THE G.A.M.E написа:fcb_bg написа:За православието целенасочено не съм убеден, но за унищожаването на националната идентичност съм съгласен, че им е цел.
Реално кликата на върха на пирамидата има интерес от размиването на етносите.
Едно еднородно население на една Планета ( за целта обаче ще трябват поне 200 г. освен ако населението на Земята не се намали изведнъж с поне 1/3-та ) ... Ще е по-лесно за управление.
Но това мултиплициране не се извършва само тук, или само в Европа, по-цял свят е.
Не-напразно филмовата индустрия ни показва смесени бракове, между черни и бели, жълти и бели, жълти и черни.
И не само филмовата, но и образователните канали.
Все повече етно групи отиват да живеят в среда, чужда за техният етнос.
Ние вдигаме врява, че все повече арабески се заселват в Европа, но и много европеиди ( в това число и хора от 2-те Америки, както и Австралия ) ... Се заселват в арабският свят.
Например населението на прогресивно нарастващия Дубай е 60/40 в полза на европеидите, тоест там живеят по-малко арабели, от колкото бели.
От друга страна разнообразието на гени при смесените деца, дава повече интелект, по-здрав имунитет, като цяло по-съвършен индивид.
Но и генетичните пороци на дадена нация, се унаследяват, така че си има и слабости.
Обаче няма спор, тече заличаване на нациите, но проблема не е локален, а глобален.
Сигурен съм, че много хора ще ме разберат погрешно, но...
Заличаването на нациите в исторически мащаб занапред няма да е ПРОБЛЕМ.
Хората трябва да се обединят под някаква форма, рано или късно. Едно от нещата, които ще спомогнат за това, а после ще се засилят когато обединението стане факт ще бъде именно размиването на нациите, което ще прерасне в заличаване. Между другото не е изключено докато трае процеса буквално да възникват нови нации, поне временно. Говорим за немалък период от време. Не стане ли всичко това хората ще имат още едно нещо, което да ги разделя.. нещо, докарало немалко проблеми досега.
Верността и службата към НАЦИЯТА трябва да бъдат заменени с вярност и служба за РОДИНАТА. Ако някой не може да направи разлика между двете може да не коментира.
Национализма е добро убежище, но до време. Преди някой да подскочи.. нека се сети, че освен българи, турци, китайци, бразилци (примерно), черни, бели, жълти и т.н. всички ние сме хора. И в съвременния свят, днешните модерни времена всички хора са близо 1 до друг в известен смисъл. Освен това.. глобалните проблеми ще бъдат общи проблеми. Които ще бъдат решавани (ако бъдат де) само от ВСИЧКи, иначе просто няма да стане.
[/center]