Тотално за затваряне, че цял Пловдив се избива там.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
vivacanary написа:Искам да знам защо ми беше изтрита тема свързана с Николай Александров?
Въпросът ми е по-специално към stenly, защото последен той беше писал в нея...
Mussolini написа:Той Жардел така или иначе няма да е толкова нужен в утрешния мач.Важно е да присъства в четвъртия и седмия кръг.А пък за стУличанина не знам откъде ше се мята ама тея кули нали ги няма вече?Или той по подуенски иска да се измъкне незабелязано?Още след мача с Калмар може да се хвърли в Искъро, а Гонзо да сменя Момировците както след мача зимата...
caci написа:Ако е вярно,беше крайно време.Не може всички да си плащат горе-долу в срок,а само розовопомазаните когато си поискат.![]()
![]()
shumnaliq написа:"розовопомазание" ??? Това нов термин ли е , или е чедо на говедо ?
Martines написа:liverpul11 написа:и да не забравите да викнете утре мощно КУР ЗА ЛЕФСКИ
тва няма да го викаме ама в 21:45ч. ще Ви поздравим с песента:Довииииждане!Довиижданее!Довижданеее!
и да не забравиш да лапаш кура на майка ти,ок?![]()
emarkon написа:Почват със загуба
Nives написа:сега и резултатите ако ми кажиш на лс, те черпя квото искаш
shumnaliq написа:Тей ли ??? Бе мама ти турска аз на тебе. От наща агитка?? Погледнете се ВЕ ГОВЕДА!!! ТО НЕ БЕ ЖИЛИНА , ТАМПЕРЕ , БАТЕ , ОЛИМПИЯ , ПУБЛИКУМ И МНОГООО ОЩЕ. Мама ви турска как може само да грозните името на Апостола ?? Сложили 5 педала на 1 селско отборче името на апостола и голяма работа .... Шумен че е циганско-турски град ТАКА Е !!! НО НЕ ЦСКА Е ЦИГАНСКИ ИЛИ ТУРСКИ ОТБОР. Ще Ви помогна драги пишки-кабриута .
1- ШУМЕН Е ЦИГАНО=ТУРСКИ ГРАД !! - така е
2- От Шумен дойде лафа - ШУМЕН МРАЗИ ЦСКА !!- така е
1+2 ви прави ТУРЦИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ Ах ***** ви лелина - Ае отивайте и си ударете по 1 рязана чикия и лягайте да спите
И САМО ЦСКА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Драги ми резаци-левскари това е за вас от Българския Шумен !!!!!!!
[offtopic]Тва е за всички говеда от онази тема в която се говореше че ЦСКА са турци , че аз съм циганин/турчин и т.н.[/offtopic]
DrAvalanche написа:защото оставам с впечатлението, че на доста сигнали за нарушения не се реагира.
Потребители, разглеждащи този форум: tiamat и 5 госта