Евроизбори 2014 г. при 64,48% НЕГЛАСУВАЛИ! АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Анкета: За кой гласувахте в Евроизбори 2014?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Re: Евроизбори 2014 г. при 64,48% НЕГЛАСУВАЛИ! АНКЕТА

Мнениеот anihilator » 26 май 2014 02:16

Rafa написа:
dunavfc написа:Тогава, защо постоянно се натякват тия 65 % негласували, след като , резултат от тяхното недоволство няма. Тия 65 % ако създадат една партия, ще отвеят всичко живо, което мърда в момента в политиката.
Ти поне си интелигентен човек, не усещаш ли наистина , колко са смешни тия натяквания с негласувалите ? Все едно левскарската общност да дава акъл на 3000-те хил. които редовно ходят на ст. Георги Аспарухов, как да подкрепят отбора и как да го изпращат..

Еййй, това си много откъсано момченце :lol: Каква партия да направят бе :lol: Ти не осъзнаваш ли, че сред тези проценти имаш хора с най-различни възгледи :lol: Имаш леви, десни, крайно леви, крайно десни, центристи, националисти, еколози и т.н. ;) Ей това сте откъсаните герберасти :!:

Еми да направят 15 партии тогава но истината е , че 90 процента от тези хора са мрънкачи и ги мързи да си вдигнат задника за 10 минути ;)

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 26 май 2014 02:16

RedeviL написа:Дунавче, обаче така като чета, дали тая политика не си я обърнал малко на футбол.. Явно си попил от изказа на твоя вожд! :mrgreen: За теб победата си е най-важна и въобще не ти пука как и при какви обстоятелства е постигната. Целта на упражнението с изборите не е Бойко да вдигне десетата като Реал, а страната ни да се управлява от стойностни хора. За теб не е ли притеснителн фактът, че 65% от хората не виждат такива хора? Това е големият проблем за страната ни, а не пировата победа на Бойко! ;)

Давам постоянно примера с футбола, първо, защото това е спортен форум и най-вече футболен, както и спомената причина от мен,че в България, всеки разбира от футбол и политика, но рядко взема участие в двете начинания, освен на маса.
За мен не е притеснителен този факт,защото никой насила не е завързан в тях или му е забранено да гласува.
Над 2. 2 млн. души успяха да го направят, не виждма пречка и за другите.
Демокрацията се изразява чрез гласуване и изразяване на гражданска позиция, ако някой ми покаже друга алтернатива ще бъда много радостен.
Дали му харесва на мнозинството или не, тази страна , трябва да се управлява по някакъв начин, ако някой пак ми покаже друга алтернатива освен изборите, ще бъда двойно по радостен.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 26 май 2014 02:18

haha написа:
dunavfc написа:Хората, които сме гласували, сме казали, кого ще пратим...

Ми тогава защо се реве цяла година срещу Пеевски? Законно избран ли е за депутат- да. Законно избран ли е за евродепутат- да.

Аз лично не искам Пеевски да бъде шеф на ДАНС, пък дали ще бъде депутат в Парламента или в Брюксел изобщо не ми дреме, не зависи от мен. Това е само в правомощията на избиратели на ДПС. За ДПС не съм гласувал, така, че никого не съм пратил никъде. Да, Пеевски е избран законно, това никой не го оспорва.
Последна промяна от dunavfc на 26 май 2014 02:19, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Rafa

Мнениеот Rafa » 26 май 2014 02:18

anihilator написа:
Rafa написа:
dunavfc написа:Тогава, защо постоянно се натякват тия 65 % негласували, след като , резултат от тяхното недоволство няма. Тия 65 % ако създадат една партия, ще отвеят всичко живо, което мърда в момента в политиката.
Ти поне си интелигентен човек, не усещаш ли наистина , колко са смешни тия натяквания с негласувалите ? Все едно левскарската общност да дава акъл на 3000-те хил. които редовно ходят на ст. Георги Аспарухов, как да подкрепят отбора и как да го изпращат..

Еййй, това си много откъсано момченце :lol: Каква партия да направят бе :lol: Ти не осъзнаваш ли, че сред тези проценти имаш хора с най-различни възгледи :lol: Имаш леви, десни, крайно леви, крайно десни, центристи, националисти, еколози и т.н. ;) Ей това сте откъсаните герберасти :!:

Еми да направят 15 партии тогава но истината е , че 90 процента от тези хора са мрънкачи и ги мързи да си вдигнат задника за 10 минути ;)

И защо трябва да правят партии или каквито и да са политически сформирования. Явно не можеш да проумееш, че в тази държава има и честни хора :)
shumkar_44 написа:Специално за колегата с брадата, ще споделя малко информация за спортното ходене

soilwork написа:Извинявам се че се отклонявам от темата др.Шумкар-тоя "колегата с брадата"....снимката на профила не е негова,това е снимката на един футболен мениджър.

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 26 май 2014 02:18

Rafa написа:
anihilator написа:Искам да благодаря на всички които излязоха и гласуваха . Благодаря ви , че показахте на слугите на Путин , че тук не е мястото където ще си прави нова губерния :!: Благодаря ви , че защитихте името си на Българи :!: Благодаря ви и , че защитихте бъдещето на България :!:

Около 30% са гласувалите, от тях 1/3 са турците и циганите (може и повече да са), в общи линии можеш да си направиш сметката колко, какви и кои не искат Путин :lol: Това е по пътя на твоята логика :lol:

Е кои искат Путин :?: Ти искаш ли го :?:

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 26 май 2014 02:19

Tommi написа:Не ми се опира нито един диалект, все схващам смисъла. ;)
Пф, имаш филолог насреща. 8-)

anihilator, разбира се, че искат Путин някои хора, не си ли осъзнал още...
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 26 май 2014 02:20

Rafa написа:
anihilator написа:
Rafa написа:

И защо трябва да правят партии или каквито и да са политически сформирования. Явно не можеш да проумееш, че в тази държава има и честни хора :)

И в какво са честни на белот ли :lol:

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 26 май 2014 02:21

Laetitia написа:

Интересно ми е кои са и защо не гласуваха днес достатъчно от тях за да ни го покажат :)

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 26 май 2014 02:21

Laetitia написа:

Някой хора в този форум, чистосърдечно са си признавали ( уважавам честността им ), че искат България да бъде част от Руската федерация, така, че нищо шокиращо...

Потребителски аватар
Rafa

Мнениеот Rafa » 26 май 2014 02:22

Аз и одеве питах, ама така и никой не ми даде отговор 8-) Къде отидоха мъртвите души 8-) Какво стана с тях :roll: Нещо спряха да ги споменават преди изборите, а те не са никак малко 8-) Накрая да не се окаже, че гласувалите са много по-малко от обявените проценти 8-)
shumkar_44 написа:Специално за колегата с брадата, ще споделя малко информация за спортното ходене

soilwork написа:Извинявам се че се отклонявам от темата др.Шумкар-тоя "колегата с брадата"....снимката на профила не е негова,това е снимката на един футболен мениджър.

Върни се в “Свободна зона”