Войната в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Re: Войната в Украйна

Мнениеот pomiqrat » 23 сеп 2022 16:22

Drunken_Master написа:Кво става из бойните полета ? Бобо Николов, военния ни кореспондент от там нещо не издава информацията... "от първа ръка".

Путин развява знамето в Киев. Твоя достоверен приятел не те ли информира, че ти се налага непознат да ти казва какво се случва?
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 23 сеп 2022 16:25

pomiqrat написа:
Drunken_Master написа:Кво става из бойните полета ? Бобо Николов, военния ни кореспондент от там нещо не издава информацията... "от първа ръка".

Путин развява знамето в Киев. Твоя достоверен приятел не те ли информира, че ти се налага непознат да ти казва какво се случва?

Ми, всъщност беше ирония, ама не съм учуден, че не си я уловил...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Мнениеот Thurman Murman » 23 сеп 2022 16:30

edinstven написа:Глупости. Иранските дронове падат като мухи.

WarMonitor
@WarMonitor3
1h
On the southern frontline four Iranian-made Shahed-136 Russian kamikaze drones were shot down today.

Днес в Одеса са ги разсипали с “падащи като мухи” ирански дронове. На някои клипове се чуват безуспешните опити да ги свалят:)

https://t.me/snitch_ru/14816
https://t.me/RVvoenkor/26869

Подготвят ги и там за предстоящ референдум ;) :)))

П.С. А това, че иранците, видиш ли, били длъжни да върнат американския дрон, летящ над главите им, Бобсъна ли го изтропа? Уникално е тва типче, няма втори като него :)))

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 23 сеп 2022 16:34

Drunken_Master написа:
pomiqrat написа:

Не съм изненадан, че не си разбрал, че те ебавам. Но какво стана с въображаемия ти приятел? Спря да пише у един от многото форуми, в които киснеш и не можеш да се уповаваш на драсканиците му :D

Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 23 сеп 2022 16:41

pomiqrat написа:
Drunken_Master написа:
pomiqrat написа:

Не съм изненадан, че не си разбрал, че те ебавам. Но какво стана с въображаемия ти приятел? Спря да пише у един от многото форуми, в които киснеш и не можеш да се уповаваш на драсканиците му :D

Естествено, че ме ебаваш. Ти си такъв капацитет, че няма как да уловя ирония от теб. Все още не мога, да повярвам, че си кандидат-юрист... Това е истински шок за мен ! Поредното доказателство, на какво ниво е образованието у нас.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

edinstven
Контакти:

Мнениеот edinstven » 23 сеп 2022 17:04

Мобилизираните ще получат 14 дни обучение - т.е. пушечно месо. Толкова му пука на Путин за руския народ. :))))

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 23 сеп 2022 17:48

От понеделник може би реалната война започва. Дано не съм прав.

Colonelcassad
Контакти:

Мнениеот Colonelcassad » 23 сеп 2022 17:59

edinstven написа:Мобилизираните ще получат 14 дни обучение - т.е. пушечно месо. Толкова му пука на Путин за руския народ. :))))

Пан Зеленски е недостижим - масово изпраща мобилизираните украинци без нито един ден обучение в окопите.

Но защо е този двоен аршин?! Защо не жалиш и оплакваш клетите украинци, които вече минават през пета вълна на мобилизация, смятай колко фира са дали за седем месеца...
Последна промяна от Colonelcassad на 23 сеп 2022 21:08, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 23 сеп 2022 18:06

Colonelcassad написа:
edinstven написа:Мобилизираните ще получат 14 дни обучение - т.е. пушечно месо. Толкова му пука на Путин за руския народ. :))))

Пан Зеленски е недостижим - масово изпраща мобилизираните украинци без нито един обучение в окопите.

Но защо е този двоен аршин?! Защо не жалиш и оплакваш клетите украинци, които вече минават през пета вълна на мобилизация, смятай колко фира са дали за седем месеца...

Важното е, че като русия няма втора на света, но не живееш и не работиш там.

edinstven
Контакти:

Мнениеот edinstven » 23 сеп 2022 20:03

Thurman Murman написа:
edinstven написа:Глупости. Иранските дронове падат като мухи.

WarMonitor
@WarMonitor3
1h
On the southern frontline four Iranian-made Shahed-136 Russian kamikaze drones were shot down today.

Днес в Одеса са ги разсипали с “падащи като мухи” ирански дронове. На някои клипове се чуват безуспешните опити да ги свалят:)

https://t.me/snitch_ru/14816
https://t.me/RVvoenkor/26869

Подготвят ги и там за предстоящ референдум ;) :)))

П.С. А това, че иранците, видиш ли, били длъжни да върнат американския дрон, летящ над главите им, Бобсъна ли го изтропа? Уникално е тва типче, няма втори като него :)))

Ще трябва да поръчат още дронове от Иран. :)

WarMonitor
@WarMonitor3
50m
Today Ukrainian forces shot down six Iranian made Shahed-136 loitering munition drones.

Върни се в “Свободна зона”