Тема за политика - България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тема за политика - България
Абе къде е нашият Тошко :D
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
bubka написа:metodito написа:Thsmith написа:paceto написа:
Ще ги видим сега какви експерти ще извадят.
Аз казвам - Командира и готово : )
Че то кой управлява България 33 години? Да не са теменужките.
Много хора все още си мислят, че за последните 30 години ни управяват от Москва. Истината е, че ни управляват западни проксита/юпита, които освен всичко друго си играят с руски капитали по такъв начин, че печалба от тази заигравка имат както Москва, така и самите те, но не и държавата!!! Мислите, че не е така ли? Погледнете колко пари напарвиха Просто Кирчо и компания от комисионни като вкарваха руски газ чрез посредници лятото!!!
Москва чрез Ахмед Доган и дъртите ченгета, това управлява България от 30 години.
Направиха си(ДС) "етническа" партия с твърд електорат с капитали от Москва
Щатите колкото и да се напъват нямат такова влияние тук, както руснаците и никога няма да го имат.
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
- Drunken_Master
- Контакти:
ivan56 написа:bubka написа:metodito написа:Thsmith написа:paceto написа:
Много хора все още си мислят, че за последните 30 години ни управяват от Москва. Истината е, че ни управляват западни проксита/юпита, които освен всичко друго си играят с руски капитали по такъв начин, че печалба от тази заигравка имат както Москва, така и самите те, но не и държавата!!! Мислите, че не е така ли? Погледнете колко пари напарвиха Просто Кирчо и компания от комисионни като вкарваха руски газ чрез посредници лятото!!!
Москва чрез Ахмед Доган и дъртите ченгета, това управлява България от 30 години.
Щатите колкото и да се напъват нямат такова влияние тук, както руснаците и никога няма да го имат.
Да, бе... Толкова ни управлява, че подкрепяме Украйна във войната срещу нея!? АХАХАХАХААХАХА...
И да знаете, че има и свобода на словото! ;)
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
bubka написа:JimBeam написа:Ама вие наистина ли вярвате, че на България точно сега и точно в този момент на криза ѝ трябва жена премиер, която от 15 години е извън България и си идва за празниците или да изпълни някоя политическа поръчка на Борисов? Борисов никакъв гениален ход не е направил с тази Габриел и го играе пак като при президентските избори срещу Радев т.е. тогава вярваше, че и магаре да сложи ще бъде избрано. Сега просто употребява Габриел като някакъв експерт, какъв точно експерт е? Това, че е евродепутат ли? Ми той и Джамбански е такъв и Бареков беше такъв и той ли е експерт? Тя самата Габриел си каза, че и било трябвало месец и нещо да се запознае с нещата у нас и тази ми била гениален ход за премиер в момент на криза и политическа криза дори? Тази ли ще ни измъква и вие сериозно ли вярвате, че Борисов ще я остави сама да води политиката? Ми той просто влиза в ролята на Доган и ще дърпа от сенките. Толкова ли нямаше кой друг да поставят за премиер? Нали са голяма партия и имат всякакви експерти?
Борисов изигра много умно нещата с тази кандидатура. Защото почти никой извън България и намиращ се в Европарламента не е наясно в детайли и не разбира нюансите, заради които ПП опонират на ГЕРБ. Единственото, което Европа ще види от цялата ситуация е как ПП отказват да подкрепят експертен кабинет с министър-председател човек, който идейно е силно обвързан с европейските политки и има вече изградена кариера и добра репутация в европарламента. А сравнението на еврокомисар с обикновен евродепутат е крайно несъстоятелно.
Мислиш ли, че не разбират?
https://www.politico.eu/article/the-cap ... ing-point/
ivan56 написа:Абе къде е нашият Тошко :D
Преговаря за министерски пост :))
tiamat написа:bubka написа:JimBeam написа:Ама вие наистина ли вярвате, че на България точно сега и точно в този момент на криза ѝ трябва жена премиер, която от 15 години е извън България и си идва за празниците или да изпълни някоя политическа поръчка на Борисов? Борисов никакъв гениален ход не е направил с тази Габриел и го играе пак като при президентските избори срещу Радев т.е. тогава вярваше, че и магаре да сложи ще бъде избрано. Сега просто употребява Габриел като някакъв експерт, какъв точно експерт е? Това, че е евродепутат ли? Ми той и Джамбански е такъв и Бареков беше такъв и той ли е експерт? Тя самата Габриел си каза, че и било трябвало месец и нещо да се запознае с нещата у нас и тази ми била гениален ход за премиер в момент на криза и политическа криза дори? Тази ли ще ни измъква и вие сериозно ли вярвате, че Борисов ще я остави сама да води политиката? Ми той просто влиза в ролята на Доган и ще дърпа от сенките. Толкова ли нямаше кой друг да поставят за премиер? Нали са голяма партия и имат всякакви експерти?
Борисов изигра много умно нещата с тази кандидатура. Защото почти никой извън България и намиращ се в Европарламента не е наясно в детайли и не разбира нюансите, заради които ПП опонират на ГЕРБ. Единственото, което Европа ще види от цялата ситуация е как ПП отказват да подкрепят експертен кабинет с министър-председател човек, който идейно е силно обвързан с европейските политки и има вече изградена кариера и добра репутация в европарламента. А сравнението на еврокомисар с обикновен евродепутат е крайно несъстоятелно.
Мислиш ли, че не разбират?
https://www.politico.eu/article/the-cap ... ing-point/
Това не го казвай на мен. Кажи го на Джим Бийм , дето съм цитирал. Също и на Пацето. Защото според тях Мария Габриел била 15 години извън България и "нищо не знаела" за ситуацията у нас. Те са убедени в това. Щом български еврокомисар "нищо не знае", вероятността мнозинството евродепутати да са наясно точно кой какъв е в българската политика също не е голяма. Така, че да - това, което ще види Европа, в частност Европарламента е как уважаван техен комисар не бива подкрепен от определна партия. И ще останат с определни впечатления. При все, че ПП все още не членува в никоя европейска партия, представена в Брюксел. А нали се сещаш, че такива статии в чужди медии там някъде в дъното имат някакъв български кореспондент и източник, който отразява само нечия гледна точка или копира от определни медии у нас. Както например правят Дневник, когато пишат статии за Унгария.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
-
ReBorn1982
Статията е подписана от някакъв Кристиан Оливър, но като я чета, имам чувството, че чета ..... Доларник (Дневник). Една и съща сюжетна линия. Което ме навежда на мисълта, че някой му е давал жокер на въпросния другар ..... но те по линия на НПО-тата са овъртяни като свински черва и това не е нещо ново. Дойче Веле, Политико, Дневник, Свободна Европа и т.н. имат едни и същи канали на финансиране.
ivan56 написа:Абе къде е нашият Тошко :D
ИТН не са прокси на ДПС :дд
Вече са си коалиционни партньори и няма поне да се крият. Иначе евала на Бойчето наистина. Просто си го може и унищожава конкуренцията с лекота.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Drunken_Master написа:ivan56 написа:bubka написа:metodito написа:Thsmith написа:paceto написа:
Да, бе... Толкова ни управлява, че подкрепяме Украйна във войната срещу нея!? АХАХАХАХААХАХА...
И да знаете, че има и свобода на словото! ;)
Тоя па.
Пак неадекватно включване какво общо има тук една Украйна.
Ми то и сръбските корви са първи дружки с орките ама продават оръжие на Украйна.