Войната в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
JACKO
Контакти:

Re: Войната в Украйна

Мнениеот JACKO » 25 мар 2022 19:58

В тази така благозвучно наречена "специална операция", победител може и да има, възможно е и паритет, но тук в този форум не.
Русофилите войнолюбци, и привърженици на агресията и диктатурата, мразещи всичко западно и демократично, като за начало им препоръчвам! Да спрат да се ровичкат в гуглето и тубата, или за по сигурно, да си кремират компа! Лош капиталистически продукт!
Гръмнете си телефонните апарати с АК47, за автомобилите си има молотовки, а за марковите дрехи и козметики, пещи! Всичко е от лошото запад!
Осъзнайте се бе "дечковци", войната не е видео игра, още повече чрез агресия, и пряко нарушаване на човешките права и свободи!
Пък ако толкова ви харесва деградиралата идеология, биите си камшика, и не се спирайте поне до тайгата на Якутия!

Този лош-лош запад!

П.п. Опитах се да помогна на осем годишно момиченце при ПТП, издъхна в ръцете ми! Понякога го сънувам, но напоследък все по рядко, и все не успявам да го спася! Дядо ми е казвал, че травмата от войната, те преследва цял живот!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 25 мар 2022 20:07

Когато сРъбите почнат да плачат за нашите жертви от бомбандировките на Англия и САЩ през ВСВ, тогава и аз ще се затъжа за техните.
Сигурно нЕкой ще кажат - "Е, да, ама ние през ВСВ бяхме врагове, нормално е да се радват на нашите загуби".
И в края на 90-те бяхме врагове, понеже отдавна бяхме се запътили към НАТО. Тъй че, нормалните българи се радват на разтурянето на Югославия.
Кофти са жертвите сред децата и старците, ама за тях да отговаря Милошевич, не Щатите.

Както за жертвите в И. Украйна да отговаря Путин, понеже сепаратиските групировки, тръгнали да отцепват чужди територии, си бяха на заплата при него.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Караджорджевич

Мнениеот Drunken_Master » 25 мар 2022 20:13

JACKO написа:Дядо ми е казвал, че травмата от войната, те преследва цял живот!

Изтегли си филма "Крал Петър Първи" за Петър Караджорджевич. Има един чудовищен негов цитат по време на филма, когато му изпращат телеграма, че Австро-Унгария им обявява война. Думите му са: "Най-хубавото нещо, което може да ти се случи по време на война е да загинеш пръв, за да не ставаш свидетел, как един по един си отиват твоите другари. Който казва, че да си войник е геройство е пълен глупак ! Не е никакво геройство, войната изважда от хората животинското, дивото... Дано никога повече нашият народ не загуби, нито един човек по такъв начин !"

https://www.youtube.com/watch?v=IIE0JtoEGsE&t=982s
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 25 мар 2022 20:14

Thsmith написа:Ама ти май не се шегуваш и вярваш, че някой те пръска и отпечатъка на самолета е доказателство за това? : ))))

Не знам на колко години си и колко ти са познанията в сферата на техн. науки но това което се случва от 10 тина години..Примерно..Не си спомням от кога ги наблюдавам..Най малкото е различно от нормалното.Има и док.филми.Какво пръскат..заразяват ли ни с нещо-незнам.Но е факт че го правят.Има теория че влияят на климата..И така да е .Защо крият и не си признават.Значи е нещо нередно.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

!

Мнениеот Drunken_Master » 25 мар 2022 20:18

icko65 написа:
Thsmith написа:Ама ти май не се шегуваш и вярваш, че някой те пръска и отпечатъка на самолета е доказателство за това? : ))))

Не знам на колко години си и колко ти са познанията в сферата на техн. науки но това което се случва от 10 тина години..Примерно..Не си спомням от кога ги наблюдавам..Най малкото е различно от нормалното.Има и док.филми.Какво пръскат..заразяват ли ни с нещо-незнам.Но е факт че го правят.Има теория че влияят на климата..И така да е .Защо крият и не си признават.Значи е нещо нередно.

