Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

На линия
Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот Thsmith » 03 апр 2023 14:34

Имуществен/финансов ценз трябва : 0 Който се осигурява на по малко от 2000 - не е квалифициран да дава мнение. : ))))))) Или поне образователен.
---
Te си губят едно 50 000 гласа само от обединението. Това коментирах, когато го обявиха. Такива обединения само намаляват общите гласове, а не ги увеличават. Х не харесва ПП и не би гласувал за тях, Y - не харесва ДБ и не би гласувал за тях, но би гласувал за ПП и обратното. Като се обединят, двамата не гласуват за никой от тях.
Аз по същата причина не гласувам. Няма самостоятелна партия, а коалиции в които има хора/организации, които ненавиждам.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 03 апр 2023 14:34

Drunken_Master написа:
Soulen написа:
metodito написа:И за мен са гласували около 50%.

Има много мъртви души. Реално в България са по-малко живущите от по списък. Затова активността наистина е към 50-55%

Да, де... ама забравяте какви неща стават по селата. Колко мъртви и изселени "гласуват"....
Боян Расате един път беше казал "Аз вече не гласувам, понеже последният път се оказа, че в моята секция... нито аз съм гласувал, нито съпругата ми!?"

Това подкрепя тезата за 50-те процента.

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 03 апр 2023 14:36

metodito написа:
Soulen написа:

Има много мъртви души. Реално в България са по-малко живущите от по списък. Затова активността наистина е към 50-55%

И си мисля, че тази лъжа я използват политици и медии да внушават как никой почти не гласува. Макар че има и друго. Ако махнем българите в чужбина - както в Турция, така и другите, колко ли ще са българите, които гласуват. Иначе пак 90 000 "Не гласувам за никого". Ей Богу, не мога да ги разбера тези хора, честно. Защо се занимават да ходят до урните. Ако имаше масово гласуване съм убеден, че ДБилите и ППерасите щяха да са накрая на опашката (гроб щяха да са си първи).
На тези избори, не знам как е при теб, много мои приятели отидоха за гъби баш в неделя. Всичките почти бяха гласували на миналите избори.

Буквално почти никой не гласува от моите приятели. Но ние се активизираме повече за местни. Например на много добър мой приятел, майка му е общински съветник от Герб. Семеен приятел също е така и обикновено подкрепяме близки с преференции в такива моменти.

Следващия потенциален кмет на Пловдив е супер свестен човек, познаваме се от много години. Много съм близък и с неговите хора, които му движат нещата в район Тракия и може дори да участвам в кампанията му да помогна.

На местните избори преди 4 години, само той спечели първи тур с лекота. Просто хората в квартала си го обичат. И никога нямаше да го издигнат за голям кмет по принцип, защото не е послушко, но ножа е опрял до кокала. Конкуренцията понякога е за добро в политиката.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 03 апр 2023 14:42

Щом казваш, че не е послушко и супер свестен го посъветвай по-добре да не се кандидатира, че гешевтурата много "обича" такива. Веднага ще организират една спецакцийка и ще му намерят подхвърлени в колата я кокаин, я няколко бали с пари.

Потребителски аватар
Klaus_GT
Контакти:

Мнениеот Klaus_GT » 03 апр 2023 14:45

Копирано от фейсбук не много кратко, но съвсем точно обобщение на положението на територията:

Здравейте, преатели! Завръщаме се в компютрите ви с интернет като пети парламентарни избори - неискани, нечакани и напълно игнорирани от поне над 50% от нацията.

Започваме днешния си анализ с уточнението, че не искаме да обиждаме никого, освен всички и най-вече избирателите на вгъзраждане - партията победител в нашия конкурс за най-несправедливо вмъкване в човешката раса. Затова не сме и изненадани, че хората на несполучливия спонтанен аборт коце копейката са силно подкрепени от милеещите за майковината ни берачи на ягоди, дилъри и тираджии в чужбина, които умилително още наричаме "изтекли мозъци".

