Британците избраха Брексит

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Re: Британците избраха Брексит

Мнениеот demy27 » 27 юни 2016 12:41

il4o_iliew написа:
demy27 написа:Има и друга българска поговорка: "От девет кладенеца вода носи", само и само да покажеш, че ЕС е нещо лошо, но само показваш невероятна тъпотия. От сърце ти пожелавам, твоето бъдеще да е в ръцете на разни 80 годишни дъртели, да видим тогава дали ще приемаш толкова философски старилото и патилото.

Ти пък показа невероятната си "умнотия". ЕС не е лошо нещо. Напротив даже. За Сталинка Георгиева е много хубаво. взима по 60 000 евро на месец без да върши нищо. Същото се отнася и за останалите еврокомисари-комунистически отрочета. Хубаво е и за привържениците на Хитлер, защото именно той въвежда пръв идеята за федерална Европа с общ пазар и единна външна политика.

В общ линии ЕС е хубаво нещо. За елита, който се е намърдал вътре си е направо чудесно. Също както и за големите мултинационални корпорации и банки, които взеха хляба на малките и средните предприятия и унищожиха суверенитета на държавите-членки. ;)

Един мислещ човек коментира и плюсовете и минусите. Само един тъпак взима крайна позиция. В ЕС има много проблеми, в този си вид не изглежда никак добре, но има потенциал грешките да се оправят.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 27 юни 2016 12:58

Има потенциал да се оправи, как бе. Най-важното споразумение за ЕС се договаря на тъмно.

Оная светлина отпреде в тунела не е на влака. Не, не...
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 27 юни 2016 13:01

fcb_bg написа:Има потенциал да се оправи, как бе. Най-важното споразумение за ЕС се договаря на тъмно.

Хубаво ще е освен да плюете, да предложите някаква алтернатива...
L'Europa non è lontana

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 27 юни 2016 13:04

demy27 написа:
fcb_bg написа:Има потенциал да се оправи, как бе. Най-важното споразумение за ЕС се договаря на тъмно.

Първо требва европейците да си приберат златото от ФЕД или да го прежалят, нататък е лесно.

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 27 юни 2016 13:04

С това си гласуване британците от силната позиция в която се намираха, извиваха ръцете на останалите страни членки на ЕС и си извоюваха отстъпки, се озоваха в абсолютно неблагоприятна ситуация и загубиха позициите си, както стана и с гърците между другото.
Очевидно е, че никой от тях не е очаквал този резултат и референдума беше средство да извоюват още отстъпки и привилегии в отношенията си с ЕС, но се оказа, че вече ЕС ще е в силната позиция и ще определя правилата, поне две години, в които британците няма да имат право на глас при взимане на решения.
Отново някои от пишещите тук се радват, че ЕС се разпада, зоват за напускане и на НАТО, предполагам, че ще има политици, които ще искат подобни референдуми за излизане от двете организации и тук, ще има ентусиазъм, че отново ще бъдем независима държава, ще си възстановим силната икономика и армия и т.н. Да, би било хубаво да сме напълно независими, икономиката ни да е силна, да си възстановим армията и аз също желая това и при един референдум бих гласувал за излизане от тези две структури не за друго, а за да видя лицата на тези борци за независимост и силна армия, когато получат повиквателни за да изслужат една или две години в БА, защото за да я има и да е силна, както беше и преди, би трябвало да има и войници, които да я направят такава. След като искате да е силна, ще трябва и да участвате в изграждането ѝ. Разбира се ще се върне и старият режим на границите, каквото е желанието на същите и следователно няма да имаме право на свободно придвижване, това го казвам за тези, които в една друга тема за казармата, казаха, че ще напуснат страната и отидат в друга за да не служат. Как ли ще го направят, след като няма да имат право на свободно придвижване и дори да преминат по някакъв начин границата, те ще бъдат връщани като нарушители от страните, където са успели да отидат. Да не говорим, че няма да имат и право на работа и престой в тях. Това е достатъчно свободното придвижване и силната армия. Идва ред на икономиката, излизането от ЕС ще доведе до преместване и затваряне на предприятия, които изнасят продукцията си за ЕС, тъй като ще бъдат възстановени митата и предприятията и цеховете ще станат неконкурентно способни, големите хипрермаркети също ще затворят, а това ще доведе до увеличаване на безработицата и то с много, а от там и обедняване на населението.
Така, че Пампи, Балкански орел и останалите поддръжници на независима и свободна държава, със силна икономика, земеделие и армия, да се готвят за отбиване на войнишкият си дълг в БА и след това ако не успеят да си намерят работа да отиват на нивите за да възстановяват българското земеделие и животновъдство. При евентуален референдум аз ще гласувам за излизане от ЕС и НАТО, за да може младите да възстановят силна и независима България, за която мечтаят. По-добре е те да определят бъдещето си, а не ние, които сме на 40 + години.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 27 юни 2016 13:13

demy27 написа:

Русофил, освен да плюе и мрази, друго не знае.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 27 юни 2016 13:16

1982 написа:
demy27 написа:

Русофил, освен да плюе и мрази, друго не знае.

Ташаци на рояци, ти си тоя който слага всеки неудобен под общ знаменател. Илчо написа доста варианти за стабилизиране на държавата, ама ти него си оплю и нареди в списъка на лошите.

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 27 юни 2016 13:17

v.r.s. написа:С това си гласуване британците от силната позиция в която се намираха, извиваха ръцете на останалите страни членки на ЕС и си извоюваха отстъпки, се озоваха в абсолютно неблагоприятна ситуация и загубиха позициите си, както стана и с гърците между другото.
Очевидно е, че никой от тях не е очаквал този резултат и референдума беше средство да извоюват още отстъпки и привилегии в отношенията си с ЕС, но се оказа, че вече ЕС ще е в силната позиция и ще определя правилата, поне две години, в които британците няма да имат право на глас при взимане на решения.
Отново някои от пишещите тук се радват, че ЕС се разпада, зоват за напускане и на НАТО, предполагам, че ще има политици, които ще искат подобни референдуми за излизане от двете организации и тук, ще има ентусиазъм, че отново ще бъдем независима държава, ще си възстановим силната икономика и армия и т.н. Да, би било хубаво да сме напълно независими, икономиката ни да е силна, да си възстановим армията и аз също желая това и при един референдум бих гласувал за излизане от тези две структури не за друго, а за да видя лицата на тези борци за независимост и силна армия, когато получат повиквателни за да изслужат една или две години в БА, защото за да я има и да е силна, както беше и преди, би трябвало да има и войници, които да я направят такава. След като искате да е силна, ще трябва и да участвате в изграждането ѝ. Разбира се ще се върне и старият режим на границите, каквото е желанието на същите и следователно няма да имаме право на свободно придвижване, това го казвам за тези, които в една друга тема за казармата, казаха, че ще напуснат страната и отидат в друга за да не служат. Как ли ще го направят, след като няма да имат право на свободно придвижване и дори да преминат по някакъв начин границата, те ще бъдат връщани като нарушители от страните, където са успели да отидат. Да не говорим, че няма да имат и право на работа и престой в тях. Това е достатъчно свободното придвижване и силната армия. Идва ред на икономиката, излизането от ЕС ще доведе до преместване и затваряне на предприятия, които изнасят продукцията си за ЕС, тъй като ще бъдат възстановени митата и предприятията и цеховете ще станат неконкурентно способни, големите хипрермаркети също ще затворят, а това ще доведе до увеличаване на безработицата и то с много, а от там и обедняване на населението.
Така, че Пампи, Балкански орел и останалите поддръжници на независима и свободна държава, със силна икономика, земеделие и армия, да се готвят за отбиване на войнишкият си дълг в БА и след това ако не успеят да си намерят работа да отиват на нивите за да възстановяват българското земеделие и животновъдство. При евентуален референдум аз ще гласувам за излизане от ЕС и НАТО, за да може младите да възстановят силна и независима България, за която мечтаят. По-добре е те да определят бъдещето си, а не ние, които сме на 40 + години.

Две години съм пазил границите на България, Калашника беше ми станал като трета ръка... намерил си с какво да ме плашиш... :lol: Аре пък със земеделие и животновъдство па съвсем недей... Видял съм две и двеста и тук, и в странство, ама тава безхаберие и безнравственост, дето върлуват сега в Отечеството, никога не е било... 8-)
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 27 юни 2016 13:22

pampi написа:Две години съм пазил границите на България, Калашника беше ми станал като трета ръка... намерил си с какво да ме плашиш... :lol: Аре пък със земеделие и животновъдство па съвсем недей... Видял съм две и двеста и тук, и в странство, ама тава безхаберие и безнравственост, дето върлуват сега в Отечеството, никога не е било... 8-)

Някои хора твърдят, че в казармата се затъпява...
L'Europa non è lontana

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 27 юни 2016 13:28

demy27 написа:
pampi написа:Две години съм пазил границите на България, Калашника беше ми станал като трета ръка... намерил си с какво да ме плашиш... :lol: Аре пък със земеделие и животновъдство па съвсем недей... Видял съм две и двеста и тук, и в странство, ама тава безхаберие и безнравственост, дето върлуват сега в Отечеството, никога не е било... 8-)

Някои хора твърдят, че в казармата се затъпява...

Други хора твърдят, че четенето и гледането на Фентъзи води до психични деформации като шизофрения...
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Върни се в “Свободна зона”