човека! И се е случвало! Не попадаш на точното място и по точното време. Има такива друсалки и филмари, че бедна ти е фантазията! Да, може би не сме единствени. Светът се е озлобил, но при нас става пословично!

niko_

Мнениеот niko_ » 29 фев 2012 20:10

Морски, това е всекидневие в целия свят да излезеш на дискотека и да те пребият или направо да те убият. Такива работи с Маями се случват и през деня, докато си в някой клуб

Върни се в “Свободна зона”