Войната в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Re: Войната в Украйна

Мнениеот Soulen » 28 сеп 2022 17:36

ReBorn1982 написа:
Soulen написа:Някой забеляза ли колко са гласували на въпросните референдуми в области с над 1 милион души? 30 хиляди или по-малко от 3 процента. Тоест над 80 са против, ако махнем тези, които нямат право да гласуват. Който е бил ЗА е гласувал, ако приемем фикцията на някаква честност въобще. Пълна пародия, ама то смееш ли да отидеш. В България изборите изглеждат като чисти и непорочни пред такива в азиатските кочини.

Че в Косово даже и референдум нямаше ..... там беше още по-голяма пародия.

Щом си против едното, защо подкрепяш другото?
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 28 сеп 2022 17:37

Colonelcassad написа:Наистина бяха излишни тези референдуми, трябваше като Косово направо без референдум да се отцепят.

Да те питам и теб, защо подкрепяш държава, която прави още по-големи зулуми и с нищо не се различава от САЩ. Освен, че е по-нагла и ни е враг от другата страна на барикадата.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Colonelcassad
Контакти:

Мнениеот Colonelcassad » 28 сеп 2022 19:07

Soulen написа:Да те питам и теб, защо подкрепяш държава, която прави още по-големи зулуми и с нищо не се различава от САЩ. Освен, че е по-нагла и ни е враг от другата страна на барикадата.

Къде видя подкрепа?!

Това, че не вярвам на украинската пропаганда, украинските тролове и на изтърканите опорки на русофобите, не означава че подкрепям Русия. Мантрата на русофобите е, че звярът Путин една вечер както си седял в бункера, препил с водка, преял със сельодка, нещо му станало, изведнъж изперкал и нападнал съседа си, който до тоя момент кротко си седял ни лук ял, ни лук мирисАл.

Другата опорка на същата тези милитаристична група русофоби е, че мирът и мирните преговори са немислими. Независимо, че могат да спестят хиляди животи, ужаси и разрушения.

Ще водим война с Путин на всяка цена до последна капка кръв и до последния украинец.

А зулумите на САЩ едва ли някой скоро ще ги надмине, дори Русия е безсилна.

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 28 сеп 2022 19:38

Не вярваш на украинската пропаганда, но вярваш на руската като цитираш гордо един от лакеите на Путин, Песков?
Значи каквото каже Украйна е 100% лъжа и дума и не може да става да казват нещо вярно, но Русия като каже там съмнения няма така ли? Не съм те видял да кажеш нещо против Русия и действията им като цяло?

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 28 сеп 2022 19:48

JimBeam написа:Не вярваш на украинската пропаганда, но вярваш на руската като цитираш гордо един от лакеите на Путин, Песков?
Значи каквото каже Украйна е 100% лъжа и дума и не може да става да казват нещо вярно, но Русия като каже там съмнения няма така ли? Не съм те видял да кажеш нещо против Русия и действията им като цяло?

Мдам, силно "неутрален" е тоя екземпляр. Пълна неподкрепа и за двете страни :))

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 28 сеп 2022 19:57

Soulen написа:
ReBorn1982 написа:
Soulen написа:Някой забеляза ли колко са гласували на въпросните референдуми в области с над 1 милион души? 30 хиляди или по-малко от 3 процента. Тоест над 80 са против, ако махнем тези, които нямат право да гласуват. Който е бил ЗА е гласувал, ако приемем фикцията на някаква честност въобще. Пълна пародия, ама то смееш ли да отидеш. В България изборите изглеждат като чисти и непорочни пред такива в азиатските кочини.

Че в Косово даже и референдум нямаше ..... там беше още по-голяма пародия.

Щом си против едното, защо подкрепяш другото?

Щото лицемерният Запад заслужава точно това. С Косово се изплюха върху всякакви международни закони и правила, сега нека реват, че с техните камъни по техните глави.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 28 сеп 2022 20:04

tiamat написа:
JimBeam написа:Не вярваш на украинската пропаганда, но вярваш на руската като цитираш гордо един от лакеите на Путин, Песков?

Аз редовно казвам, че за мен това е много по голям проблем. Липсата на желание, смелост да излезеш и да кажеш, че си Ватник и подкрепяш тази страна. Не че е хубаво, но поне откровено заявяваш позицията си, може да не сме съгласни с нея, но живеем в демокрация. Всеки има право на мнение. Гадното е, че почти никой не го прави това, а се започва лицемерие как видиш ли си неутрален и тн. Просто срам да си кажеш нещата каквито са или нещо друго де.

Ето аз никога не съм се крил. Винаги съм казвал, че ненавиждам "съветите" и смятам, че почти всичко идващо от там е проблем. Откровено съм казал, че съм готов да търпя дори финансови негативи ако това доведе до изолацията и дори разпада на това чудовище. Всичко лошо за тях е добре за мен и тн. Въпрос на откровеност!
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Colonelcassad
Контакти:

Мнениеот Colonelcassad » 28 сеп 2022 20:30

За разлика от вас, неватници, аз не смятам, че гледам мач Левски-ЦСКА, така че вие си се делете на агитки, аз съм пас.

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 28 сеп 2022 20:49

Thsmith написа:
tiamat написа:

Аз редовно казвам, че за мен това е много по голям проблем. Липсата на желание, смелост да излезеш и да кажеш, че си Ватник и подкрепяш тази страна. Не че е хубаво, но поне откровено заявяваш позицията си, може да не сме съгласни с нея, но живеем в демокрация. Всеки има право на мнение. Гадното е, че почти никой не го прави това, а се започва лицемерие как видиш ли си неутрален и тн. Просто срам да си кажеш нещата каквито са или нещо друго де.

Ето аз никога не съм се крил. Винаги съм казвал, че ненавиждам "съветите" и смятам, че почти всичко идващо от там е проблем. Откровено съм казал, че съм готов да търпя дори финансови негативи ако това доведе до изолацията и дори разпада на това чудовище. Всичко лошо за тях е добре за мен и тн. Въпрос на откровеност!

Да.. И аз съм откровен.. Мразя Щатите. Обичам Русия. Не може държава с космичен дълг да печата пари и да ги налива за война а не мир както прокламира от 20г.Да вкарва лъже демокрация по целия шибан свят ламтящ за пари и аз да ги боготворя. Перке.. Един работник като закъснея със заема си му разкатават фамилията за 1000лв.. тия свирчовци имат над 17 трлн. долара дълг.. Ама видиш ли не ни пука и още 12 млрд. на Украйна ще дадем.. За война пич... Аз като не си плащам дълга нищо не мога да давам. Нямам печатница. Разбираш ли къде е хуманност та или аз съм тъп. Гласувайте на изборите.. Да не забравите. Бог прощава.. Путин.. Не.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 28 сеп 2022 20:53

icko65 написа:Перке..

А, това е мое изразно средствоИзображение

icko65 написа:Един работник като закъснея със заема си му разкатават фамилията за 1000лв.. тия свирчовци имат над 17 трлн. долара дълг..

Всъщност към 30 трилиона вече.

Върни се в “Свободна зона”