8888 е на Чандъров, с партньор чужденец.
Купено "ноу хау" от платформата Evolution gaming, която ползваше и 7777, за тва си приличат.
Поръчката със затварянето на другите сайтове също е навреме
Схема за пари - как да ограбите букитата 2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Схема за пари - как да ограбите букитата 2
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
Лентата на 'домашната' страница отгоре е копие на тая от 7777,вкл. и някакви VIP точки,с които играеш за предметни награди....коеф. за спорт са взети от доставчика на уинбет и сезам - едно към едно са - като изглед,навигация,стойност....което не е много добре,щот не са високи.Важното е да има бонуси.
п.п. - колегата отгоре за 'затваряне на кои други сайтове' говори ?
п.п. - колегата отгоре за 'затваряне на кои други сайтове' говори ?
Новият сайт цял ден има проблеми с връзката, но да кажем, че това е нормално за стартираща платформа.
Какви са ви отзивите, много малко коментари се четат в темата? На мен ми се падна подаръче от 8 лева, ама явно може да се играе само на определени "промоции". Като цъкнах едната там за начален бонус спорт, понеже казина не ме интересуват, почнаха да се въртят разни футболни топчици и "спечелих" 100 процента бонус до 250 лева, има и бутон Депозирай. Демек, то това си е първоначалният бонус спорт с всичките му последващи условия за превъртане, както е при другите букмейкъри, а? Ако е така, ебаси и подмолната "щедрост", ебаси и големите награди.
А липсва и родната Ебем ти Лига.
Какви са ви отзивите, много малко коментари се четат в темата? На мен ми се падна подаръче от 8 лева, ама явно може да се играе само на определени "промоции". Като цъкнах едната там за начален бонус спорт, понеже казина не ме интересуват, почнаха да се въртят разни футболни топчици и "спечелих" 100 процента бонус до 250 лева, има и бутон Депозирай. Демек, то това си е първоначалният бонус спорт с всичките му последващи условия за превъртане, както е при другите букмейкъри, а? Ако е така, ебаси и подмолната "щедрост", ебаси и големите награди.
А липсва и родната Ебем ти Лига.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Спортната платформа на тези,Уинбет и Сезам е от един и същ източник,може да направиш справка - още не са извадили за ефбет лига....пък 100 % до 250 лева си е чудно - защото май искат само 6 отигравания,доколкото мернах бегло,в Уинбет врътките са 14 пъти 
mizantrop написа:Спортната платформа на тези,Уинбет и Сезам е от един и същ източник,може да направиш справка - още не са извадили за ефбет лига....пък 100 % до 250 лева си е чудно - защото май искат само 6 отигравания,доколкото мернах бегло,в Уинбет врътките са 14 пъти
Например: ако депозирате 250.00 лева, ще получите 250 лева бонус!
След получаване на бонуса, участникът трябва да направи спортни залози на обща стойност: 6 пъти размера на бонуса.
При изпълнение на условията, бонус средствата ще бъдат кредитирани по игралната сметка.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
- metodito
- Контакти:
Мойта схема, на която един пич много се смя е ясна: печалба всеки месец от над 200%. Вкарвам 12-15 лева на около три седмици, въртя ги със залози, при които един фиш никога не надвишава четири лева и си слагам всеки месец по 40-50-60 лева в банковата карта. Първо ми е по-кеф докато гледам мача и след това печеля. Да, малко, но пак си е печалба. Удовлетворение, не далавера.
TristaNNN написа:mizantrop написа:Спортната платформа на тези,Уинбет и Сезам е от един и същ източник,може да направиш справка - още не са извадили за ефбет лига....пък 100 % до 250 лева си е чудно - защото май искат само 6 отигравания,доколкото мернах бегло,в Уинбет врътките са 14 пъти
Например: ако депозирате 250.00 лева, ще получите 250 лева бонус!
След получаване на бонуса, участникът трябва да направи спортни залози на обща стойност: 6 пъти размера на бонуса.
