Тема за политика - Свят
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
Re: Тема за политика - Свят
Бубата явно е пропуснала 1млн. мургавели, които и сега се отъркват в нея. Едни тукашни от индийски произход. 

Последна промяна от El_Capitano_Puyol на 03 яну 2024 15:25, променено общо 2 пъти.
Барса и Лудогорец але, алеее...
-
Аз пък питам кой ще оправя бъркотиите, които сътвориха САЩ ?? Тая инвазия от ислямисти към Европа е изцяло плод на мизериите, които сътвори САЩ в Либия, Сирия, Ирак, Афганистан и т.н. Разбъркаха лайната и сега ние ги ядем и ще ги ядем.
САЩ никога не създават бъркотиите, те само ги оправят. Те не създавали войни, ама имали интерес да се водят с тяхно участие. Бобониколов 2. Айде у лево, че понякога не знам що си пиша с разни зомбирани утайки.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
Бтв, ще е голям кеф когато те нагъне някоя мангуста, озовала се в БГ, точно заради войните, в които САЩ "не участват" и заради бъркотиите, които "оправят", когато иначе същата мангуста би си стояла в собствената си страна.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
ReBorn1982 написа:Аз пък питам кой ще оправя бъркотиите, които сътвориха САЩ ?? Тая инвазия от ислямисти към Европа е изцяло плод на мизериите, които сътвори САЩ в Либия, Сирия, Ирак, Афганистан и т.н. Разбъркаха лайната и сега ние ги ядем и ще ги ядем.
ЕС сами си го набиват. Затваряш границите и не пускаш никой и готово. Австралия си плаща на някаква островна държава да им ги прибира например и екстрадират всеки.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
-
Ми пиши си само във футболния раздел тогава. Това фен на Реал и левичар -русофил не бях виждал, а имам поне 30 познати ваши фенове. Няма нито 1 с твоята политическа насоченост. 

El_Capitano_Puyol написа:Ми пиши си само във футболния раздел тогава. Това фен на Реал и левичар -русофил не бях виждал, а имам поне 30 познати ваши фенове. Няма нито 1 с твоята политическа насоченост.
Тотнъм са го увредили ментално, а и е тиреец, още малко ще получи аневризма и ще спука някой кръвоносен съд

Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
-
Това ми избива на шизофрения. Като оня дето е фен на Левски и Ливърпул едновременно.
Честно, колкото познавам фенове на РМ, всичките са от десни - сини каски, до крайно десни - фашисти и нацисти.

https://news.bg/int-politics/frantsiya- ... niger.html
Централна Африка започва самоуправление и отхвърли колонизиронето!
Централна Африка започва самоуправление и отхвърли колонизиронето!
-
Браво. Сега Франция да им прати Рафали и Миражи, и да ги подпука както направи с Кадафито 2011г