Тема за политика - България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Георги Близнашки доносничил на БКП срещу колеги
Близнашки не е комунист,той е най-обикновен номенклатурчик-фурнаджийска лопата ,комунист при комунистите,капиталист при капиталистите,протестър при протестърите,доносник при доносниците,но в действителност най-обикновен боклук
В крайна сметка - подкрепяте ли идеята зад която Близнашки стана - ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ избори и изхвърляне на дпс от властта?
88 години СЛАВА

НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОНslash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник
wannabe написа:В крайна сметка - подкрепяте ли идеята зад която Близнашки стана - ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ избори и изхвърляне на дпс от властта?
Ти да не си пребозал?
Идеята задължителни избори?!
Можеш ли да четеш и да мислиш, освен да пишеш?
Това е СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕЛСТВО, младежо.
То няма ИДЕЯ.
„Човек заради едното име красно живей"
Рачко Пръдлето
" валидол за теб на 07 Окт 2013 19:32 :
Да и некрофил съм. "
Рачко Пръдлето
" валидол за теб на 07 Окт 2013 19:32 :
Да и некрофил съм. "
- Балкански Орел
- Контакти:
Re: Бъдещият "министър на изборите" е стар "клиент" на Биволъ
viali69 написа:Чакаме "умните" и "красиви" протестиращи да кажат нещо по въпроса !
Е, че и ние които протестирахме срещу гроб сме хубави бе !
[center]Levski & Lazio[/center]
Забележете,че Близнашки вече не говори за мажоритарни избори,защото ако имаше мажоритарни избори,то той никога няма да бъде избран за какъвто и да е било пост,какво повече да говорим
джони написа:Забележете,че Близнашки вече не говори за мажоритарни избори,защото ако имаше мажоритарни избори,то той никога няма да бъде избран за какъвто и да е било пост,какво повече да говорим
ти пък какви глупости говориш, от лизане на барековския асс, си се сраснал със него. Постовете мажоритарно ли се дават?
А да и за това как бил предател, то при бсп са само такива доносници и национални предатели. Само че някои имат още изгода и си крадят чрез бсп.
Не съм гербер продажници.
джони написа:Близнашки не е комунист,той е най-обикновен номенклатурчик-фурнаджийска лопата ,комунист при комунистите,капиталист при капиталистите,протестър при протестърите,доносник при доносниците,но в действителност най-обикновен боклук
Аха, ся ща обяват за комунист и кутевист! Кви ги приказваш ти такива за на Роска кадрите, аааааааа!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
Re: Тема за политика - България
Президента залага на професионалисти и изненада всички с назначението на министър-председател .Близнашки е с леви разбирания,но е назначен като министър-председател заради качествата си.Разбирам недоволството на десните избиратели от този факт,но нападките от феновете на БСП ме учудват.За мен този кабинет ще е успешен и даже да се наложи да изкара повече от 3 месеца те ще се справят с тази ситуация.
П.П.
Ако не виждате израстването на Плевнелиев като президент,то това си е за ваша сметка!
П.П.
Ако не виждате израстването на Плевнелиев като президент,то това си е за ваша сметка!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
Re: Бъдещият "министър на изборите" е стар "клиент" на Биволъ
viali69 написа:Чакаме "умните" и "красиви" протестиращи да кажат нещо по въпроса !
Казвам - задължително гласуване
88 години СЛАВА

НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОНslash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник
Re: Тема за политика - България
GOLEADOR написа:Президента залага на професионалисти и изненада всички с назначението на министър-председател .Близнашки е с леви разбирания,но е назначен като министър-председател заради качествата си.Разбирам недоволството на десните избиратели от този факт,но нападките от феновете на БСП ме учудват.За мен този кабинет ще е успешен и даже да се наложи да изкара повече от 3 месеца те ще се справят с тази ситуация.![]()
П.П.
Чакай малко, това че сме привърженици на левите идеи, не означава че трябва да харесваме доносниците от ДС
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване