Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ros написа:Tommi написа:ros написа:Това ми е пределно ясноМерките, които приложиха гардовете от НСО и пресконференцията, която даде техния шеф ме карат да мисля, че аматьорските методи на реакция си имат причина. Предполагам знаеш че би следвало да има модели на реакция при всяка ситуация. Ако този, който днес видяхме е професионалноразработения просто не ми се мисли как би изглеждал импровизирания
Аз много пъти съм си разсъждавал и съм стигнал до извода, че охраната няма как да реагира. Само че след покушението не можеш да се измъкнеш.
Абе аз пък не съм много сигурен и в това... Та 5 минути след атаката на ръцете Енимехмедов все още нямаше поставени белезници!!! Това не е нормално!!! Просто не е нормално!!!
Искам си Акаунта написа:Genius. написа:Apple написа:Хора що не си гледате вашите работи и не се месите в чуждите ... НСО МВР СОБТ ГДБОП това са места на който работят хора на който им стиска да си заложат живота за други а не като вас мишки криещи се зад дебили стени с хубаво обзавеждане и една камара листове и компютри .....
Абе ти наред ли си?Абсолютно всички са некадърници които за нищо не стават.Видяхме ги и НСО и МВР днес.Цяла Европа ни се смее,заради великата ни национална служба за охрана!
"Покушението" беше пълна пародия ... но истинския цирк започна след това . За какъв чеп го изкараха шефа на НСО пред медиите да се излага . Не знаел колко служители били ангажирани с охраната на Доган в момента . Не бил гледал записа ... Няма никакво значение броя на ангажираните служители . От значение е факта , че до охранявания субект е допуснато лице което няма работа там . Абсолютен провал за НСО . Ако служителите са били под 5 човека , то Волен е прав да иска оставката на шефа им . Това е абсолютния минимум . Охраняваното лице не можа да казва как да се разполага охраната . Това е работа на командира на звеното . Който обикновено въобще не се занимава с непосредствената охрана на лицето , а координира действията на екипа . Най елементарната разстановка е 4 човека които заедно с охраняваното лице образуват един своеобразен кръст ( охранявания е пресечната точка ) . Петия от екипа е на позиция която му позволява да следи цялата зала в случая . И да предупреждава останалите за подозрителни лица приближаващи охраняемия периметър . За да се достигне до тази ситуация - или служителите на НСО са били недостатъчно на брой , или са били разположени неправилно . И в двата случая думичката е една - Провал .
Teo написа:В единия случай казва че е театър и след това мазнене на ДПС, гледат да се изразяват така че да не заемат позиция и да не делят хората, така са всичките костюмари в парламента.
гарфилд написа:allez_les_blues написа:Волен беше много точен в изказването си- дори да е постановка, НСО е за разформироване, а Цветанов не става за нищо.Ок, резаците направили постановка-а къде са службите на Цецо...и стига сте намесвали Станишев, човека правилно каза-службите са трагични, видяхме го и при атентата в Бургас, и днес. Може ли при тоя глобален тероризъм, при положение че само преди 4 месеца имаше атентат в България, ти да не осигуриш скенер за оръжие, но конферецията на мюсюлманската партия в България?!
...Шенген ше го гледаме през крив....
Колега,прав си.Има една такава работа.
Tommi написа:След нападението не се намесиха както трябва, това е ясно. Хващат го и го извеждат за секунди, а не го оставят другите да го бият. Дори трябваше да се намесят по-бързо и да не позволяват да презарежда. Мисълта ми е, че не могат да предотвратят някой да извади пистолет внезапно и да стреля. Или пък примерно някой да скочи от първия ред с нож.
VOLOV написа:Мобилизираха си електората, но мобилизираха и МЕН!
Вече няма съмнение, че ще отида до урните и ще покажа
червен картон на тази псевдо-партия (движение), наследник
на терористичната организация "Сивите вълци", провела
редица атентати в България, избила деца и майки на гара Буново (1985).
Ако в деня на изборите някой от вас си остане в къщи и
постъпи бездушно, значи че наистина си заслужаваме
подобни жалки театри. Аз обаче казвам НЕ и отивам да
заявя своята силна гражданска позиция, като не дам
възможност на ДПС да се доберат до власт отново! Направете го и вие!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта