icko65 написа:sl321 написа:smoothc написа:Или викаш, "Майната и на България, важното е Русия да е добре" ?
Русофилите са най-отвратителтото племе-ограничени дебили и скотове до мозъка на костите!
Едно свястно мнение! :D
В интерес на истината МНОГО ГОЛЯМА ЧАСТ от ония които сега изглежда че са русофили,НЕ СА! Те или са повлияни от червената пропаганда или са с много плитки мозъци,или имат пряк интерес от това да защитават Русия-респективно ползите на Русия в България.Има много малка част от хората които очевидно са русофили,които си обичат Русия заради това че имат роднини там,че обичат руската класическа литература,музика и т.н и т.н.
Тревожното е че голяма част от тях са просто "плитки мозъци" или неосведомени хора повлияни от пропагандата или просто свързват Русия с добри спомени от детството когато са слушали руска музика по радио точката или са гледали руски филми в петък ( и не само в петък ) вечер.
Но,каквото е такова....Не можем да го променим според мен...
Ей на***ник чета ти цяла вечер тъпите материалистични ценности.Запада бил бъдещето Русия била бедна ний сме плитки мозъци и т.н.Ти не виждаш ли че от великата демокрация изчезваме като нация ве отворко.По-добре бедни но с някакъв морал и бъдеще отколкото лъгани за благоденствие и унищожени духовно.Ти това вдяваш ли го или си неспасяемо облъчен от нечервената пропаганда.ЮП ще има -споко.А коя е печелившата страна в евентуална 3 св.война -ще видим ние или децата ни.Тъпата демокрация няма да е.
Колега нещо изнервен ми се виждаш?!Ае по-кротко! А?
Ако си се припознал от групата с плитки мозъци,не е мой проблем!
Що за твърдение е че тук и в Русия като голяма част от населението живеем бедно сме по-морални от някой който е по-богат? Това е далеч от истината!
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=3vzJxKJSfE8[/youtube]
Защото фактите говорят по-добре от всеки!
Това се води първокласно шосе А143 между между градовете Тамбов и Шацк.
След като цялото подземно природно богатство е на територията на оная държава която през 2012 година ( в момента голяма част от този път изглежда по-същият начин ) допуска да има такива пътища,кажи ти стожер(ю) на морала ,какъв морал трябва да имат управляващите на такава държава че да оставят по такъв път да се движат данъкоплатците на държавата на която са начело?
Бедни но с морал.....Пфффф.....
Ясно е че човек когато няма аргументи,започва замерване с епитети.Знам го от собствен опит!Егати и русофилите и чудото ! То бива,бива ,ама това вашето на нищо не прилича!
.... Пък и като няма какво да кажат,вземат да се перчат тука във форума.........наху.йник,разни такива .....пфффф.....цъ,цъ,цъ.... ве
селяк 
п.п. Не съм казал че Русия е бедна ( обратно че цялото богатство на земята е в нейните граници),а че голяма част от населението на Русия живее бедно и мизерно,въпреки че Русия е богата като природни дадености.