THE G.A.M.E написа:Колко рационално да мислим ?delqnski47 написа:Чакай сега, дай да почнем да мислим рационално на нещата. Искаш да затриеш някой, само щото ти продавал ''по скъпо''? :D Ъъъъ.... тва някакъв "демократичен" вариант на 1944 ли е?
Даже смятам, че съм практичен.
Не виждам нищо полезно за нас от настояща Русия.
Освен, ако не започнем да лапаме до топките на КГБ-джуджака.
Но тогава пък ще загубим западните привилегии, и тук спор мисля, че няма как да има - Това би било абсолютен икономически шок за България.
Само българомразец би смятал, че Русия могат в състоянието, в което са, да покрият приходите ни от Запада, минаващи над 30 млрд. евракис годишно.
Всичко останало е бла-бла-бла, за това не се спирам точка по точка.
На няколко пъти вече писах... Проблемът ми е с Русия, която върши анти-български дела.
Не винаги е било така, но пък има и достатъчно примери в обратна посока.
Но няма смисъл да ровичкаме в миналото.
Настояща Русия е доказано българомразки настроена.
И не само, но не са никаква, ама абсолютно никаква читава алтернатива на Западът.
Тоест, напълно излишни са към момента.
На нас и на светът като цяло им трябва нов Вермахт, но такъв, който този път да спеч ели войната.
Пич, кое било ''бла бла''. Цената на едро и дребно ли. Хахаххаха. :D Бла бла ама друг път. Едните взимат на килограм, другите като нас взимаме изключително малко, но ''все пак ни трябва''. Колко ще е цената според тебе? Колко струва една фанта на литър в Метро ако вземеш 1 щайга и колко ако са 10 щайги.