Тема за политика - Свят
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Drunken_Master
- Контакти:
Re: Тема за политика - Свят
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

-
Drunken_Master написа:Новият министър-председател на Франция Габриел Атал обяви състава на новото правителство, съобщи АФП.
Стефан Сежурне, който някога е бил в гражданско партньорство с премиера Габриел Атал, е назначен за нов външен министър на Франция на мястото на Катрин Колона.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Педeрастът веднага е назначил любовника си на министерски пост. И това ми било "бяла държава". Франция е една гнусна кочина, с нищо не е по-добра от нас.
Чак се учудвам какво ново се е случило, при положение, че там това си е от историческо време.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
- Drunken_Master
- Контакти:
"Военните удари на САЩ и Великобритания срещу подкрепяните от Иран сили на хутите в Йемен бяха отбранителни и целяха да запазят свободата на корабоплаването по един от най-важните водни пътища в света". Това е заявил говорител на НАТО в петък, предава Reuters.

THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

-
Не знам защо се смееш, тук са напълно прави. Ега ги избият тия хути ли са, хуси ли ..... аз съм за 2-3 водородни бомби, в тоя край и без това нищо читаво не вирее.
- Drunken_Master
- Контакти:
ReBorn1982 написа:Не знам защо се смееш, тук са напълно прави. Ега ги избият тия хути ли са, хуси ли ..... аз съм за 2-3 водородни бомби, в тоя край и без това нищо читаво не вирее.
Ми не знам, на мен "отбранителни удари" ми звучи доста смешно...

-
Да, бранят международното търговско корабоплаване.
- Drunken_Master
- Контакти:
ReBorn1982 написа:Да, бранят международното търговско корабоплаване.
Мхм... направо сме загинАли без тяхната помощ...

- paceto
- Контакти:
Близо 30 търговски кораба са атакували тези и продължават да го правят, че дори си позволяват да стрелят с ракети по някои от тях с цел да ги потопят. Твърде дълго ги чакаха, но ги предупреждаваха вече няколко месеца, а онези не си взимат поука мислейки, че няма да смеят да атакуват.
Ако тези атаки не подействат като нищо ще влезнат тюлените и пехотата и ще ги оправят набързо. Йемен не се държи изцяло от тези утайки на обществото, така че няма кой да тръгне там да ги защитава. Сега като им сринат цялата военна инфраструктура и ще се разбягат много бързо като партизани. Вече им удариха няколко военни бази и летища, от където изстрелваха дронове и ракети и сега идва ред на складовете за боеприпаси.
Ако вярват, че Иран ще ги защити значи много яко са ги пързулнали "персите".
Ако тези атаки не подействат като нищо ще влезнат тюлените и пехотата и ще ги оправят набързо. Йемен не се държи изцяло от тези утайки на обществото, така че няма кой да тръгне там да ги защитава. Сега като им сринат цялата военна инфраструктура и ще се разбягат много бързо като партизани. Вече им удариха няколко военни бази и летища, от където изстрелваха дронове и ракети и сега идва ред на складовете за боеприпаси.
Ако вярват, че Иран ще ги защити значи много яко са ги пързулнали "персите".
-
Израел е единствената що годе нормална държава наоколо, ама иначе постоянно се оплюват. Не е казано, че някой трябва да обича евреите, обаче в тоя зверилник около тях, определено са по-малкото зло тъй да се каже. Те са нещо като европейски анклав, с добър стандарт на живот, а да не говорим че сигурно стотици хиляди палестинци и други араби работят в Израел и си изкарват прехраната там. И същевременно ХАМАС ги напада, умишлено избивайки цивилни. Нямаше как Израел да отговори по друг начин, освен с инвазия в Газа и ликвидирането на терористите.
Що се отнася до хутите, те май сами си го търсят от САЩ, с тия провокации и атаки над търговски кораби.

Що се отнася до хутите, те май сами си го търсят от САЩ, с тия провокации и атаки над търговски кораби.

Последна промяна от El_Capitano_Puyol на 12 яну 2024 22:47, променено общо 1 път.
Барса и Лудогорец але, алеее...