Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот Drunken_Master » 12 яну 2024 11:06

Изображение
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 12 яну 2024 11:35

Drunken_Master написа:
Новият министър-председател на Франция Габриел Атал обяви състава на новото правителство, съобщи АФП.
Стефан Сежурне, който някога е бил в гражданско партньорство с премиера Габриел Атал, е назначен за нов външен министър на Франция на мястото на Катрин Колона.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Педeрастът веднага е назначил любовника си на министерски пост. И това ми било "бяла държава". Франция е една гнусна кочина, с нищо не е по-добра от нас.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 12 яну 2024 11:55

Чак се учудвам какво ново се е случило, при положение, че там това си е от историческо време.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 12 яну 2024 19:54

"Военните удари на САЩ и Великобритания срещу подкрепяните от Иран сили на хутите в Йемен бяха отбранителни и целяха да запазят свободата на корабоплаването по един от най-важните водни пътища в света". Това е заявил говорител на НАТО в петък, предава Reuters.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 12 яну 2024 20:49

Не знам защо се смееш, тук са напълно прави. Ега ги избият тия хути ли са, хуси ли ..... аз съм за 2-3 водородни бомби, в тоя край и без това нищо читаво не вирее.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 12 яну 2024 20:51

ReBorn1982 написа:Не знам защо се смееш, тук са напълно прави. Ега ги избият тия хути ли са, хуси ли ..... аз съм за 2-3 водородни бомби, в тоя край и без това нищо читаво не вирее.

Ми не знам, на мен "отбранителни удари" ми звучи доста смешно...
Изображение

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 12 яну 2024 20:53

Да, бранят международното търговско корабоплаване.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 12 яну 2024 20:55

ReBorn1982 написа:Да, бранят международното търговско корабоплаване.

Мхм... направо сме загинАли без тяхната помощ...
Изображение

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 12 яну 2024 21:06

Близо 30 търговски кораба са атакували тези и продължават да го правят, че дори си позволяват да стрелят с ракети по някои от тях с цел да ги потопят. Твърде дълго ги чакаха, но ги предупреждаваха вече няколко месеца, а онези не си взимат поука мислейки, че няма да смеят да атакуват.

Ако тези атаки не подействат като нищо ще влезнат тюлените и пехотата и ще ги оправят набързо. Йемен не се държи изцяло от тези утайки на обществото, така че няма кой да тръгне там да ги защитава. Сега като им сринат цялата военна инфраструктура и ще се разбягат много бързо като партизани. Вече им удариха няколко военни бази и летища, от където изстрелваха дронове и ракети и сега идва ред на складовете за боеприпаси.

Ако вярват, че Иран ще ги защити значи много яко са ги пързулнали "персите".

El_Capitano_Puyol

Мнениеот El_Capitano_Puyol » 12 яну 2024 21:10

Израел е единствената що годе нормална държава наоколо, ама иначе постоянно се оплюват. Не е казано, че някой трябва да обича евреите, обаче в тоя зверилник около тях, определено са по-малкото зло тъй да се каже. Те са нещо като европейски анклав, с добър стандарт на живот, а да не говорим че сигурно стотици хиляди палестинци и други араби работят в Израел и си изкарват прехраната там. И същевременно ХАМАС ги напада, умишлено избивайки цивилни. Нямаше как Израел да отговори по друг начин, освен с инвазия в Газа и ликвидирането на терористите.
Що се отнася до хутите, те май сами си го търсят от САЩ, с тия провокации и атаки над търговски кораби. :lol: :mrgreen:
Последна промяна от El_Capitano_Puyol на 12 яну 2024 22:47, променено общо 1 път.
Барса и Лудогорец але, алеее...

Върни се в “Свободна зона”