Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот ivan56 » 08 яну 2024 17:24

Soulen написа:
ReBorn1982 написа:
Soulen написа: https://twitter.com/visegrad24/status/1 ... J8tWA&s=19

Полицията в Торонто носи кафе на някакъв пропалестински ненормалник, който ходи да тормози евреи.

Канада е една от най-нелепите държави. Като се почне с незаконното блокиране на банкови сметки, ако не си съгласен с мерките за ковид, тормоз над протестиращи, празнуваха в парламента им някакъв украински СС-овец и станаха за смях. На всичко отгоре се вихри як комунизъм и цензура. Най-добре ще е да им извозим всички бвжанци там. Даже предлагам да приемат палестинци от Газа.

Триумф на ..... как й викаха ??! .... а, да .... "либералната демокрация".

Канада е някакъв гнусен експеримент. Винаги са били такава държава. Там се случват всякакви извращения.

Любимото ми е спонсорираната организация от държавата, чиито лидер заяви, че има прекалено много хетеро хора и че са заплаха за лгбт-тата. Не се ебавам, ако искаш ще го потърся :lol: :lol: :lol:

Такова чудо колкото и либерална да стане Европа и САЩ, не мога да повярвам че могат да паднат дотам.

Братовчедка ми преди години живяха няколко години в Монреал а преди това бяха в Тел Авив и при всичките ненормалщини в Израел(живяха по времето когато масово се взривяваха разни камикадзета), така и не успяха да свикнат с особенният начин на живот в Канада и се върнаха отново в Израел.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 08 яну 2024 17:26

Soulen написа:Любимото ми е спонсорираната организация от държавата, чиито лидер заяви, че има прекалено много хетеро хора и че са заплаха за лгбт-тата. Не се ебавам, ако искаш ще го потърся :lol: :lol: :lol:

Няма нужда, прекрасно знам до какви нива са стигнали.

Soulen написа:Такова чудо колкото и либерална да стане Европа и САЩ, не мога да повярвам че могат да паднат дотам.

М .... в доста части на САЩ ги догонват. Бедна ти е фантазията какви простотии и там творят. :)

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 08 яну 2024 17:27

ivan56 написа:
Soulen написа:
ReBorn1982 написа:
Soulen написа: https://twitter.com/visegrad24/status/1 ... J8tWA&s=19

Полицията в Торонто носи кафе на някакъв пропалестински ненормалник, който ходи да тормози евреи.

Канада е една от най-нелепите държави. Като се почне с незаконното блокиране на банкови сметки, ако не си съгласен с мерките за ковид, тормоз над протестиращи, празнуваха в парламента им някакъв украински СС-овец и станаха за смях. На всичко отгоре се вихри як комунизъм и цензура. Най-добре ще е да им извозим всички бвжанци там. Даже предлагам да приемат палестинци от Газа.

Триумф на ..... как й викаха ??! .... а, да .... "либералната демокрация".

Канада е някакъв гнусен експеримент. Винаги са били такава държава. Там се случват всякакви извращения.

Любимото ми е спонсорираната организация от държавата, чиито лидер заяви, че има прекалено много хетеро хора и че са заплаха за лгбт-тата. Не се ебавам, ако искаш ще го потърся :lol: :lol: :lol:

Такова чудо колкото и либерална да стане Европа и САЩ, не мога да повярвам че могат да паднат дотам.

Братовчедка ми преди години живяха няколко години в Монреал а преди това бяха в Тел Авив и при всичките ненормалщини в Израел(живяха по времето когато масово се взривяваха разни камикадзета), така и не успяха да свикнат с особенният начин на живот в Канада и се върнаха отново в Израел.

Единствения плюс на Канада е $$$$$. Това е, поне за мен нищо друго няма. А само пари без някакъв нормален живот и забавления, нищо не струват.

Да не отваряме темата 6 месеца да е тъмно и студено, а останалите само студено :mrgreen:
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

ФАЩ

Мнениеот Drunken_Master » 08 яну 2024 18:04

Изображение
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 08 яну 2024 19:15

Един приятел ходи да види Ниагара. Спрели го и започнали да го разпитват защо посещава Канада. Искали да разцерат всичко за него. Той е много сприхав Накрая неиздържал. Индийци по чехли и летни дрехи. Тези виждате лиги? Виждатели ги? Като ги виждате, вижте как са облечени. Те идват тук да останат. Аз съм турист, който ще си изхарчи парите и ще си тръгне. Или ме пускайте или ще ви съдя за расизъм. Защото съм от малка България ли ме гаврите. Мразите българите ли :lol: И го пуснали.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 08 яну 2024 19:17

Тая история, що ли ми се струва, че е като оная с детето-полиглот или другата, дето беше еВал някаква лекарка 4 часа... Само като ми напише "един приятел" и веднага разбирам, че лъже. Кой нормален човек ще иска да бъде приятел на Помияра...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 08 яну 2024 19:20

Drunken_Master написа:Тая история, що ли ми се струва, че е като оная с детето-полиглот или другата, дето беше еВал някаква лекарка 4 часа... Само като ми напише "един приятел" и веднага разбирам, че лъже. Кой нормален човек ще иска да бъде приятел на Помияра...

Никога не съм **** лекарка 4 часа. Това са твои измислици, защото си болен. Това е същия човек. Това, че въображаемото ти дете не може да говори, защото и ти те можеш, не означава, че реалните деца не могат, дебил

Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 08 яну 2024 19:22

pomiqrat написа:
Drunken_Master написа:Тая история, що ли ми се струва, че е като оная с детето-полиглот или другата, дето беше еВал някаква лекарка 4 часа... Само като ми напише "един приятел" и веднага разбирам, че лъже. Кой нормален човек ще иска да бъде приятел на Помияра...

Никога не съм **** лекарка 4 часа. Това са твои измислици, защото си болен. Това е същия човек. Това, че въображаемото ти дете не може да говори, защото и ти те можеш, не означава, че реалните деца не могат, дебил

Това е същият човек, да... То и аз това казвах. :lol: :lol:
Изображение

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 08 яну 2024 19:25

Drunken_Master написа:
pomiqrat написа:

Това е същият човек, да... То и аз това казвах. :lol: :lol:

Не мога да си представя как се чувстваш, като ти го начукват всеки ден. Явно си пристрастен към нас.

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 08 яну 2024 21:39

https://www.dnevnik.bg/sviat/2024/01/08/4573688_masoviiat_ubiec_breivik_e_samoten_sudi_norvegiia_che/

"Либералната демокрация" ражда ето такива извращения .... този изверг щял да съди държавата чак, бил самотен, нарушавали му човешките права ..... и нищо чудно и да ги осъди, вече нищо на Запад не може да ме учуди.

Върни се в “Свободна зона”