Тема за политика - Свят
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тема за политика - Свят
Купувайки злато руснаците просто си преструктурират портфейла от международни валутни резерви, като увеличават дела на златото в тях. Мотивите са сигурност, ликвидност, доходност и повишаване на публичното доверие в централната банка. Няма нужда от конспиративни теории. 
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Себастиан Фетел написа:Betchualeng Arnaikem написа:Що бе Китай може да помогне (евентуално), каква ще е цената е въпроса :D Безплатен обяд няма.
Колкото до това, че купуват злато - те купуват не от днес и не от вчера. И не са единствените. То си е добро вложение към момента, нормално.
Ако отпаднат митата и акцизите за китайските стоки в Русия, китайската икономика ще срине руската. Не вярвам Русия да направи икономически съюз с Китай.
Не е точно така. Има области, в които китайците са силни, има области в които руснаците са силни. Спокойно могат да се допълват. Въпрос на спогодби и договорки.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Tommi написа:Купувайки злато руснаците просто си преструктурират портфейла от международни валутни резерви, като увеличават дела на златото в тях. Мотивите са сигурност, ликвидност, доходност и повишаване на публичното доверие в централната банка. Няма нужда от конспиративни теории.
Да беше написал нещо ли...де да знам
Никога не правете нещо “против” или “с” Русия - в отговор ще получите някоя невероятна глупост.
Betchualeng Arnaikem написа:Serafim написа:Betchualeng Arnaikem написа:Що бе Китай може да помогне (евентуално), каква ще е цената е въпроса :D Безплатен обяд няма.
Колкото до това, че купуват злато - те купуват не от днес и не от вчера. И не са единствените. То си е добро вложение към момента, нормално.
Ами да - кво го обясняват тва злато само тука...
Те Руснаците, ако не се лъжа имат всичко от Менделеевата таблица, имат териотиря, евтина работна ръка, тежка, лека, химическа индустрия, военна мощ, политическо влияние, газов и нефтен монополист в Европа... КОСМИЧЕСКА ДЪРЖАВА са..., а сега отидоха да купуват злато, щото рублата вече й е по-скъпа хартията и желязото, отколкото стойността.
Пълен цирк - тва толкова лаене, като едно куче и с едни санкции клекнаха.
От "майдан" ги спасява заложената с поколенията пропаганда за външния агресор..
От "майдан" ще се спасят ако си спомнят навреме какво им донесе перестройката, пътя към демокрацията, отварянето за света, прехода и нам си кво си. Донесе им 90-те години на небивала мизерия, време по което освен това страната беше де факто под чужд контрол.
До Майдан не вярвам да се стигне. Всичките им служби са нащрек. Не случайно соросоидните НПО-та са забранени. Без тях, отвътре трудно може да стане преврат. Това за мен е един от най-умните ходове на Путин.
- Себастиан Фетел
- Контакти:
CTAHKO написа:Себастиан Фетел написа:Betchualeng Arnaikem написа:Що бе Китай може да помогне (евентуално), каква ще е цената е въпроса :D Безплатен обяд няма.
Ако отпаднат митата и акцизите за китайските стоки в Русия, китайската икономика ще срине руската. Не вярвам Русия да направи икономически съюз с Китай.
Не е точно така. Има области, в които китайците са силни, има области в които руснаците са силни. Спокойно могат да се допълват. Въпрос на спогодби и договорки.
Напротив точно така е. Китайците са много по-производителни и техните стоки се предлагат на няколко пъти по ниска цена. Ако такъв съюз се осъществи милиони руснаци ще останат без работа.
[wrapimg=center]https://c1.staticflickr.com/8/7511/16011066645_a2a38581e2_b.jpg[/wrapimg]
Себастиан Фетел написа:CTAHKO написа:Себастиан Фетел написа:Betchualeng Arnaikem написа:Що бе Китай може да помогне (евентуално), каква ще е цената е въпроса :D Безплатен обяд няма.
Напротив точно така е. Китайците са много по-производителни и техните стоки се предлагат на няколко пъти по ниска цена. Ако такъв съюз се осъществи милиони руснаци ще останат без работа.
Те произвеждат неща, които руснаците не произвеждат. Едва ли им дреме на руснаците, че ще заменят някоя европейска фирма - вносител с китайска
CTAHKO написа:Tommi написа:Купувайки злато руснаците просто си преструктурират портфейла от международни валутни резерви, като увеличават дела на златото в тях. Мотивите са сигурност, ликвидност, доходност и повишаване на публичното доверие в централната банка. Няма нужда от конспиративни теории.
Написал съм. Какво по-точно те интересува?
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
без руските ресурси и технологии,..
Какво каза?
Tommi написа:CTAHKO написа:Tommi написа:Купувайки злато руснаците просто си преструктурират портфейла от международни валутни резерви, като увеличават дела на златото в тях. Мотивите са сигурност, ликвидност, доходност и повишаване на публичното доверие в централната банка. Няма нужда от конспиративни теории.
Написал съм. Какво по-точно те интересува?
Кога рашките ше свършат светите $ки и ше се въргалят от глад по улиците ме интересува.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.