Първо, черна кутия винаги могат да подхвърлят, ако се искали конспирацията да е изпипана.
Черна кутия, на която да монтират автентични аудио записи и маршрут, траектория, височина на полета, която да съответства на маршрута на похитените самолети. Трудна работа особено ако похитени самолети няма.
Правят се някакви фалшиви записи и готово. Могат да се подхвърлят всякакви части, не да ги анимират, а да ги подхвърлят. Примерно като дори още същата нощ стоварят 3 тира със самолетни части от близката морга за самолети. Не виждам какъв е проблемът.
Сериозно? Значи викаш на сутринта моравата пред Пентагона ще осъмне с няколко десетки тона самолетни части плюс обгорени трупове на хора. ПРед десетки хиляди свидетели. После към 9-9:30 ще дойде самолета, който ще се разбие в стената. Частите и труповете, сложени предварителни ще са от разбилия се няколко часа по-късно самолет. Просто от шок и ужас, че предстои удар самолетът ще започне да се разпада във въздуха и частите му ще кацат върху полянката пред Пентагона. Хората от страх, че самолетът ще се разбие, ще се палят със запалки, после ще се хвърлят с парашут, който ще ги навигира към моравата пред Пентагона.
Какво, не са знаели предварително монтажиста какъв самолет ще избере при монтажа ли?
Остави монтажиста. Нали има едни полети от Бостън и Вашингтон към Лос Анджелис, които били на Юнайтед Еърлайнс-Боинги 767 и 757. В моргата дали има двигатели на боинги 767 и 757. И колко близо е моргата до Пентагона и Шенксвил. От Шенксвил сигурно има доста разстояние до моргата.
На мен този сценарий ми се вижда много по-лесен за осъществяване и решава от воле всички въпроси, от колкото да не се прави нищо и да се стискат палци никой да не забележи, че самолет няма. Между другото, има ли останки от ракета?
Да бе и на Тери Пратчет този сценарий му се вижда доста лесен, както и на Джоан Роулинг. Що не й се обадиш да напишете някой съвместен роман? Ще пожънеш голям успех.
Жената се била объркала? Според теб дали тая жена някога е чувала такъв гръм, при това от толкова близо? Ти чувал ли си, знаеш ли за какво става въпрос и дали изобщо можеш да объркаш това с нещо друго?
Ми може и да е чувала, щом така го описва. Или викаш тази жена много вярва в теорията на конспирацията. Само ти, бобмарли, 1982, които вярват, че пожар причинява рухване на стоманен небостъргач не сте по теориите, а по твърдите доказателства.
Искам само да ти покажа какви смешни свидетели ми цитираш. Едните видели ракета, другите Чесна, третите не знаят какво са видели, четвъртите нищо не са видели.
Никой не е видял Чесна. Иначе дали са смешни или не свидетелите, доста е инфантилно и цинично да даваш квалификации. Ти сигурно като видиш посред бял ден тяло с 1000 км/ч да удря хотел Родина в софия, веднага ще диференцираш какво е и ще си много адекватен. Всеки ден виждаш и чуваш такива работи и веднага ще се сетиш за какво тяло става дума.
Оня сайт с архитекти и инженери, дето си дал линк, там какво говорят - опровергават официалната версия или лансират друга, която според тях отговаря на това, което се вижда?
Прочети си сам какво говорят. Сайтът е достатъчно подробен. На един клик разстояние си. Не е трудно.