Останалата част от резултатите е ясна: герб са се окопали като пича въшка в клитора на властта и нямат намерение да пуснат, каквото и да им коства това, депесе са си депесе и ги боли кура, щото пак те ще са на власт, бкп при мото иконата корни са по-тъжни от пролапс на матката, а слави и придворните му евнуси е крайно време да се преориентират кариерно и да станат рекламни лица на противозачатъчни. "Десните" партии, както и да се коалират, пък е време да разберат, че София не е България, но и да беше, пак нямаше да спечелят повече от тия проценти, дето имат сега.

В рубриката "Помним като златни рибки" ви напомняме, че светльо витков, веселин марешки, алексей петров, волен сидеров и митьо пищова напълно сериозно са били кандидати за президент. На държавата България.

Общо взето положението си остава същото и пръскането на халките ни ще продължи да е все така яростно, но така ни се пада, защото сме необразовани, неебателни, не гласуваме и не се вълнуваме от политическите процеси под носа ни.

Вие не бъдете накафево, правете информирани избори в живота си, гласувайте, интересувайте се от света около вас, а не само от курвите и белото, защото тях винаги ще ги има и не забравяйте мъдрите слова на флорентинския филателист изобретател на бидето Фан Дък Овакурвокакнетеесрам: "Искам да литна с вертолет, високо горе - привет, привет, да пия вино чак до несвяст, та белким в рая осъмна аз."

P.S: Знаем, че ще загубим много почитатели заради острата си позиция спрямо коци боци рублата и неговите мърсоли. Няма да страдаме за вас, чао.
Ние сме славния ЛЕВСКИ Вековен

Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) = ЦСКА-София

Plovdiv_1926
Контакти:

Мнениеот Plovdiv_1926 » 03 апр 2023 15:00

Soulen написа:
metodito написа:
Soulen написа:

И си мисля, че тази лъжа я използват политици и медии да внушават как никой почти не гласува. Макар че има и друго. Ако махнем българите в чужбина - както в Турция, така и другите, колко ли ще са българите, които гласуват. Иначе пак 90 000 "Не гласувам за никого". Ей Богу, не мога да ги разбера тези хора, честно. Защо се занимават да ходят до урните. Ако имаше масово гласуване съм убеден, че ДБилите и ППерасите щяха да са накрая на опашката (гроб щяха да са си първи).
На тези избори, не знам как е при теб, много мои приятели отидоха за гъби баш в неделя. Всичките почти бяха гласували на миналите избори.

Буквално почти никой не гласува от моите приятели. Но ние се активизираме повече за местни. Например на много добър мой приятел, майка му е общински съветник от Герб. Семеен приятел също е така и обикновено подкрепяме близки с преференции в такива моменти.

Следващия потенциален кмет на Пловдив е супер свестен човек, познаваме се от много години. Много съм близък и с неговите хора, които му движат нещата в район Тракия и може дори да участвам в кампанията му да помогна.

На местните избори преди 4 години, само той спечели първи тур с лекота. Просто хората в квартала си го обичат. И никога нямаше да го издигнат за голям кмет по принцип, защото не е послушко, но ножа е опрял до кокала. Конкуренцията понякога е за добро в политиката.

То в Тракия е лесно да те заобичат хората и от тази "обич" си избираме последните кметове без Здравко Острото, ама фактите са, че отсякъде изскчат блокове тип нови панелки там и скоро може и в единствения квартал в Пловдив устроен за повече хора да се стигне до презастрояване.

Да си районен кмет на Кършияка, понеже видях, че си съсед, щом живееш до Йордан Иванов, и на Кючука е далеч по-трудна задача и хората винаги ще се оплакват за нещо заради много по-гъстото население.

Йордан Иванов няма шанс да стане кмет, ако изберат да се обединят зад него, Манол Пейков има една идея по-голям такъв, ако се обединят зад него, понеже малко или много нашумя напоследък с инициативите си, сигурен съм, че на преференциите ще излезе от първите в града. ПП пък въобще нямат някаква личност в Пловдив, която да се отличава и да може да издигнат.
Един света, един света и черно-бяла е любовта...

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 03 апр 2023 15:04

metodito написа:Щом казваш, че не е послушко и супер свестен го посъветвай по-добре да не се кандидатира, че гешевтурата много "обича" такива. Веднага ще организират една спецакцийка и ще му намерят подхвърлени в колата я кокаин, я няколко бали с пари.

