Тема за политика - Свят
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
JustChelsea
- Контакти:
Re: Тема за политика - Свят
Дори и правилно управлявана, може да фалираа.
JustChelsea написа:А един пенсионер от къде да изкара бе, циничен миризливец?
Егати смотаният малоумник.
Ами да гледа теб и да прави обратното.
Имал е 45 години за да материализира уменията си във финансов актив.[/quote]
Haзнaчeн e cиндиĸ, ĸaтo нa тoзи eтaп ocтaвaщитe 30 paбoтници ca c пoдcигypeни зaплaти и нямa дa бъдaт ocвoбoдeни. Πpeди няĸoлĸo гoдини, oбaчe, в Аltеnburgеr Dеѕtіllеrіе ca paбoтили двoйнo пoвeчe xopa.
Кога една компания започва да намалява служителите си? Обикновено когато намалее обема на работа. В този ред на мисли тази дестилерия явно са й изтървали юздите доста отдавна и е тръгнала надолу.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
-
JustChelsea
- Контакти:
Dust написа:Haзнaчeн e cиндиĸ, ĸaтo нa тoзи eтaп ocтaвaщитe 30 paбoтници ca c пoдcигypeни зaплaти и нямa дa бъдaт ocвoбoдeни. Πpeди няĸoлĸo гoдини, oбaчe, в Аltеnburgеr Dеѕtіllеrіе ca paбoтили двoйнo пoвeчe xopa.
Кога една компания започва да намалява служителите си? Обикновено когато намалее обема на работа. В този ред на мисли тази дестилерия явно са й изтървали юздите доста отдавна и е тръгнала надолу.
А КОВИД тъпотията не съкрати ли служители?
Пич, за последно спри да се правиш на ръб.
Почва да ти просветва лампичката. Нещата почнаха с ковида, почна се война, съвсем нормално е да има фалирали компании в Европа и ако същите през годините не са управлявани добре идват й фалитите.
То и авиокомпании фалираха, вероятно защото няма вече полети за Русия и Украйна
Аз обаче се опитвам да намеря нещо свързано в немски сайтове за Altenburger Dеѕtіllеrіе и за сега греда, Google не дава никакви резултати и излиза само дестилерия основана през 1871, а не през 1948.
Ще съм благодарен някой да помогне с точния линк, защото знаем българските медии как пишат новините си.
То и авиокомпании фалираха, вероятно защото няма вече полети за Русия и Украйна
Аз обаче се опитвам да намеря нещо свързано в немски сайтове за Altenburger Dеѕtіllеrіе и за сега греда, Google не дава никакви резултати и излиза само дестилерия основана през 1871, а не през 1948.
Ще съм благодарен някой да помогне с точния линк, защото знаем българските медии как пишат новините си.
Последна промяна от Dust на 18 яну 2024 19:54, променено общо 1 път.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
-
JustChelsea
- Контакти:
Мхм, досега въртя, че било лошо управление,
Нямало как една компания да фалира, ако била управлявана успешно
ЕМИ ИМА
Нямало как една компания да фалира, ако била управлявана успешно
ЕМИ ИМА
Нищо невъртя и не съм кон с капаци да се хващам първосигнално за един цитат, целящ единствено осмиване на прогнилия ЕС и възвеличаване на великия изток, разбирай Русия.
Опитвам се да намеря информация за тази дестилерия и google за сега нищо не знае за нея.
Каква ще да е тая компания, която дори интернет сайт няма
Опитвам се да намеря информация за тази дестилерия и google за сега нищо не знае за нея.
Каква ще да е тая компания, която дори интернет сайт няма
Едно интервю с недопусната до изборите за президент в Русия
https://bntnews.bg/news/specialno-ekate ... 6news.html
https://bntnews.bg/news/specialno-ekate ... 6news.html
Източник на новината петелбг :lol:
В сайта им пише, че за тях работят 50 човека. Руски стандарт го обявиха в несъстоятелност преди няколко години и все още си произвеждат. Разликата между фалит и несъстоятелост е като между тигър и котка.
В сайта им пише, че за тях работят 50 човека. Руски стандарт го обявиха в несъстоятелност преди няколко години и все още си произвеждат. Разликата между фалит и несъстоятелост е като между тигър и котка.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
- Drunken_Master
- Контакти:
Европейският парламент подкрепи резолюция, осъждаща унгарския премиер Орбан за „систематично подкопаване на ценностите на ЕС“ и за налагане на вето върху помощта за Украйна.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Ключето за бараката са едни 10 милиарда евро за Унгария които са замразени. На Орбан му е все тая за Украйна или Русия и в момента се опитва да извива ръцете на ЕС, както ги извиваше към нас с таксата за газта по въпроса ни със Шенген.
Тук идва въпроса, защо са блокирани тези огромни средства.
Оппа... що така бе Миме,
А бе зная аз, че на Орбан му е през чепа, важното е да си получи неговото. Може да е голям политик, но това за мен е двуличник. Ако ще си против ще бъдеш до края.
Унгария ще одобри предоставянето на 50 милиарда евро на Украйна до 2027 г., ако ЕС размрази помощта за Будапеща от 30 милиарда, каза Балаш Орбан, главен политически съветник на унгарския премиер Виктор Орбан.
Тук идва въпроса, защо са блокирани тези огромни средства.
ЕС спря около 30 милиарда евро трансфери към Унгария поради проблеми с върховенството на закона и подкупите. За да отключи тази сума, Будапеща трябва да изпълни редица изисквания - от осигуряване на академична свобода до защита на правата на ЛГБТ общността и предоставяне на убежище. ЕС трябваше до 13 декември да освободи 10 милиарда евро от тази сума, тъй като Будапеща прие закони, насочени към съдебната независимост. Премиерът Орбан обаче каза, че разчита на пълната сума.
Оппа... що така бе Миме,
През 2022 г. Унгария също се противопостави на спасителна програма от 18 милиарда евро за Украйна, но ЕС предостави субсидии на Будапеща и тя отстъпи.
А бе зная аз, че на Орбан му е през чепа, важното е да си получи неговото. Може да е голям политик, но това за мен е двуличник. Ако ще си против ще бъдеш до края.
Последна промяна от Dust на 18 яну 2024 20:57, променено общо 1 път.