Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот Thsmith » 18 май 2023 22:45

Е да, отиват към нои, но това е временно. Все трябва да почнат да си търсят реална работа. Аз по скоро съм за резките съкращения. При другите има дълги протести и недоволство, а нашите политици са популисти. При рязкото съкращение, скача който ще скача до следващия проблем и после всичко си продължава, но поне работата е свършена. Иначе има и много механизми да ги накараш сами да напуснат, но не е това целта.

Според мен, всички държавни/общински администрации в БГ трябва да почнат да работят и през нощта и в събота и неделя, на смени и да ги изнесат от центъра на града /специално за столицата/. И от там да почне съкращаването на излишните, но първо да се направи някаква организация и да се види колко хора са необходими наистина.

---
п.с. И забравих да тегля една майна на кокошката фандупкова или на идиота, който реши да пусне светофарите из цяла София нощем и да не ги програмира на някакъв специален по къс режим.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 18 май 2023 22:52

Thsmith написа:Е да, отиват към нои, но това е временно. Все трябва да почнат да си търсят реална работа. Аз по скоро съм за резките съкращения. При другите има дълги протести и недоволство, а нашите политици са популисти. При рязкото съкращение, скача който ще скача до следващия проблем и после всичко си продължава, но поне работата е свършена. Иначе има и много механизми да ги накараш сами да напуснат, но не е това целта.

По скоро намери първо начин да подпомогнеш частния бизнес за да отваря нови работни места и чак след тва им тегли ''рязко'' секирата, че ще си имаш проблем с трафика по жълтите павета.... :)) Нещата тук тряя стават постепенно, тихо и бавно. ''Разделяй и владей'' тип ''Тебе няма да те съкращавам, така че си мълчи'', щото утре ще трябва да променяш закони и да ни правиш полицейска държава като САЩ, за да можеш да се справиш с протестиращите на улицата..или като във Франция.
Тоя мач е вече свирен...
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 18 май 2023 22:56

То работни места да искаш. Глада за работна ръка е страхотен. Проблема е, че лелката зад гишето е трудно да работи каквото и да е. Просто защото няма никакви умения и никога не е работила нещо.

* Можеш да се справиш с протестите, просто трябва да действаш като Тачър. Нито см отстъпка, продължаваш и вървиш все едно нищо не се случва около теб. Ти имаш план и го следваш.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 18 май 2023 22:57

Thsmith написа:То работни места да искаш. Глада за работна ръка е страхотен. Проблема е, че лелката зад гишето е трудно да работи каквото и да е. Просто защото няма никакви умения и никога не е работила нещо.

Ми заради тва днес ще съкратиш колежката й и чак след 6 месеца нея, а не обратното, че множко ще ти дойде да се биеш с 2 лелки наведнъж... :D А и чатботовете идват, така че тея неща ще станат по естествен път..
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 18 май 2023 22:59

Аз съм за принципа на лепенката. Дърпаш бързо и без почивка : )

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 18 май 2023 23:06

delqnski47 написа:
paceto написа:Хайде ИТН ще подкрепи ГЕРБ за кабинет, изявление на Слави.
ДПС също са готови и явно ще си играем с кворума, за да мине този кабинет.

Да видим кои и колко човека от Възраждане например ще се разболеят този ден.

За мое огромно съжаление тоя сценарий няма да се случи, защото Възраждане ще спечелят от нови избори .... за сметка на всички нас и държавата ->
Аз лично не знам къде ще се крие онова ухиленото на татю Петко от Канада и оня другия от Хасково, ако заради тях не се напише бюджет и след Юли месец станат масови протести на учители, лекари, полицаи,строители, администрация и цялата държава заради липсата на пари поради липсата на бюджет. Тоя коментар си го запиши някъде, защото точно това ще стане, ако не се внесе бюджет от експертно правителство ....

За да пуснат кабинет за гласуване значи не е случайно и се готви нещо. Не може да очакваш ако в парламента са 240 да ти мине вотът с ДПС и ИТН, които правят 116 гласа и пак да се надяваш от някъде да ти паднат още 5 гласа.

Бойко ако е такъв голям спасител да гласува кабинет с вторият мандат и да оставя ПП/ДБ да обират негативи, но го е страх понеже може да стане обратното т.е. да пожънат позитиви особено по адрес на външната политика и никой няма да го интересува дали ГЕРБ са ги подкрепили за кабинет, а ще гледат кабинета какво прави. Имам предвид за съюзниците ни какво ще виждат.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 18 май 2023 23:09

paceto написа:
Бойко ако е такъв голям спасител да гласува кабинет с вторият мандат и да оставя ПП/ДБ да обират негативи, но го е страх понеже може да стане обратното т.е. да пожънат позитиви особено по адрес на външната политика и никой няма да го интересува дали ГЕРБ са ги подкрепили за кабинет, а ще гледат кабинета какво прави. Имам предвид за съюзниците ни какво ще виждат.

Разбира се, а ако ПП-ДБ са такива големи спасители, да разкарат лицата Асен Василев и Кирил Петков от изпълнителна власт, които само ги бутат там, защото те ако не са министри, значи светът трябва да свърши.
Асен Василев и Кирил Петков никога и никъде не трябва да се добират повече до изпълнителна власт. И тук няма значение кой какво мисли или не мисли. Тва е като физичните закони - просто трябва да се приеме. А ако онея горе не са там и ИТН ще ги подкрепи за мандат, но това няма да стане, защото онея са си набили в главата че трябва да са министри ;) Просто това им е целта на живота в момента - всички ще страдаме докато Асен Василев и Кирил Петков не се откажат от идеята да бъдат министри на нещо.
Особено първия. Втория със или без него той не е от значение като цяло.
Sofia.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 18 май 2023 23:14

Петков не е кандидат и сам каза, че ще е назад.
Василев дори Бойко го тика за министър, един път казва трябва да е там, после не трябва да е там, след това проблем, че е там, впоследствие не било проблем да е там. И едни ей такива игри на Бойко за глупавите хора.

Габриел също не трябва да е министър, защото тя е пряко свързана с ГЕРБ и е далеч от експертна по дадени теми. Да не говорим, че е омъжена за мъж, на който баща му е бившият шеф на ЕНП.

Ще ги видим сега какви експерти ще извадят.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 18 май 2023 23:15

9 милиарда за 9 дена разход НИКОГА повече не трябва да се допуска! И да не разберем ясно и точно къде са отишли. Както и едни пари, които изтекоха от Министерството на Енергетиката (което беше на ИТН) по заповед на Асен Василев!! Толкоз!
Sofia.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 18 май 2023 23:17

Говорите за тези милиарди все едно не са пръснати в кризистен момент за България и Европа заради войната в Украйна.
ГЕРБ пръснаха къде повече за толкова години и реален резултат няма и който и да беше на власт в този момент щеше да се получи абсолютно същото. Някаква мантра е цялото това нещо с цел да се търси виновник, а много ми е интересно да чуя ГЕРБ как биха действали те в онзи период от февруари насам.

Върни се в “Свободна зона”