По принцип неговите хора искат да си стои в Тракия. Хората от квартала също. За съжаление в някои аспекти, като си на такъв висок пост, вече трябва да угодиш на определени хора.

Въпроса е да си продължиш по старому и това да не навреди на града. Естествено определени фирми ще са по-облагодетелствани от други, но както казах, няма начин да се избегнат някои неща в политиката.

Много се занимава със спорт и социални дейности. Но черен колан Таекуондо предполагам носи една различна философия за живота от масовата. Парк Лаута преди него беше избуяло свърталище на наркомани. Сега е модерен парк, чист с камери навсякъде. И е една от малкото общини, в които не важат стереотипите на злобните лелки, неправещи нищо. Човека си кара колело или тротинетка всеки ден като има свободно време и всеки желаещ може да го спре, да поговори за проблемите, които има около неговия блок например и да се измислят решения. Точно малките неща и доброто отношение за мен са най-важното нещо. Защото мен може да ме дразни разбитата улица или счупената детска площадка. Ако той ми я оправи, с кеф ще гласувам за него. Точно на такива дребни проблеми, касаещи ежедневието на всеки един от нас, са супер важни.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 03 апр 2023 15:08

Plovdiv_1926 написа:
Soulen написа:То в Тракия е лесно да те заобичат хората и от тази "обич" си избираме последните кметове без Здравко Острото, ама фактите са, че отсякъде изскчат блокове тип нови панелки там и скоро може и в единствения квартал в Пловдив устроен за повече хора да се стигне до презастрояване.

Да си районен кмет на Кършияка, понеже видях, че си съсед, щом живееш до Йордан Иванов, и на Кючука е далеч по-трудна задача и хората винаги ще се оплакват за нещо заради много по-гъстото население.

Йордан Иванов няма шанс да стане кмет, ако изберат да се обединят зад него, Манол Пейков има една идея по-голям такъв, ако се обединят зад него, понеже малко или много нашумя напоследък с инициативите си, сигурен съм, че на преференциите ще излезе от първите в града. ПП пък въобще нямат някаква личност в Пловдив, която да се отличава и да може да издигнат.

Живея в центъра, но работя в Тракия вече от 2 години. Съпругата ми също е от Тракия. Факт е, че е най-лесно, но можеше да е като Коцето Язов да си бара макарите по цял ден и да кисне на Лаута. Макар, че там е изпуснато положението отдавна и господ не може да помогне на тоя квартал.

Презастрояването е проблем, но там не съм сигурен, че зависи само от районния кмет. Доколкото знам, повечето разрешителни са от Тотево време.

Пейков има шанс и не е лош кандидат по принцип, но в случая съм пристрастен като познавам Коцето лично и съм имал повече допир с неговите хора.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 03 апр 2023 15:17

Браво на човека.

Plovdiv_1926
Контакти:

Мнениеот Plovdiv_1926 » 03 апр 2023 15:32

Soulen написа:
Plovdiv_1926 написа:
Soulen написа:То в Тракия е лесно да те заобичат хората и от тази "обич" си избираме последните кметове без Здравко Острото, ама фактите са, че отсякъде изскчат блокове тип нови панелки там и скоро може и в единствения квартал в Пловдив устроен за повече хора да се стигне до презастрояване.

Живея в центъра, но работя в Тракия вече от 2 години. Съпругата ми също е от Тракия. Факт е, че е най-лесно, но можеше да е като Коцето Язов да си бара макарите по цял ден и да кисне на Лаута. Макар, че там е изпуснато положението отдавна и господ не може да помогне на тоя квартал.

Презастрояването е проблем, но там не съм сигурен, че зависи само от районния кмет. Доколкото знам, повечето разрешителни са от Тотево време.

Пейков има шанс и не е лош кандидат по принцип, но в случая съм пристрастен като познавам Коцето лично и съм имал повече допир с неговите хора.

Ще видим, дотогава много време има. Иванов за мен няма шанс да стане кмет, Манол има по-голям. Димитров от всички гербаджии е най-удачният вариант, така изборът пак ще е по-добър, отколкото между Здравко Тъпото и Славчо.
Един света, един света и черно-бяла е любовта...

Върни се в “Свободна зона”