При изпълнение на условията, бонус средствата ще бъдат кредитирани по игралната сметка.
Да,правилно си прочел - 6 пъти....в Уинбет същото е с 14 врътки - 7 пъти депозита и 7 пъти бонуса
В Уинбет изискването за превъртане също е 6 пъти, бонусът обаче е 200, а не 100 процента. Може преди да е било 14, не съм следил, но сега си е точно 6 и се превърта без проблеми за десетина дни. Излиза, че в новите осмици превъртането е един път и половина по-трудно, при това минималният коефициент е 1.5 срещу 1.3 в Уинбет. Не знам обаче доколко са коректни в плащането, ако сумата набъбне в края на превъртането. Някой имал ли е проблеми с теглене от Уинбет?
Odessit написа:В Уинбет изискването за превъртане също е 6 пъти, бонусът обаче е 200, а не 100 процента. Може преди да е било 14, не съм следил, но сега си е точно 6 и се превърта без проблеми за десетина дни. Излиза, че в новите осмици превъртането е един път и половина по-трудно, при това минималният коефициент е 1.5 срещу 1.3 в Уинбет. Не знам обаче доколко са коректни в плащането, ако сумата набъбне в края на превъртането. Някой имал ли е проблеми с теглене от Уинбет?
чети малко по-внимателно :
''12. За да осъществите теглене, трябва да направите квалифициращи залози на стойност 6 пъти общата сума на депозита плюс бонуса (при депозирани 100 BGN и получен 200 BGN бонус, трябва да се направят залози за (100+200)*6 = 1800 лева).- това от Winbet....6 пъти депозита плюс 6 пъти бонуса - общо 12 пъти.....аз преди месец последно някъде влизах там да чета,беше 7 плюс 7.
...само не виждам кво общо имат коеф. с превъртането...явно си голям лаик
Във връзка с превъртането в сайта на 8888, си писах с чат оператор и схемата е донякъде като при бет365, но по-интересна:
Ако вземеш първоначален бонус спорт от 100 лева, примерно, трябва да превъртиш сумата на този бонус с парите от депозита си х 6. Сиреч, ако чукнеш депозит от 100 лева и вземеш бонус от 100 лева, трябва да превъртиш едни 600 лева - това е само сумата на бонуса.
Условията за превъртане са единичен залог на коефициент 1.5 или нагоре, или колонка на коефициент 1.3 и нагоре (това не мога съвсем да го асимилирам - дали става дума за общ коефициент на колонката от 1.3 или участващите пазари в колонката поединично да са поне 1.3).
Превъртането трябва да стане за 30 дни, а ако е успешно, тия 100 лева бонус се появяват в баланса ти и стават изтегляеми пари. Тука е разликата с останалите букмейъри , явно няма схеми с безплатен залог при началния бонус, а сумата на бонуса веднага става изтегляема, стига да я превъртиш успешно преди това, разбира се.
Ако вземеш първоначален бонус спорт от 100 лева, примерно, трябва да превъртиш сумата на този бонус с парите от депозита си х 6. Сиреч, ако чукнеш депозит от 100 лева и вземеш бонус от 100 лева, трябва да превъртиш едни 600 лева - това е само сумата на бонуса.
Условията за превъртане са единичен залог на коефициент 1.5 или нагоре, или колонка на коефициент 1.3 и нагоре (това не мога съвсем да го асимилирам - дали става дума за общ коефициент на колонката от 1.3 или участващите пазари в колонката поединично да са поне 1.3).
Превъртането трябва да стане за 30 дни, а ако е успешно, тия 100 лева бонус се появяват в баланса ти и стават изтегляеми пари. Тука е разликата с останалите букмейъри , явно няма схеми с безплатен залог при началния бонус, а сумата на бонуса веднага става изтегляема, стига да я превъртиш успешно преди това, разбира се.
Последна промяна от TristaNNN на 23 сеп 2021 12:04, променено общо 1 път.
[offtopic]
[/offtopic]