Войната в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Re: Войната в Украйна

Мнениеот icko65 » 28 сеп 2022 21:12

Groucho написа:
icko65 написа:Перке..

А, това е мое изразно средствоИзображение

icko65 написа:Един работник като закъснея със заема си му разкатават фамилията за 1000лв.. тия свирчовци имат над 17 трлн. доларва дълг..

Всъщност към 30 трилиона вече.

Дали знае колко е това.. 30 000 милиарда. Ми дайте на Украйна 10 000 милиарда.. няма да задлъжнеете много. Както сте я под карали. Налииии..война ще печелите. Лихмуси.. Има едно произведение на Хр. Смирненски. Стълбата.. Или Приказка за стълбата.. Забравих. Да я прочетат на Запад. Писана е преди около 100г.Тоя свят уж на добре върви пък сравнено с тогава... По зле сме. С ядрени бомби ще се трепем... Малоумници.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 28 сеп 2022 21:13

Още 18 хаймарса потегляли към УКР. Към досега наличните 16.

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 28 сеп 2022 21:19

tiamat написа:Още 18 хаймарса потегляли към УКР. Към досега наличните 16.

16 налични... Едва ли. Те толкоз им дадоха
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

На линия
ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 28 сеп 2022 21:26

Groucho написа:
icko65 написа:Перке..

А, това е мое изразно средствоИзображение

icko65 написа:Един работник като закъснея със заема си му разкатават фамилията за 1000лв.. тия свирчовци имат над 17 трлн. долара дълг..

Всъщност към 30 трилиона вече.

Няма проблеми, те никога няма да върнат този дълг. САЩ отдавна е една фалирала държава, която се крепи единствено на печатницата, статута на долара (това е най-ключовият фактор) и военната машина ....

Colonelcassad
Контакти:

Мнениеот Colonelcassad » 28 сеп 2022 21:29

Groucho написа:Всъщност към 30 трилиона вече.

И изнасят инфлация в цял свят заради статута на долара.

Едва ли тези всички 16 са налични към този момент, та може би заради това ще се прави нова доставка да запълни загубите.
Последна промяна от Colonelcassad на 28 сеп 2022 21:32, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 28 сеп 2022 22:00

Colonelcassad написа:
Groucho написа:Всъщност към 30 трилиона вече.

И изнасят инфлация в цял свят заради статута на долара.

Ами кой ги бие по главата всички държави по света да купуват американски дълг, да търгуват в долари и т.н.? Купува се, защото се счита за най-сигурния. Толкоз. Дай някакво предложение как да се противодейства (за промяна към по-добро) на статута на долара и инфлацията, причинена от него?

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 28 сеп 2022 22:01

Colonelcassad написа:

Едва ли тези всички 16 са налични към този момент, та може би заради това ще се прави нова доставка да запълни загубите./quote]
Не знам. Но не съм чувал да има неналични май. Освен за някакви дървени бях чул :))

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 28 сеп 2022 22:37

icko65 написа:
Thsmith написа:
tiamat написа:
JimBeam написа:Не вярваш на украинската пропаганда, но вярваш на руската като цитираш гордо един от лакеите на Путин, Песков?
Значи каквото каже Украйна е 100% лъжа и дума и не може да става да казват нещо вярно, но Русия като каже там съмнения няма така ли? Не съм те видял да кажеш нещо против Русия и действията им като цяло?

Мдам, силно "неутрален" е тоя екземпляр. Пълна неподкрепа и за двете страни :))

Аз редовно казвам, че за мен това е много по голям проблем. Липсата на желание, смелост да излезеш и да кажеш, че си Ватник и подкрепяш тази страна. Не че е хубаво, но поне откровено заявяваш позицията си, може да не сме съгласни с нея, но живеем в демокрация. Всеки има право на мнение. Гадното е, че почти никой не го прави това, а се започва лицемерие как видиш ли си неутрален и тн. Просто срам да си кажеш нещата каквито са или нещо друго де.

Ето аз никога не съм се крил. Винаги съм казвал, че ненавиждам "съветите" и смятам, че почти всичко идващо от там е проблем. Откровено съм казал, че съм готов да търпя дори финансови негативи ако това доведе до изолацията и дори разпада на това чудовище. Всичко лошо за тях е добре за мен и тн. Въпрос на откровеност!

Да.. И аз съм откровен.. Мразя Щатите. Обичам Русия.

Между другото, точно за теб си мислех докато го пишех. Пример за някой, който не се срамува да каже, че е ватник и толкова. За разлика от останалите "неутрални".
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 28 сеп 2022 23:22

Colonelcassad написа:
Soulen написа:Да те питам и теб, защо подкрепяш държава, която прави още по-големи зулуми и с нищо не се различава от САЩ. Освен, че е по-нагла и ни е враг от другата страна на барикадата.

Къде видя подкрепа?!

Това, че не вярвам на украинската пропаганда, украинските тролове и на изтърканите опорки на русофобите, не означава че подкрепям Русия. Мантрата на русофобите е, че звярът Путин една вечер както си седял в бункера, препил с водка, преял със сельодка, нещо му станало, изведнъж изперкал и нападнал съседа си, който до тоя момент кротко си седял ни лук ял, ни лук мирисАл.

Другата опорка на същата тези милитаристична група русофоби е, че мирът и мирните преговори са немислими. Независимо, че могат да спестят хиляди животи, ужаси и разрушения.

Ще водим война с Путин на всяка цена до последна капка кръв и до последния украинец.

А зулумите на САЩ едва ли някой скоро ще ги надмине, дори Русия е безсилна.

Да бе ти беше неутрален, как забравихме. :D
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 28 сеп 2022 23:30

Тая мантра как видиш ли, долара ще бъде изместен, в тази тема преди 8 години я развиваха и други путинофили, които вече не пишат тук.
Как щели да си търгуват с местни валути, как китайските хартийки, щели да станат водеща валута, как Русия и Китай си били самодостатъчни и тем подобни брътвежи на путинофилите.
Всички са правени по калъп на литър одеколон :D
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Върни се в “Свободна зона”