Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот bubka » 03 апр 2023 11:48

Drunken_Master написа:
ReBorn1982 написа:Пълен провал на нео марксистката коалиция Козяк, ха ха ..... и се обединиха, и пак зад ГЕРБ.

Чакай да излязат официалните резултати....

То нещата са ясни и отсега. При близо 700 000 гласа като отделни партии на миналите избори, сега в коалиция зорлем събират 600 000. 100 000 гласа им се губят някъде по трасето. На фона на цялата платена реклама, слугинските медии, билбордовете и т.н.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 03 апр 2023 11:53

bubka написа:
Drunken_Master написа:
ReBorn1982 написа:Пълен провал на нео марксистката коалиция Козяк, ха ха ..... и се обединиха, и пак зад ГЕРБ.

То нещата са ясни и отсега. При близо 700 000 гласа като отделни партии на миналите избори, сега в коалиция зорлем събират 600 000. 100 000 гласа им се губят някъде по трасето. На фона на цялата платена реклама, слугинските медии, билбордовете и т.н.

ДБ са доказани неможачи и лузъри. На следващите избори ще им липсват още едни 50-100К души.

Между другото още малко да се засили кризата, ако не дай си боже нещо споменат за ковид, и копейка става втора политическа сила.

Но тази държава и народ си заслужават министър председател Костя.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 03 апр 2023 11:58

Сиреч, ти гласуваш за американските клоакьори, но Копейката... не го долюбваш? Що? Щото е руски клоакьор?
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 03 апр 2023 12:02

slash1912 написа:
JustChelsea написа:
tiamat написа:
JustChelsea написа:
tiamat написа:
icko65 написа:В Европа дето членуваме що не е така бе пич...

Е как да не е така? Така е навсякъде.

Ми не е .

Ми е. Това са аксиоматични неща за всеки един трудов пазар.

https://btvnovinite.bg/bulgaria/hotelit ... plati.html
от 1000-1200 на 1200-1400 заплата при Башибузуци, които имат и намалено ДДС.

Те затова не могат да си намерят работници.Всъщност се чудя кой въобще ходи още на българското Бетономорие.Аз не съм стъпвал от години и не смятам скоро да стъпя.

И двамата сте много далеч ама много далеч от истината.
Приятел миналото лято в Слънчев Бряг готвач в средно заведение да го кажем 5К чисто месечно с осигурена квартира или пътни.
Барманче в култово заведение пак там 3К без бакшиши.
Абе един викач смотан си докарва до 2500 месечно.
Кой ще отиде да бачка за 1200лв през сезона вие добре ли сте?
Слаш, колкото и да ти е чудно, аз толкова хора по морето не съм виждал и ти го казвам най-откровенно. Това е някаква тенденция след ковида. Че цена качество не си заслужава съм съгласен напълно.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 03 апр 2023 12:04

Барман да взима 3000 лева!? Ти кого лъжеш, бе... Кво е това заведение? Я дай да го видя...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 03 апр 2023 12:06

Soulen написа:
bubka написа:
Drunken_Master написа:

ДБ са доказани неможачи и лузъри. На следващите избори ще им липсват още едни 50-100К души.

Между другото още малко да се засили кризата, ако не дай си боже нещо споменат за ковид, и копейка става втора политическа сила.

То тепърва ще става интересно покрай местните избори с коалицията ПП-ДБ. Например за София. Дали ще излъчат кандидати поотделно или заедно. Ако ПП и ДБ излъчат двама отделни кандидати в даден момент неизбежно ще са един срещу друг. Ако пък един общ ще настане голяма караница кой да е и от коя политическа сила. Гледай само какво голямо шоу предстои при тях ;))). От това ще печелят ГЕРБ и Възраждане. Голям таралеж си сложиха с тази коалиция ;)))).
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 03 апр 2023 12:08

Drunken_Master написа:Сиреч, ти гласуваш за американските клоакьори, но Копейката... не го долюбваш? Що? Щото е руски клоакьор?

Не гласувам за американските клакьори. На 2 поредни избори не съм гласувал, защото няма партия, която да покрие моите изисквания. ДБ са абсолютното дъно, а ПП се показаха много слаба международна позиция и само спомогнаха да се развихри инфлацията с тегленето на заеми и подобни популистки мерки.

Няма партия тип републиканците в САЩ тук.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 03 апр 2023 12:13

Изображение
Изображение

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 03 апр 2023 12:14

Партиите на американския посланик, марксистите, модерното ляво от Харвард бяха тотално разбити. Тези хора, спуснати от посолството на САЩ просто не познават собствената си държава и народ и го доказаха на тези избори. Давам ви пример моя град - Варна, това е най-големия град в който ГЕРБ бие, а ППДБ вземат София и Пловдив. Защо обаче ГЕРБ ги разби във Варна с огромна разлика, а даже замалко и Костадинов да ги бие - ами защото са варненци. ГЕРБ пуснаха напред силен регионален лидер като Красен Кралев - варненец, обикаля, гледа мачове на Черно Море, познава местните и те го познават - може ли в избори на варненска земя, известна със силен местен патриотизъм да слагаш някакъв си Лорер от София? Този човечец е никой тука, никой не го знае кой е, какъв е, а дошъл да печели избори във Варна хахаха. Това показва, че ППДБ имаха огромните пари на САЩ, но просто не познават народа си и държавата си, това са чужди хора за България.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 03 апр 2023 12:14

bubka написа:
Soulen написа:
bubka написа:
Drunken_Master написа:

То тепърва ще става интересно покрай местните избори с коалицията ПП-ДБ. Например за София. Дали ще излъчат кандидати поотделно или заедно. Ако ПП и ДБ излъчат двама отделни кандидати в даден момент неизбежно ще са един срещу друг. Ако пък един общ ще настане голяма караница кой да е и от коя политическа сила. Гледай само какво голямо шоу предстои при тях ;))). От това ще печелят ГЕРБ и Възраждане. Голям таралеж си сложиха с тази коалиция ;)))).

Цирка е гарантиран. Мен ми е все едно, аз не завися от никоя партия. Може би е една идея по-добре за мен и семейството ми местната власт да си остане в Герб в Пловдив. Ама конкуренцията там е БСП и Славчо Тъпото от ВМРО. За София каквото искат да правят.

А честно казано ме интересува само моя интерес и на моите близки. Не съм алтруист, хуманист и т.н. да се оправят кой както може. Другото са приказки за наивници.

Върни се в “Свободна зона”