bilyaletdinov написа:D.Georgiev написа:Аз като по-неутрален по темета искам само да попитам тези които злорадстват: - Наистина ли искате "А" група да остане без този "Ботев"? Цветан Василев не го харесвам, но вместо да си харчи парите за глупости поне направи нещо - база за ДЮШ на тима. Сигурен съм, че и стадиона щеше да бъде завършен. Та, наистина ли искате по-малка конкуренция и отборите ни да се замозалъгват че поредната есен ще направят нещо в ЕКТ? Надявам се макар със съкратени разходи този отбор да остане в елита, Пенев не обича чужденци, така че е много вероятно да залага на българи в стартовия състав. Аз тук освен положителни страни за всички, друго не виждам...
Чии пари е харчил Василев? Ако са негови да продължава да ги дава за Ботев какво му пречи? Парите обаче не са негови и в Ботев намаляват бюджета. Любо Пенев, ако е мъж трябва да си изпълни поетия ангажимент, дори и да бъдат продадени най-големите звезди на Ботев. Малко са отборите в България, които могат да бъдат устойчиви на решенията да "босовете" си.
И така да е, но ако не ги харчи за "Ботев", то това не значи че пак няма да ги придобие и да ги изхарчи за нещо друго - имение в Дубай (примерно). Така и така ги е взел от някъде, като ще ги харчи, нека е за спорт. Ако не е спортът, той няма да гледа да печели по-малко...