Брато, това са нелепи неща. Разсъждаваш като онези, дето и след 30 години още ще се оправдават със социализма. Нещата у нас не вървят, понеже ни управлявали роднините на едновремешните комунисти. Дрън-дрън глупости...
Нещата у нас, не вървят, понеже народа ни е прост, калпав и конформистки (да не кажа к*рвенски). Няма друго обяснение.
Голяма част от тези, които плюят сегашните управляващи (или предишните), всъщност ги е яд, че не са на тяхното място за да крадат. За сегашното ни положение не са виновни политиците, а хората. Нашите политици са отражение на обществото, те не са паднали от Марс, нали ?
Я ми кажи, ако се появи едно младо момче, което е с нацистки възгледи (примерно) или комунистически, или фашистки, но въпреки всичко има качествата, възможностите и най-вече желанието да промени нещата у нас към по-добро, кой ще го спре ? Кой ? Карл Маркс ?
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Мнениеот moreto vn » 25 мар 2022 20:31

icko65 написа:

Някой путинофилски самолет те е пръскал тебе.

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Re: !

Мнениеот icko65 » 25 мар 2022 20:37

Drunken_Master написа:
icko65 написа:

Брато, това са нелепи неща. Разсъждаваш като онези, дето и след 30 години още ще се оправдават със социализма. Нещата у нас не вървят, понеже ни управлявали роднините на едновремешните комунисти. Дрън-дрън глупости...
Нещата у нас, не вървят, понеже народа ни е прост, калпав и конформистки (да не кажа к*рвенски). Няма друго обяснение.
Голяма част от тези, които плюят сегашните управляващи (или предишните), всъщност ги е яд, че не са на тяхното място за да крадат. За сегашното ни положение не са виновни политиците, а хората. Нашите политици са отражение на обществото, те не са паднали от Марс, нали ?
Я ми кажи, ако се появи едно младо момче, което е с нацистки възгледи (примерно) или комунистически, или фашистки, но въпреки всичко има качествата, възможностите и най-вече желанието да промени нещата у нас към по-добро, кой ще го спре ? Кой ? Карл Маркс ?

Народа ни не е прост..Продажен е..За пари и власт.Прост ама наистина прост ще става оттук нататък.Щото младите нямат основа..за знания за ценности за справедливост за дисциплина и т.н.Ще ги манипулират властимащите както си искат..Мене що не могат..
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 25 мар 2022 20:59

icko65 написа:младите нямат основа..за знания за ценности за справедливост за дисциплина и т.н.Ще ги манипулират властимащите както си искат..Мене що не могат..
Около 60 % от децата между 10 и 16 г. не знаят кои са Путин и Байдън.
Това за мен лично е уникален позитив.
Надявам се да израстне едно българско поколение, с презрение към големите, и без никакви сантименти към братски, сестрински, брат'чедски и т.н. народи.
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 25 мар 2022 21:02

THE G.A.M.E написа:
icko65 написа:младите нямат основа..за знания за ценности за справедливост за дисциплина и т.н.Ще ги манипулират властимащите както си искат..Мене що не могат..
Около 60 % от децата между 10 и 16 г. не знаят кои са Путин и Байдън.
Това за мен лично е уникален позитив.
Надявам се да израстне едно българско поколение, с презрение към големите, и без никакви сантименти за братя, сестри, брат'чеди и т.н.

На 10 трябва да знаят кой е Путин и кой е Байдън? Луд ли си?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 25 мар 2022 21:05

fcb_bg написа:На 10 трябва да знаят кой е Путин и кой е Байдън? Луд ли си?
Точно това казвам, НЕ трябва да знаят.
Това е супер-позитив, който трябва да се използва.
Дарвин е в грешка !

Image Image

Върни се в “Свободна зона”